Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Saša Vugdalić: Grazie Emilio see you in Madrid

Nevjerovatan je. Stidim se ja dok ga gledam.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čovjek je kralj ostanite uvijek uz OBN televiziju ahahahahahahaahah
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Zaboravio sam sinoć pisat' ovdje, pa ću sad. Ko je onaj majke ti sinoć na FTV-u što je prenosio Napoli - Porto? Jeebote dan, zgadio mi je utakmicu, na poluvremenu sam isključio. Na hatmi je zanimljivije jbo ga otac blesavi.
Kaunas je napisao/la:sta iz mene?Sabinho je napisao/la:Spahu jos nije pustilo od onog doceka nasih iz Kaunasa... "Ivanovic svojim golom donio trofej Galati prosle sezone"![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
S ovim se u potpunosti slazem. Ono je bolesno. Lik, pored sto galami, ispusta neke odvratne krikove kao da sam sotona iz njega zbori. Ne smetaju meni kod njega ti podaci ko je cija majka, ali mi idu na zivce pozdravi za Bihac, misevi i misije rupe, Lepi i bestidno uvlacenje Senadu uz kopiranje njegovih ulicnih fazona tipa "dobro doso Izete u pravu, nasu, bosansku raju" (ovo je jos mila majka kakvih ima al morao bih pogledat snimke da ih se sjetim).Consigliere je napisao/la:Sabinho je napisao/la:
Dobro druze ne mozes njih porediti nikako, jer Maki ima pregrst informacija i rijetko kiksa, jbg neke su manje vazne a neke vise ali sam prenos nije dosadan.Za te famozne Marjanove informacije potrebna ti je internet konekcija i pola sata vremena. Bukvalno o svakom od 22 igraca koji ce igrati na utakmici, mozes izvuci svaku sitnicu. I kakva boja glasa? Pa Marjan je najgori komentator na svijetu po boji glasa. On ne posjeduje minimum potrebnog da se bavis komentatorskim poslom, a to je upravo taj glas. Ali, ide ga sto jest jest. Valjda nekom bilo zanimljivo da se utakmice reprezentacije komentarisu ekavicom, a i privatne televizije jace nego ikada, pa se Marjan zadrzao duze od planiranog.Titova-Juga je napisao/la: Usporedba je svakako u najmanju ruku besmislena.
Uspoređivanje stručnosti, znanja, informisanosti, komentatorskog štiha, sa neobrazovanošću, gadnom bojom glasa, kafanskim vođenjem utakmice i izvaljivanjem gluposti. Ne ide.
Kristic i Spaho su najbolji za utakmice reprezentacije.
Spaho iritira djecijim glasom. Kad on drekne "goooooo" to zvuci kao mjesavina mjaukanja i djecije galame pod prozorom mi u mene
Kristic je ok, mada mu varira glas ovisno o situaciji, rezultatu, protivniku, atmosferi, raspolozenju...S informacijama je li-la, prica o poznatom.
Vugdalic nije komentator, vec biznismen i covjek kojeg pamtim po nekim dobrim djelima o kojima je pisala stampa, pa ga i ne treba komentarisati kao komentatora, mada radi na Tv koja pokriva cijeli teritorij a i prenosi LP.
Adis nije los, ali prica poznate i ofucane stvari i podatke. Poput Kristica.
@krmpotich
Marjan je sam dao otkaz na SK a nije ispucao neke kredite kako ti govoris
jer mu je Senad i jos neki likovi sa Hayat-a ponudili da radi kod njih
Marjan drzi fudbal u malom prstu fol je u tome sto je on promjenio nacin komentarisanja na SK je to milion puta drugacije bilo i svaka utakmica NJEMACKE CVAJTE SE GLEDALA a i prve lige
i ja bi volio da se hoce vratiti na nacin komentarisnja kakav je bio na SK jer sad u nekim situacijama stvarno pretjeruje
sto se tice repke on i Spaho su po meni najbolji dok Krstic Suko i ostala bagra KATASTROFA bilo je bruku utakmica kad zaspis od njihovog nacina komentarisanja
Marjan je sam dao otkaz na SK a nije ispucao neke kredite kako ti govoris
Sa koliko samo energije i entuzijazma Edin radi ovaj March madness. Da prenosi takmicenje u rucnom kosenju psenice ja bih ga sa zadovoljstvom slusao. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja ne znam kako iko moze uzivati u Marijanovim prenosima poslije Belgije. Pogotovo sad kad zna da ima maksimalnu slobodu, i kad zna da moze pricati sta hoce. Ako je iko ikada vodio utakmicu kao da je u kafani onda je to on. Radije cu gledati tekmu bez ikakvog komentatora vec slusati ono njegovo usiljeno "ba".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pametan je Senad, pravi pragmatik, kao novinar nije čemu, ali zna da vodi pos'o. Doveo je Marjana radi njegove popularnosti, ali ako vidi da se puno ljudi žali na njegov način komentarisanja pustiće ga niz vodu dok si rek'o keks.
"Šta je ovo BA bilo" 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tutorial za Marjana:Zodiac je napisao/la:"Šta je ovo BA bilo"
Kaže se: "Šta je ba ovo bilo?"
- Consigliere
- Kontakt:
Sreca pa ga je malo ljudi culo u onoj euforiji, inace bi srecu zamijenio osjecaj stida i nevjericeZodiac je napisao/la:"Šta je ovo BA bilo"
btw. kakav je Vugda danas bio?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Auu kakav falš, moš mislit'. Dajte odrastite.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Vugdalić je budala koji samo pojavom čovjeka iritira.Gura se tamo gdje mu nije mjesto a to je komentatorska pozicija sa koje vrši distribuciju sranja u ogromnim količinama.nuerta je napisao/la:
Vugdalic nije komentator, vec biznismen i covjek kojeg pamtim po nekim dobrim djelima o kojima je pisala stampa, pa ga i ne treba komentarisati kao komentatora, mada radi na Tv koja pokriva cijeli teritorij a i prenosi LP.
Ljudima je ogadio fudbal.
Adis je dobro radio dok je bio sam, čim mu se ovaj klaun priključio nakon 2 mjeseca je prolupao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Nadji snimak pa poslusaj... Zvucalo je jadno i vjestackiTitova-Juga je napisao/la:Auu kakav falš, moš mislit'. Dajte odrastite.
Fit Tony: I keep my friends close...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jadno je savršen opis.Consigliere je napisao/la:Nadji snimak pa poslusaj... Zvucalo je jadno i vjestackiTitova-Juga je napisao/la:Auu kakav falš, moš mislit'. Dajte odrastite.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jesil ozbiljan? Gdje ćeš Marjana nebošnjaka napast'.Consigliere je napisao/la:Nadji snimak pa poslusaj... Zvucalo je jadno i vjestackiTitova-Juga je napisao/la:Auu kakav falš, moš mislit'. Dajte odrastite.
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mene stid za njega 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.