http://www.basketball-bund.de/news/albe ... t-2-134236" onclick="window.open(this.href);return false;LloriS je napisao/la:Zna li neko spisak ucesnika ovog turnira gdje igraju nasi, sa kim smo mi u grupi i to
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
nas rasporedLloriS je napisao/la:Zna li neko spisak ucesnika ovog turnira gdje igraju nasi, sa kim smo mi u grupi i to
19.04, 16:30, BIH-Spanija
20.04, 14:00, BIH-Italija
21.04, 14:00, BIH-Kina
ovo su ostale grupe:
Gruppe A (GBG-Halle Mannheim): Serbien, Argentinien, England, Schweden
Gruppe B (GBG-Halle Mannheim): Deutschland, Türkei, Slowenien, Japan
Gruppe C (Waldsporthalle Viernheim): USA, Frankreich, Ukraine, Chile
branioc titule je spanija
igrat ce se za svako mjesto, sto znaci da nas ocekuje minimalno 6 jakih utakmica
-
- Kontakt:
ima li neko informacija sa treninga juniora, ko je najjaci i ko se najvise istice?
hvala
hvala
Momci odlicno rade i bice spremni..Garic ne putuje, problemi sa lozom..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Amar Gegić u Americi među 10 najboljih igrača svoje generacije ....
http://kkspars.com/novosti/novosti/3163 ... -u-ameriku" onclick="window.open(this.href);return false;

http://kkspars.com/novosti/novosti/3163 ... -u-ameriku" onclick="window.open(this.href);return false;
hvaladino-92 je napisao/la:nas rasporedLloriS je napisao/la:Zna li neko spisak ucesnika ovog turnira gdje igraju nasi, sa kim smo mi u grupi i to
19.04, 16:30, BIH-Spanija
20.04, 14:00, BIH-Italija
21.04, 14:00, BIH-Kina
ovo su ostale grupe:
Gruppe A (GBG-Halle Mannheim): Serbien, Argentinien, England, Schweden
Gruppe B (GBG-Halle Mannheim): Deutschland, Türkei, Slowenien, Japan
Gruppe C (Waldsporthalle Viernheim): USA, Frankreich, Ukraine, Chile
branioc titule je spanija
igrat ce se za svako mjesto, sto znaci da nas ocekuje minimalno 6 jakih utakmica

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bio sam ja jucer U Vogosci na treningu (od ovih poznatih kosarkaskih faca bili su Sabe i Halimic).... Samo mogu reci da su nam centri, ne racunajuci Polutka (jer nije ovdje, a inace je space shutlle za ove) i donekle Pirica, izuzetno glupi i ograničeni igraci koji ne znaju gdje su... Gube se u vremenu i prostoru, pogotovo se to odnosi na onog iz Royala.... Doslovce Djordje jucer probije citavu odbranu i doda mu na zicer, a lopta se odbije od njega..... I ode u aut.. i sto je najtuznije to se par puta desavalo... Nista ne prate igru... Beronja nista bolji od njega nije..... Samo sto ovaj barem zna dati tricu, i ima solidan sut....
Ne znam sto Manjgafica nije zvao umjesto onog iz Royala.. Bolji igrac 300000000x...
Drago mi je sto je Djordje Aleksic pokazao klasu i polako momak izrasta u dobrog kosarkasa... Samo ima defekt u visini, al' valjda ce rasti i u buducnosti.... Sasvim odlicna zamjena za Gacica koji ponekad može i na dvojku otici, a da Djole igra playa jer zna znanje.. Jucer bruku trica zaredom pogodi... Vidi se da momak konstantno igra i u PL... Ima iskustvo odredjeno....
Atic je vidi se najbolji igrac ove ekipe, al' opet pokazuje zasto je ogranicen-... Jucer se pravi budala i raspravlja sa Bajom i svadja... Hoce da ga i on otjera, kao Halimic prosle god.... Sve zna sa loptom, umjetnik, al' u glavi na nivou amebe.... To ga može kostati da bude jedan od najboljih koje je ova drzava ikad imala.... Koliko zna, dokaz je da je skoro sam pobijedio juniorsku repku na 6. aprilskom turniru.... Klasa.....
Gacic je isto odlican igrac... Predobru tehniku ima... A ima i slifa za jednog playa, plus dobar suter....
Sabetov sin nije los.... Zna znanje i on.... Sasvim korektna zamjena, kao i Predic..... Ima jos tu solidnih igraca....
I na kraju samo ne znam koje je doveo onog cickavog momka,,.... dosta mrsav i nizak je ovako pojavom.... Znaci gori igrac se nije pojavio u nasoj repci, ne samo juniorskoj nego i kadetskoj zadnjih xy godina... Mislim da je Luka Jovanovic iz Buducnosti, al' nisam 100% siguran... Sut i izbacaj imaju bolji i ragbisti.... Sa loptom je na ti.... Takodjer i odbrana mu je na ti.... Ma nema nista.... Samo se nadam da Baja nije primio neku pinku da ga zovne.... Jer stvarno je los igrac....
Ne znam zasto se jos Nedim nije pojavio.. Msm nije bio jucer na juniorskom treningu.... Fali dosta ovoj ekipi.... Hajd možda dodje u cetvrtak na utakmicu protiv Royala.... Samo mi nije jasno zasto nije zvao Curevca.. Bolji je od pola ovih sto su u repci....ici cu i u cetvrtak pa cu napisati kako su odigrali protiv Royala....
Bice ovo dobra repka na EP kad tu budu Polutak, Lazic, Loncar (mada tesko da ce se odazvati, al' racunati cemo ga), Nedim Djedovic, Ivo Garic koji takodjer nije bi jucer ovdje...
I može li neko napisati kako se zove onaj malac sto ce igrati za NJemacku u juniorima.. A inace je Bosanac po porijeklu.. ne mogu se ja sjetiti.... A bitno mi je to saznati...
Ne znam sto Manjgafica nije zvao umjesto onog iz Royala.. Bolji igrac 300000000x...
Drago mi je sto je Djordje Aleksic pokazao klasu i polako momak izrasta u dobrog kosarkasa... Samo ima defekt u visini, al' valjda ce rasti i u buducnosti.... Sasvim odlicna zamjena za Gacica koji ponekad može i na dvojku otici, a da Djole igra playa jer zna znanje.. Jucer bruku trica zaredom pogodi... Vidi se da momak konstantno igra i u PL... Ima iskustvo odredjeno....
Atic je vidi se najbolji igrac ove ekipe, al' opet pokazuje zasto je ogranicen-... Jucer se pravi budala i raspravlja sa Bajom i svadja... Hoce da ga i on otjera, kao Halimic prosle god.... Sve zna sa loptom, umjetnik, al' u glavi na nivou amebe.... To ga može kostati da bude jedan od najboljih koje je ova drzava ikad imala.... Koliko zna, dokaz je da je skoro sam pobijedio juniorsku repku na 6. aprilskom turniru.... Klasa.....
Gacic je isto odlican igrac... Predobru tehniku ima... A ima i slifa za jednog playa, plus dobar suter....
Sabetov sin nije los.... Zna znanje i on.... Sasvim korektna zamjena, kao i Predic..... Ima jos tu solidnih igraca....
I na kraju samo ne znam koje je doveo onog cickavog momka,,.... dosta mrsav i nizak je ovako pojavom.... Znaci gori igrac se nije pojavio u nasoj repci, ne samo juniorskoj nego i kadetskoj zadnjih xy godina... Mislim da je Luka Jovanovic iz Buducnosti, al' nisam 100% siguran... Sut i izbacaj imaju bolji i ragbisti.... Sa loptom je na ti.... Takodjer i odbrana mu je na ti.... Ma nema nista.... Samo se nadam da Baja nije primio neku pinku da ga zovne.... Jer stvarno je los igrac....
Ne znam zasto se jos Nedim nije pojavio.. Msm nije bio jucer na juniorskom treningu.... Fali dosta ovoj ekipi.... Hajd možda dodje u cetvrtak na utakmicu protiv Royala.... Samo mi nije jasno zasto nije zvao Curevca.. Bolji je od pola ovih sto su u repci....ici cu i u cetvrtak pa cu napisati kako su odigrali protiv Royala....
Bice ovo dobra repka na EP kad tu budu Polutak, Lazic, Loncar (mada tesko da ce se odazvati, al' racunati cemo ga), Nedim Djedovic, Ivo Garic koji takodjer nije bi jucer ovdje...
I može li neko napisati kako se zove onaj malac sto ce igrati za NJemacku u juniorima.. A inace je Bosanac po porijeklu.. ne mogu se ja sjetiti.... A bitno mi je to saznati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ivo Garic je povrijedjen i on otpada. O kvalitetu Đorđa Aleksića, Sandra Gacića i Atića Edina je suvišno govoriti. Luka Jovanović je bio odličan na 6 aprilskom turniru i to je razlog dobijanja poziva za ovaj turnir (sasvim opravdano), kao što je i opravdan i poziv Mirsada Pilavdžić. Ćurevac je bio katrastrofa na turniru, nije igrao odbranu u napadu se išutavao a ne može ništa pogoditi.
Predić i Hadžić su isti tipovi igrača, veoma dobre altlete, mogu pokriviti dvije pozicije, dobri šuteri i veoma dorbe glave.
Rijad je malo glup ili ti ga na naški osim snage on ništa nema. Tehnika nula, čitanje u odbrani nula, jedina dobra strana borba, šut i snaga. Manjgafić je pozicija 4 i zato nije dobio poziv jer su na njegovoj poziciji Đotđe, Hadžić i Memić.
Srđan RUžić je također zalutao u reprezentaciji, i jedini centar na kojeg se možemo osloniti je Pirić Alija.
Kovačević Dejan igrač Bayern-a će nastupati na ovom turniru za Srbiju.
Predić i Hadžić su isti tipovi igrača, veoma dobre altlete, mogu pokriviti dvije pozicije, dobri šuteri i veoma dorbe glave.
Rijad je malo glup ili ti ga na naški osim snage on ništa nema. Tehnika nula, čitanje u odbrani nula, jedina dobra strana borba, šut i snaga. Manjgafić je pozicija 4 i zato nije dobio poziv jer su na njegovoj poziciji Đotđe, Hadžić i Memić.
Srđan RUžić je također zalutao u reprezentaciji, i jedini centar na kojeg se možemo osloniti je Pirić Alija.
Kovačević Dejan igrač Bayern-a će nastupati na ovom turniru za Srbiju.
-
- Kontakt:
PA dobro za EP Polutak će biti taj koji nosi sve. Uz Lazića i ako još Lončar dođe bit će to super. Apsolutno je u pravu @chstal za 6. APril turnir i razlogee ne zvanja Ćurevca sada. Beronja je katastrofa jedina ovdje i Manjgafić je mogao umjesto njega komotno. Šta je sa Dadom Stipanovićem? (Sad će me @neno naružit)
JEl i on isto ko ova dva Slovenca?

Posto sam novi clan ne zelim da se raspravljam, ali vidim da ovdje ima ljudi koji nemaju pojma o kosarci pa se moram malo ukljuciti. Tek da se zna, Luka Jovanovic je igrac Buducnosti iz Bijeljine, a ja koliko znam oni su polusezonu Lige mladih BiH u juniorskoj konkurenciji zavrsili na prvom mjestu, sta mislite zasto su bili najbolji? Iskljucivo zbog ovog genijalca u svojim redovima, mali je novi Toni Kukoc! Gledao sam ga i mogu reci da je fantastican igrac, mislim da je dokazao to i na 6.aprilskom. Tek ce pokazati kako igra i dobro ga zapamtite... Ovdje vec vidim MrMuscla kako se izvinjava za losu procjenu, a pogotovo za ono da je Baja primio pinku da ga zovne. Zivi bili pa vidjeli...MrMuscle je napisao/la: I na kraju samo ne znam koje je doveo onog cickavog momka,,.... dosta mrsav i nizak je ovako pojavom.... Znaci gori igrac se nije pojavio u nasoj repci, ne samo juniorskoj nego i kadetskoj zadnjih xy godina... Mislim da je Luka Jovanovic iz Buducnosti, al' nisam 100% siguran... Sut i izbacaj imaju bolji i ragbisti.... Sa loptom je na ti.... Takodjer i odbrana mu je na ti.... Ma nema nista.... Samo se nadam da Baja nije primio neku pinku da ga zovne.... Jer stvarno je los igrac....

Mali je bio jucer ubjedljivo najgori igrac na treningu.. Apsolutno zalutao u kosarku... Ako je to taj mali sa malo rascupanijom kosom Luka Jovanovic... A mislim da ne grijesim u ovom slucaju.... i sto je najgore ovo mu je dr. trening gdje pokazuje da je najgori.... Na prvom treningu mi je bio jaran (ja nisam), a na dr. je taj jaran bio sa mnom i prije treninga mi je rekao da pratim njega... S obzirom da je on bio na prvom i vidio kakvu je antipropagandu kosarke pruzio Luka... I bogami nije podbacio ni na dr., odnosno pruzio je podjednako losu.. Samo da se zna, ja nisam iz kosarkaskih voda, a bome jaran jest.... Dobar je sa onim glavesinama Sabetom i Halimicem sto su bili jucer.... i mnogo vremena trosi gledajuci ove mlade igrace, juniore i kadete... A i sam je bio jedan od najboljih igraca u svom uzrastu u BiH kad je bio kadet i junior.... Al' opet nisam mu htio vjerovati da je mali toliko los koliko mi je pricao, al' kad sam otisao i svojim se ocima uvjerio, vidio sam da ne grijesi, bez obzira sto nisam neki kosarkaski mag.... Al' to je i laiku vidljivo.. Uostalom vidjeti ce se sve u cetvrtak protiv Royala.... Da ne ispadne da imam nesto protiv momka, jer ga kao osobu ne poznajem...
I napisao sam da se nadam da Baja nije primio neku pinku, a ne da je primio.. neki jos moraju uciti da citaju izgleda....
I nisi novi clan, nego si @vladedivac..... Budi malo kreivnji dr. put, uzmi barem ime bojan ili sl.. a ne edin...
I napisao sam da se nadam da Baja nije primio neku pinku, a ne da je primio.. neki jos moraju uciti da citaju izgleda....
I nisi novi clan, nego si @vladedivac..... Budi malo kreivnji dr. put, uzmi barem ime bojan ili sl.. a ne edin...

Izvini, ali sta si se djetetu natovario na kosti?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Majstore,vidi se da nisi iz kosarke. Luka Jovanovic je kosarkaski genije i umjetnik kao sto napisa neko ranije. Decko je perspektiva,i to velika. To je kosarkaski najpismeniji igrac u ovoj generaciji. Pricas o njegovom sutu,decko ima specificnu mehaniku ali zar je to bitno ako pogadja!
-
- Kontakt:
jel stigao mali djedovic i sta je sa stipanovicem?
PS: i da, mozemo li mi dovesti malog radoncica (barcelona) pod BiH zastavu?
hvala
hvala
Tu je Nedim...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Fazon je sto ne pogadja.. Otprilike 1 / 6 ili 7 mu je bio sut... Al to ne mora nista da znaci... Uglavnom vama vase misljenje, meni moje.... Za mene mali blage veze nema, mozda vama i ima.. i tako to... Treba vidjeti ide li mu skola.... Jer ako nastavi ovako sa kosarkom, mogao bi se dosta vise posvetiti ucenju...basketg je napisao/la:Majstore,vidi se da nisi iz kosarke. Luka Jovanovic je kosarkaski genije i umjetnik kao sto napisa neko ranije. Decko je perspektiva,i to velika. To je kosarkaski najpismeniji igrac u ovoj generaciji. Pricas o njegovom sutu,decko ima specificnu mehaniku ali zar je to bitno ako pogadja!
A zasto bih ja bio @vladedivac, a ne Edin? Zovi me i Edo ako hoces, ali nemoj pisat sranja ovdje. Te moj jaran vidio, a ja cuo od njega, to jedino znaci da ni ti ni tvoj jaran nemate pojma ko je Luka Jovanovic. Cuj promasio 7 suteva na treniingu, a sta cemo stim ako je on najbolji strijelac lige mladih i sto svima uglavi 30 koseva. Mali je car i ne znam zasto se neki petljaju u ono o cemu nemaju pojma. Idi pisati o necem drugom, a onima koji vole ovu reprezentaciju prepusti da procijene ko zna, a ko ne zna da igra. Ovaj put sam bio kulturan, sljedeci put necu biti.MrMuscle je napisao/la: I nisi novi clan, nego si @vladedivac..... Budi malo kreivnji dr. put, uzmi barem ime bojan ili sl.. a ne edin...
-
- Kontakt:
@mrmuscle, an ružan način si napisao da ti se mali ne svidja. Samo malo lakše sljedećei put. U malom ima materijala i može biti igrač. Sad ako je bio loš na jednom ili dva treninga neam veze. Opet ću pitati, šta je sa Dadom zna li ko?

edinjo-bih je napisao/la:jel stigao mali djedovic i sta je sa stipanovicem?
hvala
Prvo neka pređe u bolji klub, pa kada ga nazovu da može na vrijeme uplatiti pare jer ovako nije finansijski solventan, a mora da računa i prezime da mjenja jer neće se svidjeti predsjeDniku jer on je druga stranka, i mora da se izjasni kao crnogorac da bude - ostali, jer sve po nacionalnom ključu mora.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Promijenjena je satnica utakmice zbog rukometa..Ko hoce da gleda mec neka dodje u 16:00 sati u Vogoscu..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.