FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bekrija1990

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bekrija1990 » 11 apr 2011, 12:14

johnnyHZ je napisao/la:...sinoc sam gledao tekmu i mogu reci da je kako neko napisa zeljo igrao totalno bez volje... strah me da Osim nema kakve info iz uefe i da se sve ovo igra radi reda :roll:
Kakav info treba bilo kome kada je sve jasno ko dan. Evo, prošlo je 11 dana od suspenzije saveza, a nikakvog habera od te normalizacije. Klubovi za evropska takmičenja moraju biti prijavljeni za mjesec i po dana, a da bi se usvojio taj yebeni statut treba sazvati novu skupštinu u roku od mjesec dana. Da barem ima nekih naznaka, a ovako...ma vozdra Evropa. Utakmice se trenutno igraju samo reda radi...tu si u pravu.

Željo je u 2 godine napravio veliki uspjeh, tako da kritike na račun kluba ne stoje:
Prvak za sezonu 2009-2010 - uvjerljivo
Finaslita Kupa BiH 2009-2010 - bez poraza
Finalista i aBd pobjednik Kupa BiH 2010-2011
Vejrovatno drugoplasirani za sezonu 2010-2011

Halllo, glave gore ponosno 8-)
Zadnja izmjena: bekrija1990, dana/u 11 apr 2011, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 11 apr 2011, 12:15

Stole iz Bora je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:ma ovo su ljudi sve nasa posla zeljo dogovorio sa sirokim prolaz u kupu za bodove da ovi mogu bit 4 na tabeli jer zeljo se odrekao borbe za titulu realno kontaju da mogu kup osvojit o tom se radi i zeznit celika da ne ode u evropu to isto se desilo kad je sarajevo odradilo utakmicu na kosevu pobijedivsi celika da bi siroki igrao u evropi i odma sezonu iza u sirkom im poginuo navijac eh dragi moji sad se upitajte zasto nam je stanje u drzavi zalosno iz tog razloga sto necemo pomoci se medžusobno nego volimo da nam komsija crkne sve dok je tako mi klubovi sa bosnjackim predznakom cemo bit veliki magarci
Zar nije Sirokom lakse da su prosli u finale kupa? Zar im nisu vece sanse da idu u Evropu preko jedne ekipe (Čelik) nego da cekaju rasplet u prvenstvu? Sta ako Čelik uzme kup? Sta je onda Široki dobio "dogovorom" sa Željom? Četvrto mjesto im u tom slucaju ne donosi nista a za nesto vise mora prestici Sarajevo ili Želju.
Manite se glupih teorija zavjere ..

Mi na Grbavici nismo klub sa "bosnjackim" predznakom. Kad nasi igraci izlaze na teren pola ih se krsti a pola uci dovu .. 8-)
znam ja da je kod vas ima vise hrvata i srba nego u sirokom i borcu zato i dogovarate sa njima utakmice :oops: :oops: pogledajte malo kako to rade klubovi po RS-u stele jedan drugome zato kad odete dole medžu svoju bracu u hercegovinu neka uzmu puske i neka vas pobiju a vi i dalje se lizite sa njima ovo govorim upravama zelje i sarajeva jer znam da navijaci nisu za ovo nista krivi to su pojedinci koji ostvaruju licnu korist

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 11 apr 2011, 12:20

SAUDIN23 je napisao/la: znam ja da je kod vas ima vise hrvata i srba nego u sirokom i borcu zato i dogovarate sa njima utakmice :oops: :oops: pogledajte malo kako to rade klubovi po RS-u stele jedan drugome zato kad odete dole medžu svoju bracu u hercegovinu neka uzmu puske i neka vas pobiju a vi i dalje se lizite sa njima ovo govorim upravama zelje i sarajeva jer znam da navijaci nisu za ovo nista krivi to su pojedinci koji ostvaruju licnu korist

$ тог " ',? " РС су " пута & ?.
? &,& ",& & ?!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 11 apr 2011, 12:27

kakvu su podrsku imali sa tribina dobro je i ako zavrsimo drugi ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2011, 12:58

Zamolio bih nekoga da napiše kada je Željo zadnji put izgubio kod kuće uzastopno dvije prvenstvene utakmice. Čini mi se da se to nije nikada desilo u prvenstvima BiH. Unaprijed hvala.

O sinoćnjoj utakmici? Šta reći? Ništa!

Kada sam na ovom forumu pisao o potrebi dovođenja špic igrača tipa - Ivana Bokovića, kada smo @boccaccio, @camac @krvotok i ja koju dobronamjerno prokomentirisali o potezima Amara Osima i njegovoj tvrdoglavosti, onda je masa forumaša govorila, kako mi želimo da srušimo Amara, što je čista glupost. Ja sam od onih koji i nevoli previše pojedince, ali volim Želju.
Prvenstvo još nije gotovo i treba ići na duplu krunu, jer je Željo šampion.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 11 apr 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

karabajic84
Kontakt:

Post Postao/la karabajic84 » 11 apr 2011, 13:00

effe_sa je napisao/la:čudne se stvari dešavaju oko želje...kao da u želji i ne žele da stignu borca...bilo je dosta špekulacija, kako je široki trebao uzet kup, borac titulu, a željo kao drugi i onako da ide u evropu....igrački je željo pao, zadnje utakmice su dosta lošije, a inače smo ove sezone slabiji nego prošle...sva ova frka u fudbalu, očaj na terenu, ma ubijeti želju više za našom ligom.....a kakve se još sve igrice igraju izvan terena to je tek druga stvar...sve u svemu željo je sinoc izgledao blijedo i nemocno i ni jednog trenutka nisi mogao imat osjećaj da će ga željo zabit

u potpunosti se slazem sa svim ispisanim...sve ovo je i dovelo do toga da je posjeta sve manja i manja, a zelja i draz za gledanjem i pracenjem sve ga ovoga su dosli do dna...
trenutno ovo je igracki najslabiji Zeljo u posljednjih desetak godina...kada se samo prisjetim finala kupa sa piticima kada Alihodzic predje u napad i sa takvom lakocom zabijeee...MISLIM DA SAM SVE REKAO

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 apr 2011, 13:08

themaniaks je napisao/la:kakvu su podrsku imali sa tribina dobro je i ako zavrsimo drugi ;)
Drug nemoj zezati,pa sinoc je publika bila jedina svjetla tacka sto se Zelje tice..barem kad je Jug u pitanju..zbog svega sto se desavalo na terenu ja nisam imo snage tekmu na tv-u da u komadu odgledam kako treba,a Jug grmi cijelo vrijeme...a tek onaj gest nakon tekme...posjeta jeste bila ispod ocekivanja,al treba imati na umu i da su sva ova sranja oko saveza itekako vazan faktor slabije posjete.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 apr 2011, 13:12

avlami97 je napisao/la:Zamolio bih nekoga da napiše kada je Željo zadnji put izgubio kod kuće uzastopno dvije prvenstvene utakmice. Čini mi se da se to nije nikada desilo u prvenstvima BiH. Unaprijed hvala.
Nisam siguran,al mislim da smo dvije zaredom u Dolini zijanili u sezoni 2005/06,jesenji dio kolko me sjecanje sluzi..prvo od Modrice,a sljedecu upravo od Sirokog.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 11 apr 2011, 13:18

ako budete igrali u kupu onako kako ste sinoc igrali nemate sanse da pobjedite celik ono realno kazem jer sam gledo sinoc cjelu tekmu imate onog lazara nema nikog onakvog igraca jer onakvi se nebave nogometom ni na tv al eto bitno je da bude dobra tekma publike ce biti a ko osvoji i onako nece u evropu jer nazalost suspenzija se nece ukinuti .....do maja juna itd
razocara me likce po ko zna koji put .....al

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 apr 2011, 13:20

05.04.06. Željo - Sarajevo 0:1
15.04.06. Željo - Radnik B 0:0
29.04.06. Željo - Leotar 0:2

Doduše, ovdje nismo izgubili zaredom, ali nismo ni pobijedili 3 puta, od čega 2 poraza.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 11 apr 2011, 13:24

bekrija1990 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:...sinoc sam gledao tekmu i mogu reci da je kako neko napisa zeljo igrao totalno bez volje... strah me da Osim nema kakve info iz uefe i da se sve ovo igra radi reda :roll:
Kakav info treba bilo kome kada je sve jasno ko dan. Evo, prošlo je 11 dana od suspenzije saveza, a nikakvog habera od te normalizacije. Klubovi za evropska takmičenja moraju biti prijavljeni za mjesec i po dana, a da bi se usvojio taj yebeni statut treba sazvati novu skupštinu u roku od mjesec dana. Da barem ima nekih naznaka, a ovako...ma vozdra Evropa. Utakmice se trenutno igraju samo reda radi...tu si u pravu.

Željo je u 2 godine napravio veliki uspjeh, tako da kritike na račun kluba ne stoje:
Prvak za sezonu 2009-2010 - uvjerljivo
Finaslita Kupa BiH 2009-2010 - bez poraza
Finalista i aBd pobjednik Kupa BiH 2010-2011
Vejrovatno drugoplasirani za sezonu 2010-2011

Halllo, glave gore ponosno 8-)
Potpis.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 apr 2011, 13:24

SAUDIN23 je napisao/la: znam ja da je kod vas ima vise hrvata i srba nego u sirokom i borcu zato i dogovarate sa njima utakmice :oops: :oops: pogledajte malo kako to rade klubovi po RS-u stele jedan drugome zato kad odete dole medžu svoju bracu u hercegovinu neka uzmu puske i neka vas pobiju a vi i dalje se lizite sa njima ovo govorim upravama zelje i sarajeva jer znam da navijaci nisu za ovo nista krivi to su pojedinci koji ostvaruju licnu korist
O čemu ti šefe?

Borac - Rudar 0:0
Leotar - Borac 2:1
Slavija - Borac 0:0

Da nam nije Srba, bježao bi Borac 15 bodova.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 apr 2011, 13:26

Ne vrijedi objasnjavati ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 apr 2011, 13:28

elSaik je napisao/la:
O čemu ti šefe?

Borac - Rudar 0:0
Leotar - Borac 2:1
Slavija - Borac 0:0

Da nam nije Srba, bježao bi Borac 15 bodova.
možda jedini tvoj post s kojim se slazem ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 apr 2011, 13:32

Nego što ne igra Stane, naka igraćina, da nije nešto povrijeđen... Šteta samo za Vukelju...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 11 apr 2011, 13:43

Sinoć sam gledao utakmicu kao i ove prethodne.Meni stvarno nije jasno da jedan Željo nema ljevaka ni na jednoj poziciji.To prvo mora riješiti,a za Popovića možda je čovjek dobar kao drug ali ono što pokazuje je nivo treće lige.
Stanić mi je najagilniji bio ali treba još znoja proliti jer mu je brzina nula.Zebi se nema šta reć.Momak je za razliku od Višće bio svuda na terenu i ono što je od njega išlo može se reći uz Stanića da su jedini zadovoljili.Imati onakav ambijent,publiku pa ja bih 90 minuta bio ko ptica trkačica ,a ne većina igrača odigra jednu utakmicu dobro drugu podbaci,a to za jedan takav klub je pogubno.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 11 apr 2011, 13:44

Mene ne brine 9 bodova koliko me brine loša igra. Pa Zvijezda postigne 5 golova Širokom a mi 2 šanse na utakmici. Igramo očajno baš kao što smo igrali na početku prošle sezone. Kome mi damo 2 gola ta će ekipa ispasti iz lige.
FEDERER= KLOC

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 11 apr 2011, 14:06

Zeljo ima najbolji raspored!
Zeljo ima najboljeg trenera!
Borac se ove zime raspao,prodao Vuleta Trivunovica,Puzigacu,Vukelju,Stanceskog...!
Zeljo se pojacao dovevsi jednog od najboljih igraca Premijer Lige Pericu Stanceskog!
Jedini konkurent za titulu ce nam biti Siroki!
Zeljo uvijek na proljece melje!
Borac ce gubiti u Vrapcicima,Sirokom,Lukavici,i stizemo ga u pet kola!

Zasto sam napisao ovo? Pa samo da vidite da ste potpuno zasluzili upade ovih sto vas zayebavaju jer ste gore navedenim recenicama stvorili bas dobar povod za to!

Da ste (u prosjeku) malo realniji i korektniji,ne biste sad morali trpiti ove provokacije. Ja cak ni sada.na +9 ne mislim da je sve gotovo,i znam da ce biti jos borbe,a vi ste (uglavnom vecina),otpisali Borac jos na polusezoni,iako ste imali -5!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 apr 2011, 14:13

Denis Ispušlić je napisao/la:Zeljo ima najbolji raspored!
Zeljo ima najboljeg trenera!
Borac se ove zime raspao,prodao Vuleta Trivunovica,Puzigacu,Vukelju,Stanceskog...!
Zeljo se pojacao dovevsi jednog od najboljih igraca Premijer Lige Pericu Stanceskog!
Jedini konkurent za titulu ce nam biti Siroki!
Zeljo uvijek na proljece melje!
Borac ce gubiti u Vrapcicima,Sirokom,Lukavici,i stizemo ga u pet kola!

Zasto sam napisao ovo? Pa samo da vidite da ste potpuno zasluzili upade ovih sto vas zayebavaju jer ste gore navedenim recenicama stvorili bas dobar povod za to!

Da ste (u prosjeku) malo realniji i korektniji,ne biste sad morali trpiti ove provokacije. Ja cak ni sada.na +9 ne mislim da je sve gotovo,i znam da ce biti jos borbe,a vi ste (uglavnom vecina),otpisali Borac jos na polusezoni,iako ste imali -5!
najzalosnije je to sto zagovornika te teorije(pile,essi,sejo...) nema od kad im je krenulo niz brdo.nije se moglo zivjeti od njih.sada ovi iole normalni forumasi moraju trpiti zbog nebuloza svojih kolega sa tribine :?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 11 apr 2011, 14:16

Donekle si upravu, ali mi da smo bili pravi danas bi imali -3. U tom slučaju mi bili 90% prvaci ali nažalost mi smo sami sebe isključili iz borbe za titulu.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Paromlinac i 18 gostiju.