FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kontaminacija teme.
Nekima stara navika.
Nekima stara navika.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Aman zaman izgubili dvije tekme kuci pa kraj svijeta,pa ekipe uloze stotine miliona eura pa dozivljavaju krahove i nastavljaju dalje.Real je u dvije tekme od Barse primi 11 golova,Salke slozi peticu prvaku Evrope na njegovom terenu pa nikom nista.Ko kaze da se svake sezone mora uzeti titula,kup ili ici u Evropu,pa kada bi to bilo zagarantovano onda drugi nebi imali smisla igrati,Mene licno poraz nije uopste poremetio niti ce uticati na moje misljenje o Zelji i odlaske na Grbavicu,cak sta vise ovaj poraz je i dobrodosao da kod raje izbije iluzije o nekom extra igrackom kvalitetu kojeg i objektivno nemamo.Kao navijaci mozemo iznositi kritike na igru i to je normalno ali nema razloga da pljujemo i vrijedjamo nekoga.Licno mislim da ovoj ekipi jako puno nedostaju Bekric,Sime,Bucan pa i Bajic kao i zelja,htijenje i fizicka spremnost u odnosu na proslu godinu.Kod strucnog staba mi malo smeta sto nedaje vise sanse igracima sa klupe jer i sami su govorili prije pocetka da za svako mjesto u timu imamo po dva kvalitetna covjeka pa kada vec ne ide ovim standarnim daj priliku drugima mozda bolje i odigraju.Rezultat je promjenjiv i nije bitan samo je jedno vrijedno spomena a to je ZELJO.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
@dino lj da je na ovom forumu više raje kao što si ti i još par likova.
Moglo bi se šta i pročitat i naučiti.
Bravo majstore.

Bravo majstore.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trebamo prvo krenuti od nas,u ovom slucaju mi smo prvo navijaci pa onda Zeljo.Ako mi imamo onakvu posjetu a Zeljo je II ,finale kupa,branimo titulu onda je to stvarno sramota za grad,navijace,ljude koji vole ovaj klub,svaka cast nama/momcima u kopu trude se navijaju i poslije tekme smo ostali,ali ljudi sta vas treba privuci da dolazite,svi kenjate i treba kenjati ne kazem ali de dodji daj podrsku pa sinoc da nas je bilo 11000 i da je Zeljo izgubio i ja bi rekao e ovima se treba zahvaliti,ovom isto e i ovom,de da se mi malo skontamo pa cemo onda formacije sklapati.Uzdravlje
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
slažeem seellaxaz je napisao/la:@dino lj da je na ovom forumu više raje kao što si ti i još par likova.Moglo bi se šta i pročitat i naučiti.
Bravo majstore.

Željezničar' LE
Ovaj @dino lj rijetko piše na forumu, al kad napiše nešto dođe mi da mu platim petnesku u dvici... makar neko ko ne priča o dogovorenim prvenstvima i utakmicama...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
To si u pravu,mi imamo dosta navijaca koji ocito biraju utakmice sto je van pameti,eno gledam juce Borusija(Mng.) igra protiv Kelna iako 99% ispada pun stadion kao da su prvaci a kod nas izgubis par tekmi odma posjeta 50% manja.Hocemo novu Grbavicu sa 20.000 gledalaca,za koga za ove sto dodju na velike utakmice kao Njukastl i slicno pa se sepure i slikaju ,e ja bi je napravio za 10.000 hiljada i osnovao clanski klub za nas bolesnike koji bi imali karte za sve tekme.U svojih pedeset godina zivota dozivio sam dosta radosti kao sto je titula dinamit momaka,dobri rezultati u Evropi,prebolio sam i tri najteza trenutka u svojoj navijackoj karijeri(poraz od Videotona,poraz od Veleza u finalu kupa kao i poraz od Zvezde poslije pobjede nad Vardarom u Skoplju kada nam je izmakla titula) i nikada nisam pomislio da ne dolazim na Grbavicu.Uvjek sam uzimao godisnje karte a fala Bogu vec duze vrijeme ih uzimam i svojim sinovima(17 i 15 godina) koji su svaku utakmicu u sektoru C-e i nije jednu utakmicu ne propustaju osim naravno kada je bolest u pitanju.Zato ljudi dolazite na utakmice bez obzira na rezultat pa nemozemo ocekivati da budemo klub kao Barsa u zemlji gdje masa svijeta jedva sastavlja kraj sa krajem i gdje su politicka previranja takva kakva jesu.I za kraj bila su tri rata i poslije svakog je Zeljo opstajao i nista ga nije moglo unistiti pa zar onda ne zasluzuje nasu ljubav pa makar igrao i u ligi Federacije,LudLo 2 je napisao/la:Trebamo prvo krenuti od nas,u ovom slucaju mi smo prvo navijaci pa onda Zeljo.Ako mi imamo onakvu posjetu a Zeljo je II ,finale kupa,branimo titulu onda je to stvarno sramota za grad,navijace,ljude koji vole ovaj klub,svaka cast nama/momcima u kopu trude se navijaju i poslije tekme smo ostali,ali ljudi sta vas treba privuci da dolazite,svi kenjate i treba kenjati ne kazem ali de dodji daj podrsku pa sinoc da nas je bilo 11000 i da je Zeljo izgubio i ja bi rekao e ovima se treba zahvaliti,ovom isto e i ovom,de da se mi malo skontamo pa cemo onda formacije sklapati.Uzdravlje
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj je napisao/la:To si u pravu,mi imamo dosta navijaca koji ocito biraju utakmice sto je van pameti,eno gledam juce Borusija(Mng.) igra protiv Kelna iako 99% ispada pun stadion kao da su prvaci a kod nas izgubis par tekmi odma posjeta 50% manja.Hocemo novu Grbavicu sa 20.000 gledalaca,za koga za ove sto dodju na velike utakmice kao Njukastl i slicno pa se sepure i slikaju ,e ja bi je napravio za 10.000 hiljada i osnovao clanski klub za nas bolesnike koji bi imali karte za sve tekme.U svojih pedeset godina zivota dozivio sam dosta radosti kao sto je titula dinamit momaka,dobri rezultati u Evropi,prebolio sam i tri najteza trenutka u svojoj navijackoj karijeri(poraz od Videotona,poraz od Veleza u finalu kupa kao i poraz od Zvezde poslije pobjede nad Vardarom u Skoplju kada nam je izmakla titula) i nikada nisam pomislio da ne dolazim na Grbavicu.Uvjek sam uzimao godisnje karte a fala Bogu vec duze vrijeme ih uzimam i svojim sinovima(17 i 15 godina) koji su svaku utakmicu u sektoru C-e i nije jednu utakmicu ne propustaju osim naravno kada je bolest u pitanju.Zato ljudi dolazite na utakmice bez obzira na rezultat pa nemozemo ocekivati da budemo klub kao Barsa u zemlji gdje masa svijeta jedva sastavlja kraj sa krajem i gdje su politicka previranja takva kakva jesu.I za kraj bila su tri rata i poslije svakog je Zeljo opstajao i nista ga nije moglo unistiti pa zar onda ne zasluzuje nasu ljubav pa makar igrao i u ligi Federacije,LudLo 2 je napisao/la:Trebamo prvo krenuti od nas,u ovom slucaju mi smo prvo navijaci pa onda Zeljo.Ako mi imamo onakvu posjetu a Zeljo je II ,finale kupa,branimo titulu onda je to stvarno sramota za grad,navijace,ljude koji vole ovaj klub,svaka cast nama/momcima u kopu trude se navijaju i poslije tekme smo ostali,ali ljudi sta vas treba privuci da dolazite,svi kenjate i treba kenjati ne kazem ali de dodji daj podrsku pa sinoc da nas je bilo 11000 i da je Zeljo izgubio i ja bi rekao e ovima se treba zahvaliti,ovom isto e i ovom,de da se mi malo skontamo pa cemo onda formacije sklapati.Uzdravlje
Prije rata posjecenost mnogo veca, gledam neki dan video, kaze posjeta nesto manja a Grbavica puna. Takodje u drugoj ligi Jugoslavije nam je skoro svaku utakmicu bio pun stadion, tad smo imali bolju podrsku nego neki tadasnji prvoligasi

FKŽ !
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Pise Jugoslavenska.Denis Ispušlić je napisao/la:Kad je Zeljo bio u drugoj ligi?
FKŽ !
- Blagoje Bratić
4 utakmice na Grbavici mi gola dat nemožemo i šta pričat,može li iko
šta reć na ovo
šta reć na ovo

Ako osvojimo kup i budemo na kraju drugoplasirana ekipa uspjesnost sezone ocjenjujem sa 80% uspjesna. Da smo kojim slucajem prvaci a zijanili kup bila bi ocjena 90% uspjesna znaci opet hvala Bogu dobro je samo se sjetim onih crnih dana i kazem hvala Bogu dobro je.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
prodaju se utakmice.logicnoBlagoje Bratić je napisao/la:4 utakmice na Grbavici mi gola dat nemožemo i šta pričat,može li iko
šta reć na ovo
ne kaze osim dzaba da uefu i fifu boli **** za nas. od kako su nas suspendovali samo je gore
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
3 utakmice sa Širokim i nijednu niste dobili
u ovoj zadnjoj vas pravo razbucali
toplo mi oko srca

toplo mi oko srca
Je li ti bilo toplo u srijedu?Ha_bidne_biće je napisao/la:3 utakmice sa Širokim i nijednu niste dobili![]()
![]()
toplo mi oko srca
Evo Amara na BHT-u
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
znaci tri najbitnijr utakmice nam slijede!
dvije protiv celika i derbi protiv sarajeva... sto se mene tice nek samo te tri uzmu i ja sam sretan!
dvije protiv celika i derbi protiv sarajeva... sto se mene tice nek samo te tri uzmu i ja sam sretan!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja lično sam zadovoljan i izlaskom u Evropu, to je naš minimum, a što kaže Osim bilo bi lijepo osvojiti jedan trofej zbog godišnjice kluba, imamo šansu u Kupu, vidjet ćemo sutra gdje će se igrati prva, po meni bolje bi bilo prvu igrati na Grbavici kao protiv Širokog jer Čelik je ekipa protiv koje nije poželjno ganjati rezultat...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kup sigurno osvajamo, a pitare cemo kao slag na tortu.tm84 je napisao/la:znaci tri najbitnijr utakmice nam slijede!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.