Igrali smo prosli put s vama, zato je spominjao i vas. Ne laskaj si. Rekoh vec, oko sedmicu dana iliti 40-ak stranica okvirno se pise o Borcu, kradji, cemu vec, a sve zato sto smo u zadnje dvije tekme pobijedili Zelju (kako to jbt ) i Leotara na strani. I sad se forumasi cude i opovrgavaju te pobjede, nece da priznaju da je Borac mogao da pobijedi.
Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.
Na ovom sazetku:
2 nepostojeca ofsajda za Borac na pocetku
Beslija gazi igraca na zemlji, nema faula
Bogicevic hvata igraca za glavu na zemlji, nema faula, ni usmene opomene
Otvoreni djon Kvesica, nema faula
Ispruzena ruka Beslije, rukometni potez, sudija ne vidi
Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac
Lakat Svrake u lice, nema ni faula
Kajkut dobija udarac u lice, nema faula
Klizeci Zebe, nema kartona
Jos grublji klizeci u Raspudica, opet nema kartona itd.
I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
Ili zbog penala u Bijeljini.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.
Samo otimaj Vico, boli te kuurac.
Joj kad se sjetim bešlije smećara, gdje god ode u goste, baca ulizivanje ovo ono, a na grbavici ti **** sve zivo...pravi onaj odvratni jalijas
Razlika je ocigledna, a to je da navijaci Zelje ne zive u zabludi i jasno im je da su se ovakve stvari desavale i da se ovom stvarima ne hvale i da nikad nisu opravdavali, a navijaci Borca ocito opravdavaju.
Kupuj Miske boli te kur... koliko sjecam bila je parola forumasa Zelje prije par godina kad su nakon svake njihove utakmice sudije bile suspendirane (7 komad samo proljetni dio)tako da nemoj biti dvolican.(Tad Zrinjski bio prvak)
Neki su na forumu od pocetka
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 15 nov 2022, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.
Na ovom sazetku:
2 nepostojeca ofsajda za Borac na pocetku
Beslija gazi igraca na zemlji, nema faula
Bogicevic hvata igraca za glavu na zemlji, nema faula, ni usmene opomene
Otvoreni djon Kvesica, nema faula
Ispruzena ruka Beslije, rukometni potez, sudija ne vidi
Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac
Lakat Svrake u lice, nema ni faula
Kajkut dobija udarac u lice, nema faula
Klizeci Zebe, nema kartona
Jos grublji klizeci u Raspudica, opet nema kartona itd.
I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
Ili zbog penala u Bijeljini.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.
Samo otimaj Vico, boli te kuurac.
Joj kad se sjetim bešlije smećara, gdje god ode u goste, baca ulizivanje ovo ono, a na grbavici ti **** sve zivo...pravi onaj odvratni jalijas
Razlika je ocigledna, a to je da navijaci Zelje ne zive u zabludi i jasno im je da su se ovakve stvari desavale i da se ovom stvarima ne hvale i da nikad nisu opravdavali, a navijaci Borca ocito opravdavaju.
Koga boli krc sto ne živite u zabludi... Živjeli ste tad kad vam je išlo u korist i kad ste osvajali, a zna se dobro kako i uz pomoć koga.
Lako je bit general poslije bitke odnosno glumit nekog moralistu kad se karte okrenu.
Ništa lično protiv Borca, ja zapravo uživam kada 11 drugih klubova plače, bez obzira koji je taj dvanaesti klub naveden kao razlog. Stoka od navijača nije zaslužila bolje, a amateri koji vode klubove u BiH takodjer ne zaslužuju ni mrvicu bolje.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne znam sto sad kukaju navijaci Zelje, neporazeni su ovo kolo?
Znaci imas ekipu, nek te i sudija gura, nemas ekipu, ne smije te sudija gurati?
Mozda nisi vidio, ali tema ae zove "Premier liga BiH", tvoj klub nije dio ovoga. Probaj naci temu, druga/treca liga, ne znam koja ste vec. Uglavnom fulio si
Kakve veze moj klub ima sa ovom temom? Da sam pisao o Celiku, komentar bi ti bio na mjestu. Ovako pisem o ucesniku Premijer lige, tako da mi je komentar na mjestu.
Ne znam sto sad kukaju navijaci Zelje, neporazeni su ovo kolo?
Znaci imas ekipu, nek te i sudija gura, nemas ekipu, ne smije te sudija gurati?
Mozda nisi vidio, ali tema ae zove "Premier liga BiH", tvoj klub nije dio ovoga. Probaj naci temu, druga/treca liga, ne znam koja ste vec. Uglavnom fulio si
Kakve veze moj klub ima sa ovom temom? Da sam pisao o Celiku, komentar bi ti bio na mjestu. Ovako pisem o ucesniku Premijer lige, tako da mi je komentar na mjestu.
Najjači su mi ovi uređivaći interneta. Koje je nacije ovaj forum ako smijem da pitam, i da li phpbb kao tehnolgoija uopšte ima naciju?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
BREAKING NEWS: CAS ukinuo suspenziju Šemsudinu Hasiću
Iz švicarske Lozane je danas stigla presuda Suda za sportsku arbitražu (CAS) kojom je u potpunosti ukinuta suspenzija gospodinu Šemsudinu Hasiću na obavljanje pozicije predsjednika FK Velež Mostar odnosno bilo koje druge funkcije vezane za fudbal u našoj zemlji, a koju je donio Fudbalski/Nogometni savez BiH.
Podsjetimo, suspenziju je Hasić dobio nakon prekinute utakmice između Veleža i banjalučkog Borca, igrane u septembru 2021. godine. Također, presudom je F/NS BiH naloženo da je dužan platiti troškove arbitraže CAS-a.
Više informacija i detalje presude CAS-a po ovom slučaju donosimo uskoro na službenim internetskim stranicama FK Velež Mostar.
Iz švicarske Lozane je danas stigla presuda Suda za sportsku arbitražu (CAS) kojom je u potpunosti ukinuta suspenzija gospodinu Šemsudinu Hasiću na obavljanje pozicije predsjednika FK Velež Mostar odnosno bilo koje druge funkcije vezane za fudbal u našoj zemlji, a koju je donio Fudbalski/Nogometni savez BiH.
Podsjetimo, suspenziju je Hasić dobio nakon prekinute utakmice između Veleža i banjalučkog Borca, igrane u septembru 2021. godine. Također, presudom je F/NS BiH naloženo da je dužan platiti troškove arbitraže CAS-a.
Više informacija i detalje presude CAS-a po ovom slučaju donosimo uskoro na službenim internetskim stranicama FK Velež Mostar.
Vico majku zico
Prevelik je Velez i taj posteni Hasic Semsudin
Zadnja izmjena: Bururetuglavi, dana/u 15 nov 2022, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.