FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne znam kako zivaca vise imate, ovde treba bojkot dok se ne smjeni uprava, ne znam sta vam nije jasno? Ocete se probudit kad budemo zvanicno u 1.fed
Gosk zabio 26 golova.
Tuzla 34
Igman 26
Zvijezda 22
Zeljo 20
kakvi bjednici, ovo je nezapamceno.
Nabij na qrc sve ove trenere koji se uce u Zelji.
Tuzla 34
Igman 26
Zvijezda 22
Zeljo 20

Nabij na qrc sve ove trenere koji se uce u Zelji.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haracica obavezno ostavit za dogodine, ima iskustva, bice prvi strijelac federalne.
Ako iz uprave citaju forum, podnesite ostavke, mrtvi ublehasi.
Nasa skupstina je nas glavni i kljucni problem jer je previse glomazna, nije ucinkovita i puna je nesposobnih ljudi. Skupstina je bukvalno ogledalo kluba, u svakom segmentu i u svakoj pori kluba je totalni amaterizam. Potrebno je i da ovi ublehasi napuste klub. Isto vazi i za direktoricu.
U iole normalnim klubovima, u ovom trenutku kad ide reprezentativna pauza, vec bi bila najavljena vanredna skupstina i vec bi se radilo aktivno, pozivali bi se javno svi finansijski jaki ljudi da pomognu i udju u klub ali nazalost u Zelji to nije slucaj. Ja sam mozda kriv, jer previse ocekujem, od debila koji odrze redovnu skupstinu i tek naredni dan obavijeste navijace o tome..
Mi smo bukvalno kao BH Telecom, puni ublehasa, mrtvih neradnika, lezihljebovica, ljudi koji nemaju pojma sto su uopste tu, suti, guraj pod tepih, nek samo dani prolaze. Kad nekome iz telekoma spomenes privatizaciju, kosa mu se na glavi digne, misli da ga vrijedjas i da mu udaras na "hljeb", e tako je i u Zelji. Tuzno, jadno i bijedno.
Vise od godinu dana je proslo od kako su slagali za biletarnicu, kao da ista kosta milione. Nesposobnost level pro i jos nakon toga nemaju obraza da sami podnesu ostavke.
Poceo mi je i Bruno ici na qrac, sto vise filozofiras bolan sa 3-5-2 formacijom. Prilagodi se ekipi, nemoj izmisljati toplu vodu. Stavi igrace u 4-2-3-1 formaciju(jedina formacija koju znaju igraci u ovoj ligi), izaberi najbolje igrace za tu formaciju i to je to. Zar trazim puno **** mu dan, a ne da ti Hiros igra defanzivnog veznjaka a Haracic da glumi neko krilo a lik spor do bola i tako svaku utakmicu neko izmisljanje pozicija, komplikovanje i neke glupe izmjene..
Nasa skupstina je nas glavni i kljucni problem jer je previse glomazna, nije ucinkovita i puna je nesposobnih ljudi. Skupstina je bukvalno ogledalo kluba, u svakom segmentu i u svakoj pori kluba je totalni amaterizam. Potrebno je i da ovi ublehasi napuste klub. Isto vazi i za direktoricu.
U iole normalnim klubovima, u ovom trenutku kad ide reprezentativna pauza, vec bi bila najavljena vanredna skupstina i vec bi se radilo aktivno, pozivali bi se javno svi finansijski jaki ljudi da pomognu i udju u klub ali nazalost u Zelji to nije slucaj. Ja sam mozda kriv, jer previse ocekujem, od debila koji odrze redovnu skupstinu i tek naredni dan obavijeste navijace o tome..
Mi smo bukvalno kao BH Telecom, puni ublehasa, mrtvih neradnika, lezihljebovica, ljudi koji nemaju pojma sto su uopste tu, suti, guraj pod tepih, nek samo dani prolaze. Kad nekome iz telekoma spomenes privatizaciju, kosa mu se na glavi digne, misli da ga vrijedjas i da mu udaras na "hljeb", e tako je i u Zelji. Tuzno, jadno i bijedno.
Vise od godinu dana je proslo od kako su slagali za biletarnicu, kao da ista kosta milione. Nesposobnost level pro i jos nakon toga nemaju obraza da sami podnesu ostavke.
Poceo mi je i Bruno ici na qrac, sto vise filozofiras bolan sa 3-5-2 formacijom. Prilagodi se ekipi, nemoj izmisljati toplu vodu. Stavi igrace u 4-2-3-1 formaciju(jedina formacija koju znaju igraci u ovoj ligi), izaberi najbolje igrace za tu formaciju i to je to. Zar trazim puno **** mu dan, a ne da ti Hiros igra defanzivnog veznjaka a Haracic da glumi neko krilo a lik spor do bola i tako svaku utakmicu neko izmisljanje pozicija, komplikovanje i neke glupe izmjene..

Nasa ponosna devetka

Preludo gostovanje prije svega, ufatila kisa pred prvo poluvrijeme, u drugom ne mozes ruke dici koliko se sve natopilo. Svaka cast braci koja su dosla podrzati i uz to postila i navijala, kako vas nije stid prozivati bilo koga sjedite hladite ja.ja pored tv ekrana i pricate nesto? Treba hajku dici sad pred glavni dio sezone i sta si postigao time? Nelosa tekma skroz pogotovo prvi dio,muda nemaju da sta ozbiljnije naprijed urade, Hiros jedini smije krenuti sa loptom.
Fk Željezničar.
Ovu panjinu prebaciti sa juniorima da trenira.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MocMahale444

Mahala jos ima moc. NeJma federalke ba sta ste se prepali ko neke tetkice zujite.
Formacija slabo stima iskreno, nemaju oni mozga za formaciju 3 nazad. Selimovic je bekan, Coca se previse klize.
Cavnic grcevi jbga.
Radinovic i Galic vela havle.
Hiros se previse vraca nazad tako da ga izgubis u napadu.
Karic vrlo lose iako je na momente to bilo dobro ali mora bolje.
Suljo opet bez gola, jeste da je uposlio onog bilmeza koji promasi onakVu sansu.
Boljevic ko balerina iako se trudio malo bajagi.
Bruno vremena je sve manje i manje. Morate vratiti Sablja style u formaciju.Zakuhaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bojkot utakmica od strane navijača bi definitivno značio ispadanje. Mi jedino možemo opstati u ligi ove sezone na osnovu utakmica kući a to znači da nas treba biti što više da se izvrši pritisak. Ne znam da li je iko ikad igdje ostao u ligi bez boda u gostima, ali kakva je situacija ove godine, izgleda da ćemo jedino tako moći. A onda na ljeto rezovi i svi iz Uprave, Skupštine, igrači iz prvog djela sezone ćao.
Protiv Veleža nam je prekretnica.
Protiv Veleža nam je prekretnica.
- mamonelafo
- Kontakt:
Dobar dio nas još uvijek nije svejstan gdje se nalazimo i na kojem smo putu...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta reći što već nije rečeno?
Za situaciju u kojoj se nalazimo krive su uprave.
Jer mi, fakat, godina nazadujemo u svakom segmentu.
S druge strane, ne promašuje uprava ili trener gol sa 6 (šest) metara, ne zabija uprava ili trener euro-autogol u utakmici biti ili ne biti.
Mi definitivno i zaslužujemo ispadanje jer jučer smo se mogli uvjeriti da smo, bez konkurencije, fizički najnespremija ekipa u prvenstvu.
Jel do struke ili genetike trebali bi zaduženi za to da znaju.Profesionalci.
Bruno je dobar trener, zna šta hoće ali izgleda nije svjestan da to ne ide sa ovim, tzv. igračima.
Čast pojedincima.
Otkako pratim Željezničar, u jednoj smo od najtežih situacija a niko ni mukaet?
Za situaciju u kojoj se nalazimo krive su uprave.
Jer mi, fakat, godina nazadujemo u svakom segmentu.
S druge strane, ne promašuje uprava ili trener gol sa 6 (šest) metara, ne zabija uprava ili trener euro-autogol u utakmici biti ili ne biti.
Mi definitivno i zaslužujemo ispadanje jer jučer smo se mogli uvjeriti da smo, bez konkurencije, fizički najnespremija ekipa u prvenstvu.
Jel do struke ili genetike trebali bi zaduženi za to da znaju.Profesionalci.
Bruno je dobar trener, zna šta hoće ali izgleda nije svjestan da to ne ide sa ovim, tzv. igračima.
Čast pojedincima.
Otkako pratim Željezničar, u jednoj smo od najtežih situacija a niko ni mukaet?
Ko je doveo ove panjeve u klub? Samo me zanima koja li je budala dovela Haracica, frajer em sto je glup em sto ima dvije lijeve, najbolje bi bilo slijedecu utakmicu bojkotovati tako sto cemo izaci svi sa stadiona na poluvremenu
Crni Cerak 🐦⬛
Da li je športski direktor živ i zdrav, da li je uručio jučer buket cvijeća i da li je zadovoljan trenutnim plasmanom na tablici?
Ma ne yebe niko nista ni 1%. Svi sute, zabili se u svoje torove. Ne mogu da vjerujem da niko ne spominje nista. Trener da izjavu prije i posle utakmice i to je to.
Nit ovi kvazinovinari sta talasaju, navijaci, uprava.
Kao da su u nekoj pauzi i ono ne diraj nista samo ce to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se šuti, da niko ništa ne govori, sve pet, mi sretni, dobijat ćemo na Grbavici, možda, utakmice.godrina je napisao/la: ↑17 mar 2024, 09:51Ma ne yebe niko nista ni 1%. Svi sute, zabili se u svoje torove. Ne mogu da vjerujem da niko ne spominje nista. Trener da izjavu prije i posle utakmice i to je to.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ma kad se odstrani jalija iz struktura kluba i kad ne budu imali mogucnost odlucivanja o klubu nego kad navijac bude samo navijac tek cemo se tad vratiti na neku malo normalniju stazu.
A dok imamo ovakvu situaciju gsje se ne zna ko sta radi i ko sta odlucuje, gdje navijaci pored navijanja ulaze u svlacionice, imaju neke odluke vezano za funkcionisanje kluba i pregovaranje sa investitorima ili preko njih informacije cure izvan kluba. Dok je politika tu i razni talovi mi cemo nastaviti putem druge lige.
Sve ovo je i pocelo tako sto smo na varijante gradili teren i tribinu i pustili razne ljude da mogu uci u klub. Onda ti dolazi i korona da te pokosi i tu otjeras sve prave zeljovce iz kluba i sad imamo "projekat" koji imamo.
Godinama se vec vidjelo kuda plovi ovaj brod samo sto se katastrofa mogla izbjeci:
1) da se nije lagalo o diglisicu godinu dana i onda nista.
2) da je ova nesposobna uprava dala ostavku da nismo otisli u europu prosle godine u sezoni koja je bila katastrofalna i gdje smo otisli u europu zbog 2 igraca plus ostale ekipe igrale na zamjenskim terenima.
3) kad si vec usao u europu i uprava je ostala, moglo se izdvojiti vise novca za pojacanja.
To su samo tri razloga a ima ih milion. I sezonu priie ove sam govorio da se mi raspadamo i da je najgori moguci ishod da odemo u europu i da ovi ljudi ostanu u klubu. Nisam ni ja mogao sanjati da cemo se boriti za opstanak i biti UBJEDLJIVO NAJLOSIJA EKIPA, nego sam mislio da cemo samo biti losi i neorganizovani, ali eto nadmasili su sami sebe.
Najgore od svega je sto je sve ovo tesko vratiti na pravi put jer je puno podjela, frakcija, talova i interesa. A kad zabiberis sa politickim uhljebima i gradjevinskim zamislima onda je rezultat te jednadzbe ispadanje iz lige ove ili sljedece godine.
A dok imamo ovakvu situaciju gsje se ne zna ko sta radi i ko sta odlucuje, gdje navijaci pored navijanja ulaze u svlacionice, imaju neke odluke vezano za funkcionisanje kluba i pregovaranje sa investitorima ili preko njih informacije cure izvan kluba. Dok je politika tu i razni talovi mi cemo nastaviti putem druge lige.
Sve ovo je i pocelo tako sto smo na varijante gradili teren i tribinu i pustili razne ljude da mogu uci u klub. Onda ti dolazi i korona da te pokosi i tu otjeras sve prave zeljovce iz kluba i sad imamo "projekat" koji imamo.
Godinama se vec vidjelo kuda plovi ovaj brod samo sto se katastrofa mogla izbjeci:
1) da se nije lagalo o diglisicu godinu dana i onda nista.
2) da je ova nesposobna uprava dala ostavku da nismo otisli u europu prosle godine u sezoni koja je bila katastrofalna i gdje smo otisli u europu zbog 2 igraca plus ostale ekipe igrale na zamjenskim terenima.
3) kad si vec usao u europu i uprava je ostala, moglo se izdvojiti vise novca za pojacanja.
To su samo tri razloga a ima ih milion. I sezonu priie ove sam govorio da se mi raspadamo i da je najgori moguci ishod da odemo u europu i da ovi ljudi ostanu u klubu. Nisam ni ja mogao sanjati da cemo se boriti za opstanak i biti UBJEDLJIVO NAJLOSIJA EKIPA, nego sam mislio da cemo samo biti losi i neorganizovani, ali eto nadmasili su sami sebe.
Najgore od svega je sto je sve ovo tesko vratiti na pravi put jer je puno podjela, frakcija, talova i interesa. A kad zabiberis sa politickim uhljebima i gradjevinskim zamislima onda je rezultat te jednadzbe ispadanje iz lige ove ili sljedece godine.
I ako neko zna admina one stranice The MOB 1921 na facebooku recite mu da se ne ofira.
-
- Kontakt:
Sve sam vise uvjeren da ispadamo. Sads cemo poceti i domace utakmice kiksati. I do kraja nama nema spasa. Bar nek prodaju neku tekmu pa da se uzme sta para.
Pun stadion. Pa i Hamburg i Shalke su imali vecu podrsku,pa ispadose.
Nema to vise veze sa navijacima.
Zapnu oni na domacoj tekmi i to je to.
Jesmo li jos jednom ovako imali post gostujuce,pa je onda bila pobijeda u zenici,1:0 Alen Mesanovic,cini mi se.
Pun stadion. Pa i Hamburg i Shalke su imali vecu podrsku,pa ispadose.
Nema to vise veze sa navijacima.
Zapnu oni na domacoj tekmi i to je to.
Jesmo li jos jednom ovako imali post gostujuce,pa je onda bila pobijeda u zenici,1:0 Alen Mesanovic,cini mi se.
-
- Kontakt:
Krpić i Haračić ne mogu igrati zajedno,to vidi i Saša Matić,ne znam kako trener ne skonta,jučer je vidio da je imao prostora na njihovoj polovini,jedini Hiroš i Boljević uzmu loptu i krenu na igrača,ova dvojica tuše jedan drugog,da hoce taj Bismark zaigrati više da ne gledamo jednog makar...
Trenutno korisnika/ca: Alentm87, Amidzaa, bvsic, drzgemboadislic, kontra, Levin, shminka, svrakino1921 i 40 gostiju.