Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nedved11
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Nedved11 » 30 jan 2019, 22:59

Milan vs Atalanta u finalu. Moze? :cool:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2019, 23:01

Biće Sarri uskoro slobodan. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2019, 23:02

Nedved11 je napisao/la:Milan vs Atalanta u finalu. Moze? :cool:
pogresno si spelovao "lazio"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jan 2019, 23:02

Pogba je napisao/la:Da. Ipak je treci najtrofejniji trener u historiji kluba. Mislim da ne bi cak ni dobio otkaz na kraju, ali ako su pametni razvod je neminovan.
Ma da su pametni on bi otkaz dobio još ljetos, mada eto kada pogledaš rezultate od prošle sezone onda vidiš da je rutinski uzeo Kup i ligu, a u LP nesretno ispao u polufinalu, pa bi čovjek rekao da nije do njega. Al' onaj ko je malo detaljnije pratio Juve, mogao je vidjeti koliko Allegri ne ide uz ovu skupinu igrača, mislim grijeh je igrati ovakav antifudbal, a u ekipi imaš Ronu, Dybalu, Costu, Pjanića, Sandra i Cancela kao ofanzivno vrhunske bekove...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pogba

Post Postao/la Pogba » 30 jan 2019, 23:07

Raonffa je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Da. Ipak je treci najtrofejniji trener u historiji kluba. Mislim da ne bi cak ni dobio otkaz na kraju, ali ako su pametni razvod je neminovan.
Ma da su pametni on bi otkaz dobio još ljetos, mada eto kada pogledaš rezultate od prošle sezone onda vidiš da je rutinski uzeo Kup i ligu, a u LP nesretno ispao u polufinalu, pa bi čovjek rekao da nije do njega. Al' onaj ko je malo detaljnije pratio Juve, mogao je vidjeti koliko Allegri ne ide uz ovu skupinu igrača, mislim grijeh je igrati ovakav antifudbal, a u ekipi imaš Ronu, Dybalu, Costu, Pjanića, Sandra i Cancela kao ofanzivno vrhunske bekove...
Dodao bih da je cak i umjestnost igrati grozan fudbal s ovim rosterom. Naravno, postoje oni koji gledaju samo rezultate koji jasno mazu oci krupnim problemima u ekipi. Ovdje se ne govori o lijepoj igri vec o igri uopće, trener koji ne daje nikakav pecat ekipi osim sto je sposoban defanzivno konsolidirati tim. Ali to nama nije dovoljno, to Agnelliu i navijačima nije dovoljno. I scudetto sam vec postaje nedovoljan. Juve je dominantan i svako pametan ne može reci da je uspjeh ispasti u kupu i moguce u osmini LP, a osvojiti ligu, uz to dovesti Ronalda za to. Juve je i s Matriem u napadu osvojio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jan 2019, 23:10

Raonffa je napisao/la:
ma jok, trebas 90 min mahayi costi, dybali, .ronaldu i ako igra mandzukic da se vracaju sto vise nazad...ja kad vidim da povedemo nakon 10 min meni se odmah prestaje gledati utakmica.... nesyo najgadnije sto sam vidio je kada bernadeskiju na 2-1 kod kuce protiv fenjerasa u kontri 3 na 2 mase rukama da stane i da se zabije u korner da trosi vrijeme....odvratno i gadljivo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jan 2019, 23:11

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Dodao bih da je cak i umjestnost igrati grozan fudbal s ovim rosterom. Naravno, postoje oni koji gledaju samo rezultate koji jasno mazu oci krupnim problemima u ekipi. Ovdje se ne govori o lijepoj igri vec o igri uopće, trener koji ne daje nikakav pecat ekipi osim sto je sposoban defanzivno konsolidirati tim. Ali to nama nije dovoljno, to Agnelliu i navijačima nije dovoljno. I scudetto sam vec postaje nedovoljan. Juve je dominantan i svako pametan ne može reci da je uspjeh ispasti u kupu i moguce u osmini LP, a osvojiti ligu, uz to dovesti Ronalda za to. Juve je i s Matriem u napadu osvojio.
Pa malo i jeste umjetnost pravo da ti kažem, čak mi je čudno kako se ovim silnim ofanzivcima da igrati ovakav fudbal, ono izbojkotuj 2-3 meča zaredom, nek' dobije otkaz i gotovo. Al' valjda ljudi profesionalci jbg, nije to naša kukuruz liga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 jan 2019, 23:11

Juventinisimo je napisao/la:Ima jos 45minuta+...tek da vidite Juventusovu silu.. :kafa:

Šta bi?
Đe sila?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 30 jan 2019, 23:14

:cool:
Chinaglia je napisao/la:
Nedved11 je napisao/la:Milan vs Atalanta u finalu. Moze? :cool:
pogresno si spelovao "lazio"
Halali Chini ja zaboravio na Lazio.
Lazio vs Atalanta. Unaprijed napisano i apsolutno zasluzeno. :thumbup:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jan 2019, 23:16

Pantelija je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
ma jok, trebas 90 min mahayi costi, dybali, .ronaldu i ako igra mandzukic da se vracaju sto vise nazad...ja kad vidim da povedemo nakon 10 min meni se odmah prestaje gledati utakmica.... nesyo najgadnije sto sam vidio je kada bernadeskiju na 2-1 kod kuce protiv fenjerasa u kontri 3 na 2 mase rukama da stane i da se zabije u korner da trosi vrijeme....odvratno i gadljivo
Al' nekako je iz godine u godinu sve gori i gori, što je stariji to mu je taktika odvratnija :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jan 2019, 23:17

Pa bratr, gledam juve od 95' ... prvi put mi se desava da dok traje utakmica ja blejim okolo, u telefon, i sl.
Jer na terenu NISTA se ne desava, doslovno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pogba

Post Postao/la Pogba » 30 jan 2019, 23:18

Raonffa je napisao/la:
Pa malo i jeste umjetnost pravo da ti kažem, čak mi je čudno kako se ovim silnim ofanzivcima da igrati ovakav fudbal, ono izbojkotuj 2-3 meča zaredom, nek' dobije otkaz i gotovo. Al' valjda ljudi profesionalci jbg, nije to naša kukuruz liga.
Apsolutno, to je rekao bih u globalu uvijek bila jaka strana kluba, sto rijetko fulaju s profilom igrača, moze biti nikakav fudbaler, ali imat ce neki respekt i sutiti, većinom. Mislis da Dybala u nekoj fildzan ligi ne bi poslao trenera u neku stvar da ga stavi na mediana? Covjek koji je lani isao preko 20 golova ove nece doci do 10, lik igra na mjestu Kantea. :rol:
Benatia je primjer kako igracu pukne film, sigurno bi ostao jos 2/3 godine, zapravo je u oprostaju to rekao, ali da je morao donijeti odluku da ide. I normalno da je, prosle godine starter, ove sramotnih 5 tekmi. I jos se cude. Naravno, iskoristit ce pricu da je otisao za parama. Igraci inace svi vole dzaba igrati ili sjediti na klupi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jan 2019, 23:26

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Apsolutno, to je rekao bih u globalu uvijek bila jaka strana kluba, sto rijetko fulaju s profilom igrača, moze biti nikakav fudbaler, ali imat ce neki respekt i sutiti, većinom. Mislis da Dybala u nekoj fildzan ligi ne bi poslao trenera u neku stvar da ga stavi na mediana? Covjek koji je lani isao preko 20 golova ove nece doci do 10, lik igra na mjestu Kantea. :rol:
Benatia je primjer kako igracu pukne film, sigurno bi ostao jos 2/3 godine, zapravo je u oprostaju to rekao, ali da je morao donijeti odluku da ide. I normalno da je, prosle godine starter, ove sramotnih 5 tekmi. I jos se cude. Naravno, iskoristit ce pricu da je otisao za parama. Igraci inace svi vole dzaba igrati ili sjediti na klupi.
Meni je to stvarno fascinantno, kako mogu trpiti ovako nešto, eto recimo Costa ili Dybala, pa lik ih uništi ove sezone, uništi bukvalno.

Umjesto da nikada lakše dođe do duple krune, on kiksa zbog svoje tvrdoglavosti i to već u četvrtfinalu (doduše da je ovo bilo finale, uvjeren sam da bi Juventus dobio, pristup igrača bi bio sigurno dosta drugačiji). A da ne govorim što se opravdano sumnja u uspjeh u Ligi prvaka, mislim onako realno kada sagledaš, igrači kadar i kontinuitet zadnjih godina, Juventus je ove sezone sigurno bio u top 3 favorita za Klempu, a ovako mogu vrlo lako odmah ispasti od Atletica, jer Cholo sigurno neće unaprijed upisati poraz kako to radi 80% trenera i klubova u Italiji kada igraju protiv Juventusa.

Al' isto tako, Max ako samo malo al' samo malo promijeni pristup igri, sve se može okrenuti u njegovu korist.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jan 2019, 23:44

Navijam za Atlantu u ovom kupu, fin je to grad primili su dosta naših ljudi u ratu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jan 2019, 00:43

Kakav je bio Zaniolo?

Asking for a friend.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 31 jan 2019, 00:50

Svjedoci smo bezobraznog iživljavanja gladnog vuka na nemoćnoj vučici. Kažu tek sedmi put izvađen na vrijeme.

:guz:

Pobjeda za mog starog prijatelja Chinija. :salut:
Roma loša i nikakva! :rol:
Za fudbalske sladokusce, lijepo će biti vidjeti Fiorentinu ili Atalantu u finalu. :kafa:
NON MOLLARE MAI

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 jan 2019, 01:03

SiamoNoi je napisao/la:Kakav je bio Zaniolo?

Asking for a friend.
Priupitaj i za Cancela hehe :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 jan 2019, 01:04

Kao sto sam rekao, Cholova druzina ce rutinski zavrsit Juve
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 jan 2019, 01:05

leorey je napisao/la:Kao sto sam rekao, Cholova druzina ce rutinski zavrsit Juve
Momčino, za takve prognoze na ovom podforumu se dobija ban.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jan 2019, 01:06

bombaysaphire je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Ima jos 45minuta+...tek da vidite Juventusovu silu.. :kafa:

Šta bi?
Đe sila?
Pa evo vas na forumu..klicete od dragosti..fino sam rekao da smo sila nebeska :kafa: ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []