Uspeo sam da se ubacim da pomazem organizatorima EP u rvanju sto im treba,za super kintu.
Tako ce mi jos lakse biti da uhvatim da se slikam sa Petkovicem,Kareljinom i Medvedovim.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
CestitamoDevil je napisao/la:U kakvu sam super stvar upao u petak.![]()
Uspeo sam da se ubacim da pomazem organizatorima EP u rvanju sto im treba,za super kintu.![]()
![]()
Tako ce mi jos lakse biti da uhvatim da se slikam sa Petkovicem,Kareljinom i Medvedovim.
jesmo , lik ima srece ko hodza , nije zabio gola kako trebabazeni je napisao/la:Ilidža-je ste li igrali uzvratti i onaj @harebianconero
i koliko nosiš sad taj avatarHZ_ilidzaa je napisao/la:jesmo , lik ima srece ko hodza , nije zabio gola kako trebabazeni je napisao/la:Ilidža-je ste li igrali uzvratti i onaj @harebianconero
Čuj ga.HZ_ilidzaa je napisao/la:jesmo , lik ima srece ko hodza , nije zabio gola kako trebabazeni je napisao/la:Ilidža-je ste li igrali uzvratti i onaj @harebianconero
jesil svrsio sa BF da raspalimo revans revansaharebianconero je napisao/la:Čuj ga.HZ_ilidzaa je napisao/la:jesmo , lik ima srece ko hodza , nije zabio gola kako trebabazeni je napisao/la:Ilidža-je ste li igrali uzvratti i onaj @harebianconero
Hose Luis Karlos i kompanija su zadnji dan februara bili u Beogradu,posetili Arenu da bi se uverili u uslove koje nudi ovoa dvorana i da li se moze tu odrzati EP i bili su zadovoljni sto su videli.Prethodno su obisli i Prag te Istanbul gradove koji jos konkurisu za to EP i konacna odluka ce da se zna u maju na sastanku u Sofiji.Tribalian je napisao/la:CestitamoDevil je napisao/la:U kakvu sam super stvar upao u petak.![]()
Uspeo sam da se ubacim da pomazem organizatorima EP u rvanju sto im treba,za super kintu.![]()
![]()
Tako ce mi jos lakse biti da uhvatim da se slikam sa Petkovicem,Kareljinom i Medvedovim.![]()
![]()
Kad vec pomenu EP ,sta bi za atletiku kod nas jel smo dobili organizaciju ili ne,ili odluka jos nije donesena?
Ma to sam i video na Tv pa sam te pitao.Nisam znao da je odluka u maju,nadajmo se da ce odabrati nasDevil je napisao/la: Hose Luis Karlos i kompanija su zadnji dan februara bili u Beogradu,posetili Arenu da bi se uverili u uslove koje nudi ovoa dvorana i da li se moze tu odrzati EP i bili su zadovoljni sto su videli.Prethodno su obisli i Prag te Istanbul gradove koji jos konkurisu za to EP i konacna odluka ce da se zna u maju na sastanku u Sofiji.
Ne znam, ja mislim da nije.bazeni je napisao/la:ako ti išta znači uz tebe sam @HZ_ilidzaa
@harebianconero pa zar nije sad već mjesec
de ga pusti u revanšu revanšaharebianconero je napisao/la:Ne znam, ja mislim da nije.bazeni je napisao/la:ako ti išta znači uz tebe sam @HZ_ilidzaa
@harebianconero pa zar nije sad već mjesec
mora ćeš kad izgubiš,a izgubićeš jer je sad Ilidža napet i željan osveteeeeeeeeee.harebianconero je napisao/la:Ma nebih mijenjao ovaj svoj trenutni avatar, nema para.
Haj da se puknemo, čega imaš ?HZ_ilidzaa je napisao/la:jesil zavrsio ,da jednu nabrzaka puknemo ? Moram ici kasnije
lole roomharebianconero je napisao/la:Haj da se puknemo, čega imaš ?HZ_ilidzaa je napisao/la:jesil zavrsio ,da jednu nabrzaka puknemo ? Moram ici kasnije![]()
Šalim se, haj da ime sobe i to.
Ja ti sabanskog avataraharebianconero je napisao/la:Haj da se puknemo, čega imaš ?HZ_ilidzaa je napisao/la:jesil zavrsio ,da jednu nabrzaka puknemo ? Moram ici kasnije![]()
Šalim se, haj da ime sobe i to.
a uskoro će i tebi biti šabanski avatar,kad izgubiš(nekim čudom)od hz_ilidzaaharebianconero je napisao/la:Misliš na hz_ilidzaa ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.