NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Petak igramo jer Sarajevo u subotu docekuje Siroki na Bilinom, imamo soluciju d au subotu igramo na Kamberovica polju ili da ugras u petak protiv Borca na Bilinom
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Je li nedelja dan ukinut iz bilo kojeg razmatranja??? ... i zasto?dinodino2019 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:58Petak igramo jer Sarajevo u subotu docekuje Siroki na Bilinom, imamo soluciju d au subotu igramo na Kamberovica polju ili da ugras u petak protiv Borca na Bilinom
Svaka cast na odlicnoj pobjedi. Nije lako zabiti 7 za poluvrijeme.
Nije lako ni vratiti se nakon negativnog rezultata.
Nije lako pobjediti utakmicu nakon poraza a prije toga si imao veliki niz od 19 pobjeda.
Vrhunski poslozena ekipa koja treba samo nastaviti ovako igrati
Nije lako ni vratiti se nakon negativnog rezultata.
Nije lako pobjediti utakmicu nakon poraza a prije toga si imao veliki niz od 19 pobjeda.
Vrhunski poslozena ekipa koja treba samo nastaviti ovako igrati
-
- Kontakt:
Sta fali petak nocna utakmica jel ko to radi petkom u 8 navece daj ne seri, nedjeljom svakako pola Zenice i vise ode van grada jer ovdje nemas nikakvih sadrzaja
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Yebem ga ja, jel to sad toliki problem sto se jedna utakmica igra u petak. Jos ce vam ponuditi vecernji termin, daj nemoj da zajebajemo i naprdjujemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Petak top termin 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
dinodino2019 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:05Sta fali petak nocna utakmica jel ko to radi petkom u 8 navece daj ne seri, nedjeljom svakako pola Zenice i vise ode van grada jer ovdje nemas nikakvih sadrzaja

Pisao sam pred utakmicu sa Bosnom, srijeda odlican termin, petak jos bolji. Nedjelja u Zenici je utopija za utakmicu, sto kazes nigdje nikog. Radni dan, ako je nocna, odlican termin. Svi manje vise su tu, posao, skola, faks...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima ih i sto rade na terenu, pa su vikendom kuci.. eto samo bi molio da naredne neke utakmice igraju vikednom.
-
- Kontakt:
Petak 19 sati ne moze bolje.
Fizicka sprema broj 1 samo fizika fizika fizika i postavka i da su panjevi a nisu bjezat ćes 10 bodova drugom. Danas je sprema i fizika pobjedila.
Čestitke igračima i treneru.
Fizicka sprema broj 1 samo fizika fizika fizika i postavka i da su panjevi a nisu bjezat ćes 10 bodova drugom. Danas je sprema i fizika pobjedila.
Čestitke igračima i treneru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ne znam kakvu si ti utakmicu gledao. Jučer je pobijedio kvalitet i znanje prije svega pa tek onda sprema. Što je žalosno ovako nešto bi bilo i s Bosnom da je pročepilo na početku poluvremena.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Uz ovih 7 golova smo imali jos jedno dvije 100% prilike.
Ako pogledate postavku utakmice bili smo izuzetno ofanzivni. Dva spica, dva krila, Ali u sredini. Odlicno za tranziciju, ali losije za nasu odbranu jer lakse prolaze protivnici.
Teren los i nikakav. Sreca pa nije bilo nekih povreda.
Ako pogledate postavku utakmice bili smo izuzetno ofanzivni. Dva spica, dva krila, Ali u sredini. Odlicno za tranziciju, ali losije za nasu odbranu jer lakse prolaze protivnici.
Teren los i nikakav. Sreca pa nije bilo nekih povreda.
Celik!3,2,2.
Hoce li biti streem?
Da. Stream se ne može raditi samo kada stadion nema struju, što je bio slučaj u Sarajevu jučer, gdje nema mjesto predviđeno za to čak
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Dobra pobjeda protiv Batona. U petak treba opet dati podrsku na Bilinom u finoj brojci!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
Ako bude nocna moglo bi biti nekih 1.5 - 2 hiljade. Bar se nadam.
Eto i zvanično je. Petak u 20:00
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.