AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
i na pocetku sezone sam rekao da ce milan biti najveci konkurent za titulu i tako je i bilo...svaka vam cast....sezona odigrana bez greske, barem sto se prvenstva tice...iskrene cestitke od mene, pa da sljedece sezone opet budete vi koji cete cestitati 
- red devil88
- Kontakt:
red devil88 je napisao/la:Cestitke na osvojenoj tituli!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Čestitke na osvojenoj tituli, totalno zasluženo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, ovdje sam fulio. Mislio sam da će Inter i ove sezone 'ladno uzeti titulu, a da će se Milan i Roma krviti za 2. mjesto. No, Milan je bio konstantan, dok je Inter puno izgubio sa Benitezom na čelu, tako da se za ovu titulu može reći da je apsolutno zaslužena.
Btw, ovo fakat nisam znao i mora se priznati da je ovo nevjerovatno:
JuveSissoko je napisao/la:Ibrahimovic 8 puta zaredom nacionalni prvak, 4 razlicita kluba, to ce slabo ko da ponovi, napadac fenomen, nece se ovakav rodit zadugo
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus 29...za ostale se dogovorite jbg..sta ja znam sta sve racunate...
29 sul campo..ili u prevodu 29 na terenu...a vama, kao i interu, nije bilo strano da uzimate titule za zelenim stolom...
Znaci, mi 29....na terenu
a vi se dogovorite sta sve racunate...
Cestitke jos jednom , na zasluzenoj tituli...
29 sul campo..ili u prevodu 29 na terenu...a vama, kao i interu, nije bilo strano da uzimate titule za zelenim stolom...
Znaci, mi 29....na terenu
a vi se dogovorite sta sve racunate...
Cestitke jos jednom , na zasluzenoj tituli...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
5 različitih klubova, ajax juve inter barsa i milan, e sad to što su neki te titule juventusa izbrisali odnosno poklonili interu nije do njega, on ih je osvojio i proslavio, čovjek gdje god dođe prvenstva se ljepe za njega, ali isto tako LP mu stalno izmičeMonolog je napisao/la:Uh, ovdje sam fulio. Mislio sam da će Inter i ove sezone 'ladno uzeti titulu, a da će se Milan i Roma krviti za 2. mjesto. No, Milan je bio konstantan, dok je Inter puno izgubio sa Benitezom na čelu, tako da se za ovu titulu može reći da je apsolutno zaslužena.
JuveSissoko je napisao/la:Ibrahimovic 8 puta zaredom nacionalni prvak, 4 razlicita kluba, to ce slabo ko da ponovi, napadac fenomen, nece se ovakav rodit zadugo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Obećao je
Ibra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vot´d´fakrobovi88 je napisao/la:Obećao jeIbra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
blago vama, vi ste vec rijesili titulu, dok mi moramo danas, jos plus dvije utakmice pobjediti
Pa šta je reko?robovi88 je napisao/la:Obećao jeIbra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
Čelik Zenica 1945
QUARESMA 18<<< je napisao/la:vot´d´fakrobovi88 je napisao/la:Obećao jeIbra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
blago vama, vi ste vec rijesili titulu, dok mi moramo danas, jos plus dvije utakmice pobjediti
Došao sam da osvajam, obećavam vam osvojit ćemo sve - nešto u tom smisluPa šta je reko?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Posto je Milan prvak danas popodne cu nesto da slikam i pokazem vam i usput da se pohvalim.
PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo

PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo
RIP SALE VILENJAK
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Rossoneri, ko je na faceu neka posalje PP da se uvežemo. 
Jest` da sam navijao za Napoli ali vasa titula je zasluzena sasvim. Cestitam! 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- suicidesquad
- Kontakt:
Zasluženo osvojena titula. Čestitam!
Allegri: I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci
Po osamnaesti put u svojoj povijesti u subotu su nogometaši Milana proslavili naslov prvaka Italije. Na tu su krunu čekali dosta, sve od sezone 2003/04...
Za taj im je uspjeh u utakmici 36. kola bilo dovoljno i 0-0 kod Rome. Imaju devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Intera (78-69), pa dosadašnjem prvaku Interu, te vladaru zbivanja u talijanskom nogometu zadnjih godina, više do kraja sezone ne igra niti teorija.
- Bilo je važno završiti posao ovdje u Rimu, jer smo to učinili protiv krajnje motivirane momčadi koja se bori za izlaz u Ligi prvaka. S druge strane, žao mi je što u ovom trenutku nismo doma s našim navijačima da u pravom smislu osjetimo značaj ovog velikog uspjeha - rekao je Massimiliano Allegri, koji je na startu ove sezone došao u Milan.
- I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci. Igrači ove momčadi imaju mnogo pehara u svojim karijerama, ali su zajedničkim snagama gurali momčad naprijed. Oni su iznijeli ovo prvenstvo i apsolutni su zaslužnici što danas slavimo.
Allegri je rekao što je odlučilo prvaka po njegovom mišljenju.
- Ona 3-0 pobjeda protiv Intera. Tu smo se drugi put odmaknuli od njih.
Po osamnaesti put u svojoj povijesti u subotu su nogometaši Milana proslavili naslov prvaka Italije. Na tu su krunu čekali dosta, sve od sezone 2003/04...
Za taj im je uspjeh u utakmici 36. kola bilo dovoljno i 0-0 kod Rome. Imaju devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Intera (78-69), pa dosadašnjem prvaku Interu, te vladaru zbivanja u talijanskom nogometu zadnjih godina, više do kraja sezone ne igra niti teorija.
- Bilo je važno završiti posao ovdje u Rimu, jer smo to učinili protiv krajnje motivirane momčadi koja se bori za izlaz u Ligi prvaka. S druge strane, žao mi je što u ovom trenutku nismo doma s našim navijačima da u pravom smislu osjetimo značaj ovog velikog uspjeha - rekao je Massimiliano Allegri, koji je na startu ove sezone došao u Milan.
- I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci. Igrači ove momčadi imaju mnogo pehara u svojim karijerama, ali su zajedničkim snagama gurali momčad naprijed. Oni su iznijeli ovo prvenstvo i apsolutni su zaslužnici što danas slavimo.
Allegri je rekao što je odlučilo prvaka po njegovom mišljenju.
- Ona 3-0 pobjeda protiv Intera. Tu smo se drugi put odmaknuli od njih.
Cassano: Obožavam tu zvijer, tog Zlatana Ibrahimovića
U subotu su nogometaši Milana na rimskom Olimpicu proslavili svoj osamnaesti "scudetto" u povijesti. Omogućila im je to utakmica bez pogodaka kod Rome...
U pitanju je bio ogled 36. kola i trenutačno Milan ima utakmicu više, ali i devet bodova plusa u odnosu na Inter (78-69). U vodu je pala i teorija, tako da nitko više do kraja sezone ne može svrgnuti Milan sa samog trona.
Tijekom sezone je Milan imao mnogo junaka, no ipak su glavni teret ponijeli Zlatan Ibrahimović i Pato, dvojac koji je postigao ukupno 28 pogodaka u Seriji A, svaki po četrnaest.
- Kada sam dolazio u Milan obećao sam naslov. To sam i ispunio - rekao je Šveđanin Ibrahimović i dodao izjavu koju su željeli čuti navijači kluba.
- Na kraju sezone će neki otići od nas, no ja nisam u tom krugu. Ostajem u Milanu još dosta godina. Tu sam gdje sam, nemam nikakvog razloga odlaziti iz lijepe pobjedničke momčadi kao što je ova.
Potom ga je nahvalio suigrač Antonio Cassano, koji je kao i popularni Ibro došao tijekom sezone u Milan.
- On je prava zvijer, na terenu i izvan njega. Obožavam ga i jedva čekam da nas opet povede u uspjehe - rekao je Cassano.
U subotu su nogometaši Milana na rimskom Olimpicu proslavili svoj osamnaesti "scudetto" u povijesti. Omogućila im je to utakmica bez pogodaka kod Rome...
U pitanju je bio ogled 36. kola i trenutačno Milan ima utakmicu više, ali i devet bodova plusa u odnosu na Inter (78-69). U vodu je pala i teorija, tako da nitko više do kraja sezone ne može svrgnuti Milan sa samog trona.
Tijekom sezone je Milan imao mnogo junaka, no ipak su glavni teret ponijeli Zlatan Ibrahimović i Pato, dvojac koji je postigao ukupno 28 pogodaka u Seriji A, svaki po četrnaest.
- Kada sam dolazio u Milan obećao sam naslov. To sam i ispunio - rekao je Šveđanin Ibrahimović i dodao izjavu koju su željeli čuti navijači kluba.
- Na kraju sezone će neki otići od nas, no ja nisam u tom krugu. Ostajem u Milanu još dosta godina. Tu sam gdje sam, nemam nikakvog razloga odlaziti iz lijepe pobjedničke momčadi kao što je ova.
Potom ga je nahvalio suigrač Antonio Cassano, koji je kao i popularni Ibro došao tijekom sezone u Milan.
- On je prava zvijer, na terenu i izvan njega. Obožavam ga i jedva čekam da nas opet povede u uspjehe - rekao je Cassano.
Osvojen je i Scudetto. Nakon 7 godina čekanja i dominacije gradskog rivala, na San Siro stiže 18. titula prvaka Italije. Dobra vijest je da Ibra i Pato ostaju u Milanu i da će se "Super Pippo" ubrzo oporaviti. Pakleni napad, nema šta. Dovesti jednog kreativca i malo pojačati odbranu, to je podloga za kontinuitet dobrih igara i konačnog uspjeha u Ligi prvaka.
Still learning...
Po meni je kljucno za iducu godinu dovesti klasu veznog tipa Gansa i jednog solidnog Lazzaria mozda +
Taiwo i Mexses mogli bi imati jedan jak Milan da konkurise u LP
Taiwo i Mexses mogli bi imati jedan jak Milan da konkurise u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.