Olimpik Sarajevo
Olimpic Sarajevo
Dragan Petrović iz Banjaluke.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Olimpic Sarajevo
Mancini je napisao/la:Dragan Petrović iz Banjaluke.
Pravi HORS, majke mi !
Toto Riina
Treba mi info, pa me zanima dali neko od vas zna koje bio sudija na vasoj utakmici 1/16 kupa protiv Vitez i po mogucnosti odakle je. Usput, ako neko zna sa te iste utakmice kartone i za jedne i za druge bilo bi dobro 
-
ivan.balic
- Kontakt:
Pokušat ću ti naći, ali ne garantujem.AnelZ je napisao/la:Treba mi info, pa me zanima dali neko od vas zna koje bio sudija na vasoj utakmici 1/16 kupa protiv Vitez i po mogucnosti odakle je. Usput, ako neko zna sa te iste utakmice kartone i za jedne i za druge bilo bi dobro
Imas na ovom linku sve:ivan.balic je napisao/la:Pokušat ću ti naći, ali ne garantujem.AnelZ je napisao/la:Treba mi info, pa me zanima dali neko od vas zna koje bio sudija na vasoj utakmici 1/16 kupa protiv Vitez i po mogucnosti odakle je. Usput, ako neko zna sa te iste utakmice kartone i za jedne i za druge bilo bi dobro
http://nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php?idU ... enu=bh_tel
Edit: Po transfermarktu sudija je iz Gruda.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ma bravo 
HvalaZel je napisao/la:Imas na ovom linku sve:ivan.balic je napisao/la:Pokušat ću ti naći, ali ne garantujem.AnelZ je napisao/la:Treba mi info, pa me zanima dali neko od vas zna koje bio sudija na vasoj utakmici 1/16 kupa protiv Vitez i po mogucnosti odakle je. Usput, ako neko zna sa te iste utakmice kartone i za jedne i za druge bilo bi dobro
http://nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php?idU ... enu=bh_tel
Edit: Po transfermarktu sudija je iz Gruda.
@ivane, moze li izvjestaj ako si bio na tekmi danas? Jel opet problem u realizaciji?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Olimpic Sarajevo
Danas užas od igre.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lopovska posla. Opet za kladionicu.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Nisam u Sarajevu, ali iz onoga što su mi rekli igra je bila jako loša. Bilo je nekoliko dobrih šansi, ali ovaj golman ih je skinuo.bhsport je napisao/la:@ivane, moze li izvjestaj ako si bio na tekmi danas? Jel opet problem u realizaciji?
@irh - Opet neka paranoja.
Hvala.ivan.balic je napisao/la:Nisam u Sarajevu, ali iz onoga što su mi rekli igra je bila jako loša. Bilo je nekoliko dobrih šansi, ali ovaj golman ih je skinuo.bhsport je napisao/la:@ivane, moze li izvjestaj ako si bio na tekmi danas? Jel opet problem u realizaciji?
@irh - Opet neka paranoja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Jucer smo trebali dobiti, ali imamo jos sansi da prodjemo dalje. Igra je bila jako slaba i ocito je da su se momci opustili, jer su smatrali protivnika nedoraslim. Ipak, i pored toga su stvorili nekoliko lijepih prilika, ali gosti su se odbranili.
Olimpic Sarajevo
Cirkus se nastavlja!
- Armageddon2012
- Kontakt:
kakav cirkus kolega?
ako mislis na sudjenje,nemoj ispadati smijesan,imali ste sudjenje na nivou lige sampiona.
ako mislis na sudjenje,nemoj ispadati smijesan,imali ste sudjenje na nivou lige sampiona.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Olimpic Sarajevo
Ne pričam o suđenju nego o igri ekipe koja puno košta a malo daje.Vi ste donedavno bili cirkus a sada je red na nas!
Drug moj nisu ti igraci krivi nego ljudi koji vode te igrace ! Olimpic ima par dobrih igraca samo treba srediti to na pravi nacin. Mora Gracic da dovede strucne ljude u klub a ne ljude koji samo pricaju a ne rade nista za klub. Takvi ljudi ne misle dobro Olimpicu i Gracicu. To je veliki problem u Olimpicu dok se to ne sredi i ne postave ljudi od poverenja klub ne moze da napreduje, a igraci nisu krivi za to. Treba staviti mlade ljude koji hoce da rade i traze mlade igrace za buducnost kluba. Treba napraviti dobru SCOUTING sluzbu sa mladim ljudima od poverenja. TO TI JE PROBLEM MOJ DRUG A NE IGRACI.
Pa nije im valjao Nedim,dali im sada ne valja Husref?Ako možeš malo konkretnije.Igrači igraju na terenu a ne neko drugi!Anceloti je napisao/la:Drug moj nisu ti igraci krivi nego ljudi koji vode te igrace ! Olimpic ima par dobrih igraca samo treba srediti to na pravi nacin. Mora Gracic da dovede strucne ljude u klub a ne ljude koji samo pricaju a ne rade nista za klub. Takvi ljudi ne misle dobro Olimpicu i Gracicu. To je veliki problem u Olimpicu dok se to ne sredi i ne postave ljudi od poverenja klub ne moze da napreduje, a igraci nisu krivi za to. Treba staviti mlade ljude koji hoce da rade i traze mlade igrace za buducnost kluba. Treba napraviti dobru SCOUTING sluzbu sa mladim ljudima od poverenja. TO TI JE PROBLEM MOJ DRUG A NE IGRACI.
Evo ti jedan primer : zasto onda velikim klubovima kao sto su Barsa, Real , Milan , Chelsi treba trener kad oni imaju vrhunske igrace i mogu bez trenera? Sta treba da kaze Manchester City kad su ulozili milijarde ljudi i par godina nemogu nista i tek sad kao dolaze rezultati po malo.
Treba dobar trener tj, vise psiholog koji zna da poprica sa igracima i da igraci pogonu na terenu za trenera i da trener uvek bude uz igrace a ne da trener prica i vredja igrace i kako ce onda neki igrac da da maksimum na terenu kad se tako trener i ljudi u klubu ponasaju sa igracima, to treba da bude jedna porodica i svako za svakog da gine na terenu samo tako dolazi do dobre igre i do uspeha drug moj.
Treba dobar trener tj, vise psiholog koji zna da poprica sa igracima i da igraci pogonu na terenu za trenera i da trener uvek bude uz igrace a ne da trener prica i vredja igrace i kako ce onda neki igrac da da maksimum na terenu kad se tako trener i ljudi u klubu ponasaju sa igracima, to treba da bude jedna porodica i svako za svakog da gine na terenu samo tako dolazi do dobre igre i do uspeha drug moj.
Olimpic Sarajevo
Znači ne valja ni Husref!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.