FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

champions1921

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la champions1921 » 10 jan 2013, 20:03

Na prozivci su se pojavili: Almin Abdihodžić, Edin Ademović, Dejan Bandović, Fadil Ćizmić, Denis Čomor, Amer Dupovac, Emir Hadžić, Faris Handžić, Nemanja Mijušković, Amer Osmanagić, Emir Plakalo, Samir Radovac, Ivan Sesar, Asmir Suljić, Nail Šehović, Radan Šunjevarić, Mario Tadejević, Sedin Torlak, Nemanja Zlatković, Adin Čiva, Haris Muharemović, Alem Plakalo i Mirza Račić
Ko su vam ovi boldirani? Juniori ili??
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jan 2013, 20:13

Head je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Respekt za Sesara i Torlaka. Ove izjave od danas sam pogledao jer sam znao da se necu razocarat i nisam, momci na mjestu, svaka im cast! Najvise od svega mi se svidio dio u kojem Ivan kaze da ce produzit ugovor sa Sarajevom ako ne ode vani, e takvih je malo. Torlak je jedan od najboljih zadnjih par sezona pa svejedno ne trci vani za parama. Puno srece obojici u Sarajevu ili bilo gdje drugo..
Otisli bi oni da imaju ponuda.Ne kazem da nisu odlicni momci,pogotovo Torlak,ljudina.Ali nemaju ljudi ponuda,jedina ponuda koju je im'o Torlak je bila osimova ali je glat odbio.
Ne bih se bas slozio. O Sesaru se prica sedmicama, interes postoji, a on se ne zalijece koliko vidim i nije mu problem ostat i produzit ugovor. A Torlak trenutno i nema nekih ponuda ali nikad svoju privrzenost bordo boji nije dokazivao pljuvajuci po Zelji i Manijacima.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jan 2013, 20:20

champions1921 je napisao/la:
Na prozivci su se pojavili: Almin Abdihodžić, Edin Ademović, Dejan Bandović, Fadil Ćizmić, Denis Čomor, Amer Dupovac, Emir Hadžić, Faris Handžić, Nemanja Mijušković, Amer Osmanagić, Emir Plakalo, Samir Radovac, Ivan Sesar, Asmir Suljić, Nail Šehović, Radan Šunjevarić, Mario Tadejević, Sedin Torlak, Nemanja Zlatković, Adin Čiva, Haris Muharemović, Alem Plakalo i Mirza Račić

Cizmic nije junior istina jese nase djete iz nase skole,ali igrac koji nije dobio ozbiljniju priliku u prvom timu,uglavnom bude tu kad su pripreme pa zavrsi negdje kao posudjen igrac sad je bio u Bihacu,Sehovic isto on je tu dok su pripreme mada je i tu guzovace,ovi dole su juniori i kadeti

Ademovic je ovaj decko iz Pazara nedavno sto je dosao,jos uvijek nepoznanica za mene u igrackom smislu malo je nesto igrao za mene nedovoljno da kazem nesto konkretnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 jan 2013, 20:27

miky_hz je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

Cizmic nije junior istina jese nase djete iz nase skole,ali igrac koji nije dobio ozbiljniju priliku u prvom timu,uglavnom bude tu kad su pripreme pa zavrsi negdje kao posudjen igrac sad je bio u Bihacu,Sehovic isto on je tu dok su pripreme mada je i tu guzovace,ovi dole su juniori i kadeti

Ademovic je ovaj decko iz Pazara nedavno sto je dosao,jos uvijek nepoznanica za mene u igrackom smislu malo je nesto igrao za mene nedovoljno da kazem nesto konkretnije
Cizmica sam skonto.. Bio je na Hasetovom turniru.. Ovi ostali su znaci tu reda radi?? Ne mislim na juniore i kadete.. Pohvalno je sto ta djeca dobijaju priliku..
BUDI ŽELJO !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2013, 20:35

Head, Torlak je imao jos jednu ponudu mimo osimove i imao bi dobru platu (ne nesto previse ali 2-3 puta vecu nego ovdje) i za par godinja igranja bi obezbjedio sebi egzistenciju kolko tolko ali je odbio.
Sesar vec ima konkretnu iz Turske koja zadovoljava klub ali ne i njega samog.Mislim da kod njega nije slucaj "prva ponuda i odlazim" sto je i rekao u interviju danas.

@champions1921
Adin Čiva, Haris Muharemović, Alem Plakalo i Mirza Račić su juniori, znaci 18 godina imaju i igraju u juniorima i nisu tu reda radi vec postoji šansa da se neko od njih dokaze i ko zna mozda u buducnosti dobijemo jos jednog Dupovca ili Hameta.
šehović i Cizmic su prosle godine ja mislim bili juniori,potpisan je ugovor ali su otisli na posudbu na kaljenje, sad su se vratili jer je posudba istekla.Vidjecemo jesu li se ista popravili ali kao sto je i Jovic rekao vjerovatno ce opet na posudbu ili cak raskid ugovora.

Uz Adina Čivau, Harisa Muharemovića, Alema Plakaloa i Mirzu Račića te vec malo redovnije u prvom timu Plakala,Radovca i F.Handzica dobijes finu cifu igraca od 16-18 godina koji polahko kucaju na vrata prvog tima.Izabrat najbolje,vezat duzim ugovorm i povremeno davati priliku na terenu.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 10 jan 2013, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 20:52

Kakvu je imao ponudu,bas me zanima :?:
1946

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2013, 20:55

Head je napisao/la:Kakvu je imao ponudu,bas me zanima :?:
Ja sam cuo za jednu iz Turske gdje bi dobio oko 100.000 maraka godisnje, nije aman zaman ali minimalno duplo vise nego kod nas.
I spominjalo se nesto za Orebro ali to nisam siguran

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 21:02

samosarajvo je napisao/la:
Head je napisao/la:Kakvu je imao ponudu,bas me zanima :?:
Ja sam cuo za jednu iz Turske gdje bi dobio oko 100.000 maraka godisnje, nije aman zaman ali minimalno duplo vise nego kod nas.
I spominjalo se nesto za Orebro ali to nisam siguran
Ma pusti to drug,ono za Orebro je bila lovacka i to teska.Za te turcine prvi put cujem.Inace vecina igraca kako Sarajeva tako i ostalih klubova iz ove lige se sama prodaje preko medija,klipova i tih zaebancija.Svaku malo ozbiljniju ponudu iskoriste i igrac i klub.Ne vjeruj svemu sto se pise.
1946

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2013, 21:14

Mislim da je ovo bilo nekad u trenutku kad je Sedinu isticao ugovor jako brzo.Ali treba i njega razumit, ima mozda i najvecu i najredovniju platu, zena mu je tu (tad cura) u Sarajevu i ovdje radi...mozda je covjeku fakat ljepo i nije htio radi malo vece plate (duplo nije nista realno s obzirom da napustas grad,klub,zenu itd).
Eh da on ima 15.000 dolara mjesecno ko Dzakmic sto je imo to je vec druga stvar

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 21:20

Opet ce biti kolektivno razocarenje. Dobro upamtite sta vam cikac kaze.[/quote]

Na sta mislis?
Na to da cemo se razocarati njegovim kvalitetima ili da uopste nece doci tj da ce nas izradit?

Edit:iz olimpica potvrdili da pustaju Fenana[/quote]

Ne moze nas izraditi igrac koji nije nista dogvorio s klubom, na to sam mislio. Razgovora je bilo, ali dogovor nije postignut, sto ne znaci da nece, ali opet foliraju, te dolazi na prozivku, te dolazi sutra, a oni nisu jos postigli dogovor s momkom. Na to mislim.

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 10 jan 2013, 21:34

Polahko ljudi sabura bice pojacanja i nastavicemo utrku sa zeljom sigurno.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 22:58

cikac je napisao/la:Dosla i prosla i ta prozivka. Sve ok, ali meni nije jasno da li ovi sto vode Sarajevo doista misle da su ljudi koji navijaju za taj klub stoka sitnog zuba. Danas objave na sluzbenoj stranici dolazi Salcinovic, pa onda on ne dodje, pa onda oni kazu doce sutra, a on nece doci ni sutra jer je jos uvijek igrac Olimpica i jer nista nije dogovorio sa Sarajevom, ali bas nista. Slagali za ugovor Husejinovica, sad lazu za ovog Salcinovica, ne kontam u cemu je fol.
Sam sebe, nema mi druge
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salcinov ... riti/95937" onclick="window.open(this.href);return false;

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2013, 23:05

Nabija Salcinovic cijenu, do kraja transfera ce ovako gurati i cekati neku dobru ponudu. Kad bude vidio da nema od toga nista docice kod vas. Uvest ce nemir u svlacionicu i sjebat ce vam citavu polusezonu.
NO PYRO NO PARTY

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 23:05

Znaci da je ovaj Salcinovic napredna verzija Saida ja ga ne bi stavio u roster nakon ove izjave,taman kad bi nam opstanak u ligi ovisio o njemu.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 23:06

Cuj ti gospodina, daleko mu kuca od Koseva bila ako se ne pojavi u naredna 2 dana na treningu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 jan 2013, 23:06

tako je i nama sve govorio ne zuri mi se vako nako :lol: ma nije dobar u glavu sekunde frajer
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 jan 2013, 23:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ti gospodina, daleko mu kuca od Koseva bila ako se ne pojavi u naredna 2 dana na treningu.
Ma isto seljak radio i kad je u Zelju trebao.Ma ovakvim igracima je Celik plafon,ovakvi ne trebaju ni vama ni nama.Seljacka posla.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:08

Buu je napisao/la:Nabija Salcinovic cijenu, do kraja transfera ce ovako gurati i cekati neku dobru ponudu. Kad bude vidio da nema od toga nista docice kod vas. Uvest ce nemir u svlacionicu i sjebat ce vam citavu polusezonu.
Pogresno, covjek govori istinu, dok pak celnici Sarajeva opet lazu. Ne znam cemu to, doista to jos nisam prokuzio. Momak je igrac Olimpica, nije raskinuo ugovor, razgovarao je sa Sarajevom, ali ne zeli zuriti jer mozda se opekao pa je izabrao Olimpic, a ne Zelju.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 jan 2013, 23:13

Na sta mislis?
Na to da cemo se razocarati njegovim kvalitetima ili da uopste nece doci tj da ce nas izradit?

Edit:iz olimpica potvrdili da pustaju Fenana[/quote]

Ne moze nas izraditi igrac koji nije nista dogvorio s klubom, na to sam mislio. Razgovora je bilo, ali dogovor nije postignut, sto ne znaci da nece, ali opet foliraju, te dolazi na prozivku, te dolazi sutra, a oni nisu jos postigli dogovor s momkom. Na to mislim.[/quote]

Nece vas on ni razocarat ni izradit, jer kako ti kazes nije nista ni obecao, nego ce vas i razocarat i izradit Uprava koja vam slaga dva-triput u dva dana. Prvo izjava " Salcinovic dolazi na prozivku, dogovorili smo se sa njim i Olimpicom"
Druga izjava nakon sto se nije pojavio " Doci ce sutra, samo da definitivno raskine ugovor"
i onda se pojavi covjek i kaze kako stoje stvari tj da mu je Sarajevo samo jedna od opcija, cak je relanija opcija Hrvatska ili Norveska, jer se vidi da covjeka interesuju pare, a neki uspjeh kod nas. Da ga interesuje uspjeh i igranje kod nas igro bi ili u Celiku ili u Zelji kad je imo mogucnost.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2013, 23:16

cikac je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nabija Salcinovic cijenu, do kraja transfera ce ovako gurati i cekati neku dobru ponudu. Kad bude vidio da nema od toga nista docice kod vas. Uvest ce nemir u svlacionicu i sjebat ce vam citavu polusezonu.
Pogresno, covjek govori istinu, dok pak celnici Sarajeva opet lazu. Ne znam cemu to, doista to jos nisam prokuzio. Momak je igrac Olimpica, nije raskinuo ugovor, razgovarao je sa Sarajevom, ali ne zeli zuriti jer mozda se opekao pa je izabrao Olimpic, a ne Zelju.
Kako god zavrsit ce kod vas, ali samo zato sto je Jovic *icka.
Nije njega Husref tek onako otjerao.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Napapijri i 19 gostiju.