Vidjeces kad Drinin Vuk hakuje pa bude ssleaks.rs.bababaroga je napisao/la:cuj, pa ne smiju se odavati informacije o clanovima, a-a

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidjeces kad Drinin Vuk hakuje pa bude ssleaks.rs.bababaroga je napisao/la:cuj, pa ne smiju se odavati informacije o clanovima, a-a

I, ne mogu na ovom podforumu provjeravati IP adrese, a i da mogu - ne bih to ucinio. Privatnost na prvom mjestu.
  I, ne mogu na ovom podforumu provjeravati IP adrese, a i da mogu - ne bih to ucinio. Privatnost na prvom mjestu.   

Ma bitno jeMonolog je napisao/la:Mah, kao da je bitno ko je.
Ja vala nisam, to imaj na umu.I, ne mogu na ovom podforumu provjeravati IP adrese, a i da mogu - ne bih to ucinio. Privatnost na prvom mjestu.

Odoh sad, cuvaj se i pozdravi @hodzu. Prenesi mu da sam pronasao je'nu damu zbog koje bi automatski Bertrandu, Fidelisu i ostalim weirdasima krenula voda na usta.

dosta ti je ona dva što imaš
 dosta ti je ona dva što imaš   

Bianconeri1988 je napisao/la:E što vas loži, a i vi se ko dječica primate, ustvari pola vas i jesu dječica.

Bianconeri1988 je napisao/la:Što to tebe zanima?

Ne navijam ja za Italiju više.legenda reala je napisao/la:Odo sad pozz za kolegicu babarogu i admina ,možda se vratim kroz neka 2-3 sata
I samo nam Jubentus može stati u kraj

Joj ali kakav potpis Arogantnom spremamam možda i avatar,hoćeš se ti kladiti

Zašto bi ti bio/bila/bilo u pravu?babaroga je napisao/la:
pa jesam li u pravu? ae priznaj, necemo ti nista

Dobro je dok nisi nešto drugo (po)primila.babaroga je napisao/la:sad sam poprimila i sre'nji rodfino Boga mi

pa cemo da vidimo kome ce prvom da pukne film
 pa cemo da vidimo kome ce prvom da pukne film 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.