Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ajde Juka pokazi Rodji ko je gazda na terenu. Samo dobro u odbrani odigrat', to je najvaznije veceras.
Naredna utakmnica Denvera tek sa 14. na 15. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
odsad samo juku pratim, od mirze mi ne bude dobro u kolikom je kanalu...samo da ne nakupi brzo licne...treba i on napadat cousinsa,jer i on cesto ima probleme s licnim..i nek ga ne provocira i razjaruje
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 10 jan 2015, 04:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ooceli to vise zaspah
Sretnoo Juka i obraduj raju koja će ostati budna, a ja ću preko mobitela pratiti i navijati uz malo spavanja.

bravo Juka, trpaj levatinu Cousinsa 

Vec 4 poena, 2/2
majstor
Ma ide Juka 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bravo Juka samo trpaj 

Samo da ne dobije i drugu licnu brzo,zasad dobar.
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 10 jan 2015, 04:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Cousina drzat sto dalje od kosa nek se ispucava.
Juka
Vedator probaj napraviti sazetke sa ovot Attitude programa (tako nekako) jer su rekli " Welcome to Denver and Bosnia and Herzegovina"

Vedator probaj napraviti sazetke sa ovot Attitude programa (tako nekako) jer su rekli " Welcome to Denver and Bosnia and Herzegovina"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma tako je Jukaaaa. Samo jako i udri.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E jbg znaci neces biti aktivan na forumu znaci odmah i manje komentaraJanez je napisao/la:Sretnoo Juka i obraduj raju koja će ostati budna, a ja ću preko mobitela pratiti i navijati uz malo spavanja.![]()

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.