Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
joj po komentarima ovih nekih znalaca svako malo nas neko jede, losi smo, nije to to, truhlo je sve, nikakvo a evo tri mjeseca niko da nas dobije tako uzasne 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Atletiko na svom terenu , kompletan i dodatno nalozen za ovu priliku , malo ko moze dobiti uopste.
I normalno da je bitno gostovanje tokom sedmice u Njemackoj , bilo je na kraju lako al se trcalo i potrosilo
Atletik nakon svog prvog gostovanja u ovakvoj fazi je stradao na gostovanju za vikend(Op.a osasuna).
A na kraju krajeva , imali smo posjed
I normalno da je bitno gostovanje tokom sedmice u Njemackoj , bilo je na kraju lako al se trcalo i potrosilo
Atletik nakon svog prvog gostovanja u ovakvoj fazi je stradao na gostovanju za vikend(Op.a osasuna).
A na kraju krajeva , imali smo posjed
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Problem suhog i capi17ana je sto su njihovi ljubimci bili ubjedljivo najgori na terenu.
Arbeloa panjina, Diego Lopez smijesan, a Coentrao sramoti fudbalsku profesiju.
Bale vrlo los, prepao se ko p.ickica u prvom poluvremenu
ooooooooooo znalce, prodajes li benzemu i dalje?Mozambik je napisao/la:Problem suhog i capi17ana je sto su njihovi ljubimci bili ubjedljivo najgori na terenu.
- Consigliere
- Kontakt:
KAKAV DERBI! 
Sta yebeni Coentrao radi na terenu?
Kriv za prvi gol, izgubljen, u napadu nevidljiv... treba ga pokloniti, prvom ko se javi.
Ko krivi Diega za golove, veze nema o zivotu! Covjek nas je spasio na kraju onom intvencijom od stativu...

Sta yebeni Coentrao radi na terenu?
Ko krivi Diega za golove, veze nema o zivotu! Covjek nas je spasio na kraju onom intvencijom od stativu...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cudio sam se ovom mijenjanju oba beka,ali ispade carlo opet pametan,znao je da ce atletico kad-tad izgubiti snagu p a ce ovi marsirati po strani kako hoce.
S obzirom na igru ekstra rezultat,mada da je bilo jos 5 min siguran sam da bi dali jos jedan gol,kako smo samo prodisali kad je pao presing atletica to je nevjerovatno.
Di Maria nakon dugo vremena zakazao,lose se snalazi kad ga igraci napadnu odmah po prijemu lopte.
Niko se nije posebno naigro,osim ovih sa klupe.
Sve u svemu dobro je zavrsilo
S obzirom na igru ekstra rezultat,mada da je bilo jos 5 min siguran sam da bi dali jos jedan gol,kako smo samo prodisali kad je pao presing atletica to je nevjerovatno.
Di Maria nakon dugo vremena zakazao,lose se snalazi kad ga igraci napadnu odmah po prijemu lopte.
Niko se nije posebno naigro,osim ovih sa klupe.
Sve u svemu dobro je zavrsilo
Sretno zmajevi!!
Što je to moj problem? Pa ja sam i rekao da je Arbeloa bio za kuurca, i vrlo mi je drago što ga je Ancelotti izvadio.
Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.
Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.
lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Pa mislim da je isao na defanzivnu varijantu , da se mogu krljati sa ovim Atletikovcima.
Na kraju je i Marcelu i Daniu bilo lakse , jer su ovi ispuhali i nisu mogli trcati kao prvih sat vremena.
Znam da sad izgleda kao losa postavka , mozda jedan ofanzivni i jedan defanzivni bek su trebali bit al SBBKB
Najteza gostovanja apsolvirana(Athletiko,Atletik,Barcelona,Valencia,Viljareal)
jos posjete Sosiedadu i Sevilji od zajebanijih.
uredu je-
Na kraju je i Marcelu i Daniu bilo lakse , jer su ovi ispuhali i nisu mogli trcati kao prvih sat vremena.
Znam da sad izgleda kao losa postavka , mozda jedan ofanzivni i jedan defanzivni bek su trebali bit al SBBKB
Najteza gostovanja apsolvirana(Athletiko,Atletik,Barcelona,Valencia,Viljareal)
jos posjete Sosiedadu i Sevilji od zajebanijih.
uredu je-
Samo me zanima šta ovaj glupan i dalje radi u Real Madridu? Postali smo smijurija na svakom polju. Haj što je loš kao igrač, al' što je i glup kao osoba.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- RickBlaine
- Kontakt:
Tehnicki si u pravu, ali mislim da je Madrid u takvom postavljanju teza zrtva "okolnosti". Treba uzeti u obzir cinjenicu da je se Madrid trazio u prvom dijelu sezone, ta napokon, i protiv Atletica i Lobotomaca momcad uopce nije igrala u istoj formaciji kao ova danas. A od desetog mjeseca pa do danas ocigledan je vidan napredak ekipe. To sto se ovakav Atletico nije mogao na Calderonu pobijediti, to je druga stvar, Atletica nije nitko ove sezone pobijedio na Calderonu (valjda, nisam provjerio) i to je dovoljan svjedok jacine ekipe (kada igra kuci). Tako da je obzirom na sve, ovaj rezultat sasvim u redu. A povrh svega, zadrzalo se prvo mjesto.Cap17an je napisao/la:Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.
E tek ako ne pobijedimo lobotomce, onda mozes postaviti tu tezu kao potpuno relevantan pokazatelj snage ekipe. Pored toga, tabela je najbitnija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Consigliere
- Kontakt:
Bio je pokriven, u najmanju ruku. Jos je Ronaldo krenuo na lotu, znas sta to znaci u tim djelicima sekunde. Znam da svi zele vidjeti povratak Casillasa na gol, ali ne treba biti nerealan i pisati gluposti.LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Ma, i ja sam mislio, ali protiv kojeg nas je to strasnog krila trebao zastiti ovom ultra-defanzivnom formacijom? Alvaro je barem u rotaciji, ovaj Coentrao se samo pojavi, zasere sve i onda ga nema u ekipi mjesec dana. Cudna pojava.Raul_64 je napisao/la:Pa mislim da je isao na defanzivnu varijantu , da se mogu krljati sa ovim Atletikovcima.
C nas je spasio i svaka mu cast, ali ovo sa njegovim slobodnjacima postaje smijesno
Šta to treba da znači što ih niko nije pobijedio? Glupost. Od Elchea, Osasuna, Espanyola, Raya, Betisa, Sociedada i ostalih smijurija niko ni ne očekuje ništa u gostima.
Čovječe pričaš o Real Madridu, ekipi koja u samom vrhu ima igrače vrijedne 300-400 miliona eura, ne o nekim španskim mukama koje i protiv Rijeke remiziraju.
A i svi znamo zašto imamo ovoliko bodova koliko imamo.
Čovječe pričaš o Real Madridu, ekipi koja u samom vrhu ima igrače vrijedne 300-400 miliona eura, ne o nekim španskim mukama koje i protiv Rijeke remiziraju.
A i svi znamo zašto imamo ovoliko bodova koliko imamo.
ja ne zelim i sasvim mi je fer i korektno sto su dobili ovako rasporedjene minute jer oba brane odlicno, imamo taj luksuz i trebamo biti ponosni na to ali meni je ovaj gol njegova krivica, jednostavno sut je bio iz ogromne daljine pa je mogao i morao bolje reagovatiConsigliere je napisao/la:Bio je pokriven, u najmanju ruku. Jos je Ronaldo krenuo na lotu, znas sta to znaci u tim djelicima sekunde. Znam da svi zele vidjeti povratak Casillasa na gol, ali ne treba biti nerealan i pisati gluposti.LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Ma dobro Coentrao je debil svakako , mozda se malo i Marcelo postedio il sta.
A logikom da nam ekipa vrijedi 300,400 miliona ne bi trebali izgubiti nijedan bod , nikad.
Atletiku kuci niko nije dobio
Atletiko dodatno nalozen protiv nas , bez utakmice sredinom sedmice
je hebena ekipa.
pa i barcelona ih nije dobila u 2 meca ove godine na Calderonu..
A logikom da nam ekipa vrijedi 300,400 miliona ne bi trebali izgubiti nijedan bod , nikad.
Atletiku kuci niko nije dobio
Atletiko dodatno nalozen protiv nas , bez utakmice sredinom sedmice
je hebena ekipa.
pa i barcelona ih nije dobila u 2 meca ove godine na Calderonu..
A prošle godine kad smo redovno dobijali barcu smo osvojili ligu? Remi protiv drugoplarisane ekipe u gostima neuspjeh? Toga nema ni u jednoj ligi na svijetu.Remi,šta se može,uvijek nas zapadne serija teških utakmica kad se poklopi 1/8 finala lp,završnica kupa i uvijek nas u tom periodu zahvate teške ligaške utakmice.Cap17an je napisao/la:Što je to moj problem? Pa ja sam i rekao da je Arbeloa bio za kuurca, i vrlo mi je drago što ga je Ancelotti izvadio.
Čuj remi i nemamo ambicije za titulu,svašta...
Nad tobom sunce najljepše sja
- Consigliere
- Kontakt:
@Len
Na ovoj visokoj kameri uprati liniju izmedju lopte i Diega u trenutku suta- tri igraca mu smetaju + sut iz sve snage.
Na ovoj visokoj kameri uprati liniju izmedju lopte i Diega u trenutku suta- tri igraca mu smetaju + sut iz sve snage.
Lopez nije kriv ni za jedan gol i tu nema nikakave rasprave. Taj famozni drugi gol nije se mogao braniti. Topovski sut, jos je lopta zakresala Ronalda pa je i to doprijenelo nemogucnosti odbrane suta. A Diego ne samo da je bio pristojan vec i odlican, skinuio je zicer kod 2-1, da je tada Atletico otisao na 3-1 bilo bi sve gotovo.LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nije bitno ko je koga gdje dobio ,ko nije,bitno je da se real ne moze nositi s ekipom koja ih stisne,i to je vec smijesno postalo,sredina ocajna u tim utakmicama,vile nas nosaju po terenu,i jedina sreca sto imamo takve igrace napred da uvijek mogu zabiti neki go.
Al lijenost u trcanju,vracanju,pomaganju veznom redu ovih napred je nedopustivo ,pogotovo jer to svi vide ,da u tom veznom redu fali jedan pravi trkac.
Al lijenost u trcanju,vracanju,pomaganju veznom redu ovih napred je nedopustivo ,pogotovo jer to svi vide ,da u tom veznom redu fali jedan pravi trkac.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.