LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 21:57

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _kNTk_IIGU

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na pitanje novinara sto Meeks nije igrao vise Brown je dao sljedeci odgovor:
"I’ve tried to take a look at everybody, and right now, off the bench, I’m going to try to bring Metta and Dwight back, or keep either Pau or Dwight with our starting group most of the time and try to get Metta back with that group too."

"Then I want to give Jamison a long look out on the floor and I like the way that Jordan Hill has played at the power forward from time to time with his size and his energy and what he’s done for us last year and so, what it has come down to is basically Meeks and Ebanks. There’s still not a whole lot of minutes there. There could be a lot of minutes. It’s going to basically be a night-to-night type deal, but right now it’s Ebanks."

"What I need to do is I need to let it flow for a little bit. This is the first time in consecutive games that I’m, for the most part, going to go with the same rotation or the same group of guys consecutively. I hadn’t done it all preseason, I hadn’t done it so far in the regular season and I need to start doing it. Even if they don’t play well, I need to do it for a few games in a row to see if we can try to get a rhythm."
Ovaj covjek je definitivno totalno LUD. Njega se FO sto prije treba rijesiti. E moj Bussu kako si samo mogao nasjesti na ovakvog IDIOTA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 05 nov 2012, 22:51

amerosm je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _kNTk_IIGU

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na pitanje novinara sto Meeks nije igrao vise Brown je dao sljedeci odgovor:
"I’ve tried to take a look at everybody, and right now, off the bench, I’m going to try to bring Metta and Dwight back, or keep either Pau or Dwight with our starting group most of the time and try to get Metta back with that group too."

"Then I want to give Jamison a long look out on the floor and I like the way that Jordan Hill has played at the power forward from time to time with his size and his energy and what he’s done for us last year and so, what it has come down to is basically Meeks and Ebanks. There’s still not a whole lot of minutes there. There could be a lot of minutes. It’s going to basically be a night-to-night type deal, but right now it’s Ebanks."

"What I need to do is I need to let it flow for a little bit. This is the first time in consecutive games that I’m, for the most part, going to go with the same rotation or the same group of guys consecutively. I hadn’t done it all preseason, I hadn’t done it so far in the regular season and I need to start doing it. Even if they don’t play well, I need to do it for a few games in a row to see if we can try to get a rhythm."
Ovaj covjek je definitivno totalno LUD. Njega se FO sto prije treba rijesiti. E moj Bussu kako si samo mogao nasjesti na ovakvog IDIOTA.
Lamar je pravi Laker....bas je tuga sto su ga se rijesili, za mene je to bio najruzniji potez uprave ikad, totalno bezosjecajan, fuj...

Nego citajuci ovo sto si stavio, stvarno se da zakljucit da Brown nije normalan covjek. On ko da je napusen...jel on sam sebe razumije, pitam se..

:lol: :lol: :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 nov 2012, 01:23

Treba desifrer da skontas sta on ustvari hoce da kaze ovim. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 nov 2012, 02:15

@ neno#4

gdje si to procitao za Nasha ? Ja evo sada citam izvjestaj medicinskog osoblja Lakersa koji kazu da ce se Nash vratiti za 7-10 dana.

Inace Bryant je izjavio da bi mogao nastaviti igrati do 40 godine ako ga tijelo bude sluzilo, a za novi ugovor Lakersi mu maksimlano po meni smiju ponuditi 10 miliona $ po sezoni - naravno opet ponavljam sve pod ulosvom da zeli nastaviti karijeru.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 06 nov 2012, 03:44

A sta to vama toliko nije jasno u izjavi Browna, bas me zanima. Sta je to "ludo" covjek rekao? Samo je izjavio da zeli da proba odigrati sa istim igracima par utakmica zaredom i da se jedino Ebanks i Meeks bore za mjesto.

A sto se tice Kobe-a, nek igra dok moze. Nek prica ko sta hoce, NBA liga vise nece biti ista kad je napuste Kobe, Pierce, Duncan i preostali igraci stare skole. Ipak su to igraci s kojima sam odrastao, nekako cudno kako vrijeme leti jbt jos malo i kraj karijere. Prema tome, nek igraju sto duze, svak od njih.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 nov 2012, 12:52

Balon je napisao/la:
A sto se tice Kobe-a, nek igra dok moze. Nek prica ko sta hoce, NBA liga vise nece biti ista kad je napuste Kobe, Pierce, Duncan i preostali igraci stare skole. Ipak su to igraci s kojima sam odrastao, nekako cudno kako vrijeme leti jbt jos malo i kraj karijere. Prema tome, nek igraju sto duze, svak od njih.
Sto se mene tice nek Bryant igra dokle god on misli da moze, ali pod uslovom da mu se dosta sreze naredni ugovor. Po meni maksimalna ponuda Lakersa nakon 2014 smije iznositi 10 miliona € po sezoni. Eh sada je drugi par cipela hoce li on to prihvatiti ili nece.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 nov 2012, 12:59

amerosm je napisao/la:
Balon je napisao/la:
Sto se mene tice nek Bryant igra dokle god on misli da moze, ali pod uslovom da mu se dosta sreze naredni ugovor. Po meni maksimalna ponuda Lakersa nakon 2014 smije iznositi 10 miliona $ po sezoni. Eh sada je drugi par cipela hoce li on to prihvatiti ili nece.
:mrgreen:

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 nov 2012, 13:57

amerosm je napisao/la:@ neno#4

gdje si to procitao za Nasha ? Ja evo sada citam izvjestaj medicinskog osoblja Lakersa koji kazu da ce se Nash vratiti za 7-10 dana.

Inace Bryant je izjavio da bi mogao nastaviti igrati do 40 godine ako ga tijelo bude sluzilo, a za novi ugovor Lakersi mu maksimlano po meni smiju ponuditi 10 miliona $ po sezoni - naravno opet ponavljam sve pod ulosvom da zeli nastaviti karijeru.
Ja sam to čitao ovdje

http://nbacro.com/nba/los-angeles-laker ... keta-15950

Ali pošto sam skontao da si najbolje informiran ovdje vjerovaću tebi ;)

EDIT: Što se tiče izjave Browna, volio bih kad bih mu mogao vjerovati da je ovo samo neki period uigravanja i da će se vremenom minute izbalansirati, ali imajući u vidu prošlu sezonu i igranje startera po više od 40 minuta onda sam skeptičan.

I da, kako misli da će mu Ebanks i Meeks odigrati kvalitetno kad dobiju malo veću minutažu, ako sad dobijaju mizeriju.
Zadnja izmjena: RajKoothrappali, dana/u 06 nov 2012, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 nov 2012, 14:00

Donnie Darko je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Balon je napisao/la:
Sto se mene tice nek Bryant igra dokle god on misli da moze, ali pod uslovom da mu se dosta sreze naredni ugovor. Po meni maksimalna ponuda Lakersa nakon 2014 smije iznositi 10 miliona $ po sezoni. Eh sada je drugi par cipela hoce li on to prihvatiti ili nece.
:mrgreen:
Mozes li mi pojasniti sta je smijesno ? ;) ;) Mislis da je ova suma prevelika ili ?

Edit: @ RajKoothrappali

ja sam procitao objave na forumu gdje vecina novinara pozivajuci se na izvore u medicinskom osoblju Lakersa ocekuju da ce se vratiti za 7-10 dana ponovo na parket. Iskreno mislim da niko ne zna pravu istinu i treba sacekati da se Nash oglasi.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 06 nov 2012, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 nov 2012, 14:05

amerosm je napisao/la:
Mozes li mi pojasniti sta je smijesno ? ;) ;) Mislis da je ova suma prevelika ili ?
Mislim da si u svom postu stavio eure, a momak ispravio na dolare, barem koliko sam ja skontao.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 nov 2012, 14:07

RajKoothrappali je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Mislim da si u svom postu stavio eure, a momak ispravio na dolare, barem koliko sam ja skontao.
Sada sam vidio. Da je neko prijasnje vrijeme bio bi isti djavo, ali zbog financijske krize to je sada savim druga prica.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 nov 2012, 15:58

znaci i gregg popovich je budala sto mu matori duncan igra preko 30mpg :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 nov 2012, 16:36

KK_Bosna je napisao/la:znaci i gregg popovich je budala sto mu matori duncan igra preko 30mpg :D
Duncan toliko igra samo u pocetku sezone i kad je neka utakmica bas tijesna,za razliku od LAL gdje Kobe igre 30+ bez obzira na sve... :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 nov 2012, 16:38

KK_Bosna je napisao/la:znaci i gregg popovich je budala sto mu matori duncan igra preko 30mpg :D

:mrgreen: da ,treba netko tko je mladi i dosta slabiji :D
Godine ne mogu zamjeniti kvalitet.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 nov 2012, 17:15

Konacno pobjeda nakon loseg pocetka ja mislim da treba da se malo ugiraju novi igraci i da cemo protutnjati u svojoj konferenciji. ;) :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 06 nov 2012, 23:19

Zbog onog lajanja na navijaca, Blake kaznjen sa 25 hiljada dolara. Tako to radi NBA liga, svaka cast!!!

"Steve Blake (32), razigravač NBA lige u Los Angeles Lakersima, kažnjen je s 25.000 dolara zbog "korištenja neprimjerenog rječnika" u verbalnom okršaju s navijačem uz košarkaški parket.
Blake se posvađao s navijačem i uputio mu neprimjerene komentare 29.2 sekunde prije kraja gradskog okršaja između Lakersa i Clippersa u Staples Centeru igranog prošlog petka.

U toj je utakmici devetogodišnji NBA veteran ukupno zabio 8 koševa i imao je 3 izgubljene lopte, prije nego što je zbog šest prekršaja morao napustiti igru. U tom se momentu stigao posvađati i s navijačem.

U četiri ovosezonske utakmice Lakersa Blake je na prosjeku od 5.3 koša, 4.3 asistencije 2.3 skoka i 2 ukradene lopte.
"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2012, 19:30

Veceras nas ocekuje gostovanje kod Jazza i ova utakmica ce pokazati jesu li Pistonsi samo bili bljesak ili polahko napredujemo.

Inace blizak prijatelj Sloana tvrdi da je isti zainteresovan za preuzimanje Lakersa i da bi se to moglo dogoditi do 1.Decembra ukoliko Lakersi nastave sa losim partijama. On ima jedan cilj, a on se zove titula i zbog toga je preko ljeta odbio ponude Magica i Blazersa koje je imao na stolu.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 nov 2012, 20:23

Kobe vam je propustio zadnja dva treninga radi povrede, ali bi trebao igrati veceras.
Postovanje treba zaraditi.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 nov 2012, 05:06

smijesan procenat suta 32% , niko ne moze otvoren pogoditi :roll:

mwp i blake su jedno 10 upropastili, a o klupi ne treba ni pricati
ser del barça es el millor que hi ha !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 nov 2012, 06:09

Ovo vise nema smisla gledati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []