nadam se da ce ova "rasprava" ovdje zavrsiti
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
omerbavarac je napisao/la:Real pao na trecu stranicu. Sta ce to biti? Je li ovo neko zatisje pred buru, ili su svi banovani?![]()
Što si ti u depresiji u zadnje vrijeme evo da ti popravi razpoloženje [youtube][/youtube]Nail for Real je napisao/la:My guess:Real Madrid - Sevilla 1:1
Real Madrid - Lyon 1:1![]()
![]()
Tuzno,ali vrlo vjerovatno!
Evo ja mislio ovdje vise ne pisati a sad mi jedan kolega Realovac na facebooku kaze hajd procitaj sta Andres napisa, pa reko hajd da vidim i to cudoAndres je napisao/la:sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !
btw: Lyon nije ni Villareal niti Tenerife, oni su klasa ipo za te 2 ekipe !
Proci cete ako vam sudija ko inace budu pokazali prosjek vasih penala , znaci 2 na tekmi , mislim da imate onda sanse da prodjete !
U cemu je problem?Casillas je napisao/la:Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise
sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realuSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
bilo bi sjajno da imamo jednog bosanca u Realu
Meni da neko od famlije igra sa Barca, ne bih imao drugo izbora nego ga se odreći.....preko novina-Barcelona- je napisao/la:sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realuSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
U mene rođak navija za Barcu pa sam mu prestao ićiBlueSharks je napisao/la:Meni da neko od famlije igra sa Barca, ne bih imao drugo izbora nego ga se odreći.....preko novina-Barcelona- je napisao/la:sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realuSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
mah to je njemu samo odskocna daska za transfer u neki veci klubBlueSharks je napisao/la:Meni da neko od famlije igra sa Barca, ne bih imao drugo izbora nego ga se odreći.....preko novina-Barcelona- je napisao/la:sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realuSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
Stvarno mi cini cast kada me neko svrstava u grupu sa forumasima poput ove dvojice, pa cak ako to i od tebe bilo. Pristup koji ti imas prema forumu, nece nikome nedostajati, a najmanje moderatorima.Casillas je napisao/la: Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise.. sto ocekujem od CRNI_SA, moustaphe i onog sto ima ono avatare phoenix sunsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.