FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Denis Ispušlić
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Denis Ispušlić » 11 apr 2011, 14:19

Mozda,ali ni tada vam Siroki ne bi bio najveci konkurent,a ne "raspali" Borac koji je sve rasprodao sto valja. Avlami,Pirke i jos par njih su najveci zagovornici te teorije bili,da su Zeljo i Siroki jedini konkurenti!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 11 apr 2011, 14:22

Denis Ispušlić je napisao/la:Mozda,ali ni tada vam Siroki ne bi bio najveci konkurent,a ne "raspali" Borac koji je sve rasprodao sto valja. Avlami,Pirke i jos par njih su najveci zagovornici te teorije bili,da su Zeljo i Siroki jedini konkurenti!
Tu su bile pretpostavke ali i sam moraš priznati da i vi ne igrate ništa specijalno dobro. Ove godine nijednu ekipu niste "razbili" i nadigrali u svim segmentima fudbalske igre.
FEDERER= KLOC

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 11 apr 2011, 14:24

Igramo odlicno,protivnici nam ne stvaraju sanse uopste,i primili smo samo 1 gol na proljece. Inter je takvom,tvrdom igrom postao prvak Evrope.Nema leprsavosti,ali smo kao kolektiv najjaci,a ni Zeljo nije los.Juce ste odigrali drugo poluvrijeme sjajno.
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 11 apr 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 apr 2011, 14:25

Iker C je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Mozda,ali ni tada vam Siroki ne bi bio najveci konkurent,a ne "raspali" Borac koji je sve rasprodao sto valja. Avlami,Pirke i jos par njih su najveci zagovornici te teorije bili,da su Zeljo i Siroki jedini konkurenti!
Tu su bile pretpostavke ali i sam moraš priznati da i vi ne igrate ništa specijalno dobro. Ove godine nijednu ekipu niste "razbili" i nadigrali u svim segmentima fudbalske igre.
to su bile tvrdnje...vrati se malo unazad
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 11 apr 2011, 14:26

Zeljo-Siroki 0:1
moje skromno misljenje da ovo nisu cista posla, ali kako god, svako ima pravo da misli.
MENI MOJE, A VAMA VASE

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2011, 14:44

ja ću prvi biti zadovoljan druim mjestom i osvojenim kupom...to je ok...ne mora se biti svake godine biti problem...al veci su problem zakulisane radnje u kojima klub učestvuje.....jer pitanje je zaista da li željo želi titulu...i zaista mozda nas treba dugo vremena suspendovat da i klubovi i reprezentacija ne igraju na medjunarodnoj sceni, jer ovo što se svake godine dešava postaje smijesno....uglavnom kup i prvenstvo ne može da osvoji isti klub, da bi se očigledno i tu zadovoljio nacionalni ključ...finale sa borcem prosle sezone je bilo toliko sumnjivo da je to nevjerovatno....tako je odbrana pravila čudne greške i mislim da je tad borac morao osvojit kup jer je željo osvojio prvenstvo.....kada se sve pogleda, sabere, oduzme onda u svemu tome ima mnogo istine...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 apr 2011, 14:56

Nemogu da shvatim da tako olako mozete kaljati ugled i ime kluba za kojeg navodno navijate...manite se tih teorija i pretpostavki zivota vam vaseg...jel mi to imamo super jaku ekipu i pojedince pa da ni pod razno nemozemo izgubiti od bilo koga u ovoj lizi,a da to nije rezultat njaka dogovora il zakulisne radnje...samo navlacimo ove provokatore jos vise na sebe..treba biti i ostati dostojanstven kao Jug sinoc..vjerovatno je i ona precka na golu ispod sjevera u njakom talu i dogovoru bila,pa se isprijeci da nebi dogovor bio izigran.
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 11 apr 2011, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 apr 2011, 15:00

jbg izgleda da se Osim malo zaje.ao u racunici, isao je onom evropskom racunicom, sirok roster, puno dobrih igraca na svakoj poziciji jednako titula. To pali u ovim jakim ligama, ali kod nas nikad nije. Kod nas je recept za osvajanje lige 2-3 provjerena starca, 2-3 dokazana igraca u nasoj ligi i ostalo vodonose.

Sehic, Karic, Vasilic, Mesic, Bogicevic, Svraka, Colic, Markovic, Radovanovic, Beslija, Stanceski,Savic,Stanic, Jamak, Culum, Visca, Zeba, Popovic, Spahic, drugi Colic, onaj stranac...bruka za nase uslove solidnih igraca na svakoj poziciji, niciji izostanak se ne bi osjetio, ali kad se malo bolje pogleda nema tu igraca koji donosi razliku , koji moze donijeti preokret, Zeba sve losiji, Beslija samo sere po terenu i raspravlja se sa sudijom, sa publikom , sve radi sem sto igra, Popovic ni blizu top 5 napadaca lige, Visca klupa a ostali svi manje-vise vodonose i kad dodje problematicna situacija nema ko povuc.

Jednostavno kao sto rekoh kod nas je recept za trofej malo drugaciji, i to bi vi trebali najbolje da znate od prosle godine, Bekric, Bucan, Alen igraci koji prave razliku plus bolji Beslija i titula je bila tu. Ovako tanko, ali eto nadam se da cete uzeti kup ukoliko mi uhvatimo 4.mjesto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 apr 2011, 15:56

Odgledao samo drugo poluvreme i zaista je steta da Zeljo nije mogao uvaljati bar jedan gol da ipak ne bude toliki kiks.
Ono sto mi nije jasno je nekvalitet centarsuteva,narocito sa leve strane gde je svaka lopta preletala lagano 16.Sa te strane bio je onaj dobar centarsut kada je Popovic sutirao visoko preko gola.Ostaje zal i za onom preckom,odlican pokusaj je to bio.
Moram istaci da za ovo poluvreme sto sam mogao da procenim nije los ovaj Gerhard,cak naprotiv,ali jedno poluvreme je malo da bi se moglo nesta vise istaci.

Titula je pobegla,to je valjda sada i jasno,za mene kao sto sam i rekao na pocetku sezone sasvim realna i ocekivana stvar.Ono sto sada treba je da se momci i Amar okrenu kupu,brzo ce prva utakmica i tu treba ganjati trofej,ali naravno nezapostavljati i ligu jer Sarajevo je namo 3 boda iza,pogotovo sto se derbi igra tamo.Ja sam optimista u nadi za kup i nadam se da ce do njega i doci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 apr 2011, 16:00

Željo je prosle sezone napravio 5 koraka naprijed u odnosu na predhodne sezone, ove 2 koraka unazad i cinjenica je da ovosezonska ekipa slabija u odnosu na onu sampionsku.Zeba nije ono sto je Bekric bio, igrac koji je vukao ekipu i kad joj ne ide, fali Bucan kojeg niko ni blizu nije zamjenio, zadnja linija katastrofa, Vasilic je svoju nesigurnost prenio na Mesketa tako da kao tandem izgledaju kao epilepsicari. Beslija ne lici na sebe, ocigledno da svoju nemoc nadoknadjuje nervozom. Naravno da ni ostali nisu na nivou prosle sezone osim Svrake, Sehe i Markovica koji je pravo i jedino pojacanje koje nam se isplatilo. Al ne treba zaboraviti da i od ovoga ima gore i to puno puno gore, da ne treba praviti neke bune jer vidjeli smo prije par godina kako izgleda pakao

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 apr 2011, 16:16

Ma samo treba stvari sagledati realno kao kolega iznad...kaniti se tih kojekakvih teorija i blacenja kluba..nije nikakva sramota izgubiti,pa ni od slabijeg od sebe jer fudbal je takav i jeste zanimljiv upravo zbog cinjenice da bolji nepobjedjuje uvjek..al je sramota baviti se bilo kakvim necasnim radnjama i namjestanjima,zato nemojmo od nesramote,sami sebe brukati i sramotiti i takvim pricama kaljati ime i ugled tima..drazi mi je sinosnji castan poraz,nego kojim slucajem pobjeda izvojevana kojekakvim ofirnim penalima i navlakusama.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 apr 2011, 16:24

mozda sam sinoc izgubio i zadnju nadu o odbrani titule al puno lakse sam podnio poraz nego onaj protiv Slobode, nekako smo" ľjepse"izgubili

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 apr 2011, 16:25

Mozda je malo glupo nakon toliko vremena od transfera,al ako ima neko upucen da mi odgovori koliko smo dobili od Dzekinog transfera???
Rotor Volgograd...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 11 apr 2011, 16:27

adoni je napisao/la:Ma samo treba stvari sagledati realno kao kolega iznad...kaniti se tih kojekakvih teorija i blacenja kluba..nije nikakva sramota izgubiti,pa ni od slabijeg od sebe jer fudbal je takav i jeste zanimljiv upravo zbog cinjenice da bolji nepobjedjuje uvjek..al je sramota baviti se bilo kakvim necasnim radnjama i namjestanjima,zato nemojmo od nesramote,sami sebe brukati i sramotiti i takvim pricama kaljati ime i ugled tima..drazi mi je sinosnji castan poraz,nego kojim slucajem pobjeda izvojevana kojekakvim ofirnim penalima i navlakusama.
Ma ovdje je pun qrac nekih insajdera koji sve znaju ko šta kome pušta, kome je šta obećano, ko će šta osvojit, a veze s vezom nemaju, samo trabunjaju, lafo im je sve sumnjivo a ne mogu da se pomire s jednostavnom činjenicom da svako svakog može da dobije u fudbalu...

@demir44 Nismo dobili feninga zasad, ali biće valjda nešto uskoro...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 apr 2011, 16:39

Mislim da smo ipak dobili jedan dio i da je od tog novca uplaceno prije para dana 200 ili 300 hiljada za dug poreskoj,tako da je racun kluba odblokiran,dobili jos povoljnije uslove reprograma otplate ostatka duga i time ispunili sve uslove za dobijanje Uefa licence..ako nam zbog svih s.ranja oko saveza bude i trebala :cry: :cry:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2011, 16:42

adoni je napisao/la:Ma samo treba stvari sagledati realno kao kolega iznad...kaniti se tih kojekakvih teorija i blacenja kluba..nije nikakva sramota izgubiti,pa ni od slabijeg od sebe jer fudbal je takav i jeste zanimljiv upravo zbog cinjenice da bolji nepobjedjuje uvjek..al je sramota baviti se bilo kakvim necasnim radnjama i namjestanjima,zato nemojmo od nesramote,sami sebe brukati i sramotiti i takvim pricama kaljati ime i ugled tima..drazi mi je sinosnji castan poraz,nego kojim slucajem pobjeda izvojevana kojekakvim ofirnim penalima i navlakusama.
a to kao novo da u bh.fudbalu ima namještanja...ne krivim toliko klub, to su dogovori na višoj razini, al vise bi se svi klubovi trebali trznut i prestat gledat nacionalne kriterije...kada idem na stadion zelim da gledam fudbal, ako idem tamo i navijam onda zelim da pobjedjuje bolji...naravno da bi volio da željo uvijek pobjeđuje, ali mnoge su stvari u prljave u našem fudbalu....na te mi se utakmice vise i ne ide....mnogi su mi zgadili našu ligu i naš fudbal
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 apr 2011, 16:42

Dok drugi nam traže mane i seru sa druge strane sa juga se pjesma ori, bori se Željo bori!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2011, 16:44

Kada me uzimaš u usta onda bar @Ispušliću pročitaj moje postove. Nikada nigdje nisam pisao o "raspalom" Borcu i nikada nisam pisao da nam je Široki jedini konkurent za titulu, nego da nam je Široki najozbiljniji konkurent. To sam pisao imajući u vidu činjenicu da je Željo sa Borcem u kalendarskoj 2010. godini odigrao šest susreta i da je u tih šest susreta Borac zabilježio samo jednu pobjedu i to onu u Banjaluci golom Maletića. Ukoliko si objektivan i sam ćeš kazati da nas ni tada niste nadigrali iako ste pobjedili.

Do kraja prvenstva ima još 9 kola i u najboljoj ste poziciji da osvojite titulu prvaka BiH. Imate ogromnu prednost, ali ja kao osoba koja voli Želju ću se nadati duploj kruni, dok god postoji i teoretska mogućnost.

Svi znamo da je Borac mali klub i u okvirima Bosne i Hercegovine (da ne pominjem Yugu), nije ni među 5-6 klubova, jer svi predstavnici koji su se takmičili u Prvoj ligi SFRJ iz Bosne i Hercegovine, osim Iskre iz Bugojna, su veći klubovi od tvog Borca. Borac, kao klub sam cijenio dok su u njemu igrali Hule Fazlić, Abid Kovačević, Fišer, Jantoljak, Senad Lupić, Karalić i ostali asovi sa Vrbasa, ali u novije vrijeme kada se horski pjevaju pjesme četništvu i ističu transparenti kojima se promovira genocid, taj klub mi se počeo gaditi, kao i svi oni klubovi u kojima se to ističe, bez obzira, radi li se o Laziu, Zrinjskom, Širokom ili Borcu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 11 apr 2011, 18:29

Idemo dalje...

"Život ću dati al' tebe ne dam..."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 11 apr 2011, 18:49

Ne slusam ja ovo,slusam neke druge stvari,ali naslov je kao stvoren za vas,pa eto...Nemoj glumiti gospodina kad nisi. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 18 gostiju.