Sariel1987 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:50Ko nam je torabi sad ć, treba mi imenik da popamtim sve nadimke koliko ih je
Sale
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sariel1987 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:50Ko nam je torabi sad ć, treba mi imenik da popamtim sve nadimke koliko ih je
Torabi kao i Sale isto nagađaju odakle je vedro, pa moze bit da bidne moze biti da ne bidne.
Pa i Sale je uspjesan rusitelj fudbala. Za koju godinu i uspjesan rusitelj tuzlanskog zdravstva.
Odlicno trazili smo "pojacanja" to smo i dobili, puno vise opcija sad imamo u svim linijama + Leko i Balić.Gifron je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:51Adi Terzic - RB i CB - 23 godine. 77 nastupa u 2. Svedskoj ligi i 17 nastupa za omladinske selekcije. Ove sezone nije nikako igrao.
Nemanja Ilic -CB - 28 godina. 86 nastupa u Super ligi Srbije, a ove sezone 13 utakmica u Tajlandu.
Bojan Djordjic - RM - 24 godine. 93 nastupa u 2. Ceskoj ligi i 25 nastupa u 1. Ceskoj ligi. Ove sezone 11 nastupa u 1. Ceskoj i 1 asistencija.
Nisam previse detaljisao gdje su igrali, samo sam ove bitne parametre izvukao da malo imamo pretpostavku o kakvim je igracima rijec.
Kad bi ovi mogli početi igrati? Poznavajuci nas potrajati će dok ih registrujemo.Skojevska je napisao/la: ↑30 mar 2021, 22:03Odlicno trazili smo "pojacanja" to smo i dobili, puno vise opcija sad imamo u svim linijama + Leko i Balić.Gifron je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:51Adi Terzic - RB i CB - 23 godine. 77 nastupa u 2. Svedskoj ligi i 17 nastupa za omladinske selekcije. Ove sezone nije nikako igrao.
Nemanja Ilic -CB - 28 godina. 86 nastupa u Super ligi Srbije, a ove sezone 13 utakmica u Tajlandu.
Bojan Djordjic - RM - 24 godine. 93 nastupa u 2. Ceskoj ligi i 25 nastupa u 1. Ceskoj ligi. Ove sezone 11 nastupa u 1. Ceskoj i 1 asistencija.
Nisam previse detaljisao gdje su igrali, samo sam ove bitne parametre izvukao da malo imamo pretpostavku o kakvim je igracima rijec.
Ovo je Žile rekao gdje sta fali i da neki nisu sposbni da igraju ovaj nivo fudbala.
Pezer je na posudbi ne placaml ga mi nego Zrinjski.Karambeu je napisao/la: ↑31 mar 2021, 02:51Gledam sad spisak igrača koje imamo i realnost je da mi imamo baš širok roster, pogotovo prema naprijed.
Sredina: Pezer, Kurtalić, Marković, Ristić, Predragović, Kadrić, Maksimović, Leko.
Krila: Husejinović, Osmić, Mujagić, Resić
Realno, ne izgleda to uopće loše, ali...
Ne računam sad još ovu trojicu ako dođu, to će baš biti gužva. Mislim da je ovdje najveći problem totalno pogrešna selekcija igračkog kadra, realno nagomilali smo igrača u sredini, dok nam je odbrana šuplja.
Konstantno se priča o uštedama i stabilizaciji, a ako uzmemo u obzir da je neka prosječna plata igrača 1500-2000 KM, onda sva ta priča pada u vodu obzirom da preširok roster jer minimalno tri igrača u sredini su višak, za tu trojicu igrača sa doprinosima moraš izdvojiti minimalno 6000 KM, a kad dođe stoper kvalitetan i kaže evo moja plata je 4000, nama je to puno, ali smo zato nakrcali sredinu prosječnim igračima.
Vjerujem da smo za platu Kadrića, Ristića i Pezera komotno mogli dovesti stopera tipa Ignjatovića ili Adžema. Bojim se da smo se više vodili kvantitetom nego kvalitetom.
Sada pozdravljam dolazak ova tri igrača kako god, jer nam nije sjajna situacija, to su realno tri plate do kraja prvenstva. Ali se u junu već mora napraviti selekcija od igrača za koje se procjeni da mogu ostati i ići sa ciljem produženja ugovora i na tu ekipu dovesti 3-4 kvalitetna igrača, onda bi sljedeće sezone mogli biti nešto kao Velež ove.
Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 08:50Pezer je na posudbi ne placaml ga mi nego Zrinjski.P.S Ilić je Stoper imas Jusić, Salihović, Devedzić, Mujkić, A Beganović Islamovic, ovaj Terzić, Osmić svi su odbrambeni.Karambeu je napisao/la: ↑31 mar 2021, 02:51Gledam sad spisak igrača koje imamo i realnost je da mi imamo baš širok roster, pogotovo prema naprijed.
Sredina: Pezer, Kurtalić, Marković, Ristić, Predragović, Kadrić, Maksimović, Leko.
Krila: Husejinović, Osmić, Mujagić, Resić
Realno, ne izgleda to uopće loše, ali...
Ne računam sad još ovu trojicu ako dođu, to će baš biti gužva. Mislim da je ovdje najveći problem totalno pogrešna selekcija igračkog kadra, realno nagomilali smo igrača u sredini, dok nam je odbrana šuplja.
Konstantno se priča o uštedama i stabilizaciji, a ako uzmemo u obzir da je neka prosječna plata igrača 1500-2000 KM, onda sva ta priča pada u vodu obzirom da preširok roster jer minimalno tri igrača u sredini su višak, za tu trojicu igrača sa doprinosima moraš izdvojiti minimalno 6000 KM, a kad dođe stoper kvalitetan i kaže evo moja plata je 4000, nama je to puno, ali smo zato nakrcali sredinu prosječnim igračima.
Vjerujem da smo za platu Kadrića, Ristića i Pezera komotno mogli dovesti stopera tipa Ignjatovića ili Adžema. Bojim se da smo se više vodili kvantitetom nego kvalitetom.
Sada pozdravljam dolazak ova tri igrača kako god, jer nam nije sjajna situacija, to su realno tri plate do kraja prvenstva. Ali se u junu već mora napraviti selekcija od igrača za koje se procjeni da mogu ostati i ići sa ciljem produženja ugovora i na tu ekipu dovesti 3-4 kvalitetna igrača, onda bi sljedeće sezone mogli biti nešto kao Velež ove.
Ma ubrzo mozda i protiv Zelje nema nikakvih problema, nisu stranci.sviunapad1010 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 00:31Kad bi ovi mogli početi igrati? Poznavajuci nas potrajati će dok ih registrujemo.Skojevska je napisao/la: ↑30 mar 2021, 22:03Odlicno trazili smo "pojacanja" to smo i dobili, puno vise opcija sad imamo u svim linijama + Leko i Balić.Gifron je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:51Adi Terzic - RB i CB - 23 godine. 77 nastupa u 2. Svedskoj ligi i 17 nastupa za omladinske selekcije. Ove sezone nije nikako igrao.
Gifron je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:51Adi Terzic - RB i CB - 23 godine. 77 nastupa u 2. Svedskoj ligi i 17 nastupa za omladinske selekcije. Ove sezone nije nikako igrao.
Trenutno korisnika/ca: CrvenoCrnaArmija i 11 gostiju.