AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 10:45

SonVolt je napisao/la:Vi ste baš sigurni da Conti i Hakan dolaze? Sve mislim da će se nešto desiti i da će transferi propasti.
Imam traume iz prošlih sezona, kad su Silvio i Gale dominirali na tržištu.
Flasback-ovi kao iz Vijetnama.
Pa i Conti i Petagna su kroz izjave za novinare to praktički potvrdili kao i agent samog igrača, ne znam zašto onda biti pesimista? Što se tiče Hakana i tu samo poprilično uvjeren da će se to ubrzo završiti. Mirabelli i Fassone se cjenkaju sa parama koje imaju, a Galliani je to radio sa parama koje nije imao u tome je razlika, tako da teško da nešto može propasti kad imaš novac.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jun 2017, 10:47

Ne razumijem ovo za Petagnu? Potvrdio da se vraća u Milan ili ???
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 10:49

SonVolt je napisao/la:Ne razumijem ovo za Petagnu? Potvrdio da se vraća u Milan ili ???
Ne, već je Petagna upitan za situaciju oko Contia, i samo je rekao da želi sreću svom dojučerašnjem kolegi i da ne sumnja kako će se dobro snaći u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2017, 11:16

pa conti je javno dao intervju da je ispunjenje sna igrati za milan, šta više treba :mrgreen:
malo je atalanta srala oko dizanja cijene i odugovlačila, ali evo izgleda da se našao dogovor i najdalje do utorka će biti zvanično milanov igrač.

za hakana sa druge strane ne možeš biti 100% siguran, ali ako svi mediji tvrde da je na korak od potpisavanja za milan i agent stvarno potvrdi te priče, onda je i to skoro gotova stvar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jun 2017, 12:05

Romagnoli13 je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:Ne razumijem ovo za Petagnu? Potvrdio da se vraća u Milan ili ???
Ne, već je Petagna upitan za situaciju oko Contia, i samo je rekao da želi sreću svom dojučerašnjem kolegi i da ne sumnja kako će se dobro snaći u Milanu.

Ufffff....dobro je. Zabrinuo sam se.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 16:12

Borini prekuc'o sve testove na pregledima i oborio neke rekorde.A sve kao ne valja. :mrgreen:

Što se tiče nastavka merkata, navodi se da Mirabelli i Fassone imaju pred sobom još 3 velika cilja.Novi napadač, zadnji vezni i jedan krilni napadač.To su prioriteti, naravno nakon što se (nadam se) uspješno završe poslovi oko Contia i Hakana.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jun 2017, 16:16

Dobar za atletike

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 30 jun 2017, 16:52

Sve dok ne potpiše nije naš igrač :kafa:
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2017, 18:18

meecko je napisao/la:Sve dok ne potpiše nije naš igrač :kafa:
slika

:kafa:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 jun 2017, 19:58

Treba još odbranu pojačati, niko ne spominje još jednog CB. Roman i Musaka stalno povrijeđeni.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2017, 20:27

slika

slikao se u dresu manjeg milanskog kluba, to i dalje ne znaci da je potpisao
mozda se ispraznilo naliv pero :kafa:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 jun 2017, 20:32

Chinaglia je napisao/la:
slika

slikao se u dresu manjeg milanskog kluba, to i dalje ne znaci da je potpisao
mozda se ispraznilo naliv pero :kafa:

slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 jun 2017, 20:40

Evo izgleda da je Hakan gotov :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2017, 21:03

do ponedjeljka se završavaju conti i hakan :njanjanja:

platit će 21 milion plus bonusi što je za današnje uslove više nego sitnica za jednog takvog igrača.

znači ostaje samo regista i pokoji igrač za klupe, uglavnom 90% ekipe je već kompletirano i možemo sa rahatlukom pratiti naredna dva mjeseca :kafa:

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 30 jun 2017, 22:43

Delofeu ipak u Barci tj. otkupili su njegov ugovor
Dosta posla je pred našom upravom treba dovesti kvalitet za prvih 11 a i za klupe.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 jun 2017, 23:00

Ja sam oceķivao makar jednog top igraca, ne umanjujući dosadašnji mercato, naprotiv sve najbolje, ali ocekivao sam bilo u vezi ili napadu, jednog vrhunskog igraca kojega ce privuci platom i planom koji imaju za klub u naredni period.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jun 2017, 23:02

Ma Barca je njega otkupila samo da bi ga preprodali i ušićarili koji milion

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2017, 23:16

pa ne može se jarane očekivati nikakva klasa poslije 5 usranih godina i nakon što moraš igrati yebene pretkvalifikacije za LE jer se ni to nije moglo direktno izboriti, milan se tek diže iz go.vana i mora još vode proteći da se vrati na odgovarajući nivo.
s druge strane nemamo ni atraktivnog trenera niti možemo ponuditi basnoslovnu platu, kao što to mogu npr. englezi.

stvarno ne znam čime bi to TRENUTNO mogli privući jednog jamesa recimo, osim imena kluba i nekadašnje reputacije. :zzz:

mada rodriguez, hakan, silva, conti (a bit će toga još kroz dva mjeseca) su više nego odlična pojačanja za ovaj novi milan i ogroman upgrade, a pravu stvar očekujem tek naredne godine kad (ako) se izbori LŠ i shvati ozbiljnost projekta, onda će biti neuporedivo lakše privući wc igrača.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 30 jun 2017, 23:23

rope11 je napisao/la:pa ne može se jarane očekivati nikakva klasa poslije 5 usranih godina i nakon što moraš igrati yebene pretkvalifikacije za LE jer se ni to nije moglo direktno izboriti, milan se tek diže iz go.vana i mora još vode proteći da se vrati na odgovarajući nivo.
s druge strane nemamo ni atraktivnog trenera niti možemo ponuditi basnoslovnu platu, kao što to mogu npr. englezi.

stvarno ne znam čime bi to TRENUTNO mogli privući jednog jamesa recimo, osim imena kluba i nekadašnje reputacije. :zzz:

mada rodriguez, hakan, silva, conti (a bit će toga još kroz dva mjeseca) su više nego odlična pojačanja za ovaj novi milan i ogroman upgrade, a pravu stvar očekujem tek naredne godine kad (ako) se izbori LŠ i shvati ozbiljnost projekta, onda će biti neuporedivo lakše privući wc igrača.
Istim onim čime kinezi privlace igrace godinama :) znaci samo platom, ako mogu ici na kraj svijeta igrati s amaterima, sto ne bi dosli u Milan sa sampionskim ambicijama,pa godinu dana se strpili ne igranjem LP, dovoljno je da bace pogled na ugovor i da im ono sto kazu bude lakse...mada i ovako je ovo odlican mercato, treba sacekati i vidjeti do kraja sta ce se izdesavati.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2017, 23:31

problem je što milan ni izbliza ne može ponuditi 20 miliona kao kinez :mrgreen:

ovdje bi kapak bio nekih 8 miliona (10 miliona u nekom krajnjem slučaju, kažu da su toliko morati nudili), dalje od toga nema šanse... i opet bi igrač izabrao nešto drugo, dokle god ima interesanata iz npr. engleske, psg-a, bayerna itd. milan će izvisiti i to je naša realnost, trebat će još puno vremena proći da povrate staru reputaciju.
ma stvar je u tome što je liga sama od sebe neatraktivna, što u engleskoj imaš pepa, mourinha, contea itd. koji mogu privući igrača samo na osnovu svog imena, što nude više i bolje... teško se italija s tim može nositi.

ali ja nisam zadovoljan nego sam prezadovoljan dosadašnjim merkatom jer sam očekivao mnogo crnije scenarije :mrgreen: s obzirom na sve okolnosti u kojima se milan našao, ni nije moglo bolje od ovoga što su uradili, a još su maksimalno uštedili tamo gdje su mogli.

SKY's @DiMarzio reports that the deal for Calhanoglu could be done by tomorrow & the deal for Conti will be done by Monday.
:njanjanja: :njanjanja:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.