FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

reddragon001
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la reddragon001 » 06 maj 2015, 21:57

Dodjite i pobjedite uopste nije problem a pojedini dobro znaju da su se naši izmicali. Ali nebitno vi dodjite i pobjedite samo imajte na umu ukoliko odlučite da zapnete na sve će liči samo na utakmicu ne. Jer naši navijači su dobro zaprijetili igračima da ne smiju izgubiti jer je utakmica biti i ne biti i onda skontajte da će biti oštrih startova, brzveznih kartona itd. Jer mi ako ispadnem o nije nam bitno koju cemo ligu igrati Al vjeruj da se neće niko na igrati na banjim i dobro došle dobro namjerne komšije a ove smradove koji bih volili da zvijezda ispadne nek ne dolaze na utakmicu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2015, 22:32

u karici pise malo drugacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 maj 2015, 22:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:u karici pise malo drugacije
sta drugacije brate,nemogu upratiti,od licence,zvijezde pojacanja,nisam te upratio..o cemu se radi :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2015, 22:39

hahaha, gledam i ja, ništa mi nije jasno

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2015, 22:43

6.str, kako do cilja, stavka 6.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 maj 2015, 22:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:6.str, kako do cilja, stavka 6.
i sta nije jasno brate..sto si skrt na rijecima bolan, :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2015, 22:56

a jbg

pod br 6:
"Bez izglasanog reprograma starog duga od strane Gradskog vijeća ovaj projekat ne može zaživjeti i neće se dobiti licenca za sezonu 2015/2016."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 maj 2015, 22:58

Kaže: "Bez izglasanog reprograma starog duga sa strane Gradskog Vijeća ovaj projekat ne može zaživjeti i neće se dobiti licenca za sezonu 2015/2016." Ukratko, donji smo/možemo bit' donji... Kako hoćete.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 maj 2015, 23:00

kada je ta drugostepena komisija

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2015, 23:06

i nema tu pesimista-optimista...

ja vjerujem da ce se karika izglasati, ali sustina je da jos uvijek nije i da se ne zna da li ce biti..i dok je tako ja cu se ponasat kao da nije izglasana jer tako se skrece vise paznje na znacaj i vaznost projekta...

ponovo smo svi zajedno previse pasivni, osim UG koji rade vraski posao oko karike i uprave kluba- ali ko ih jos podrzava- niko...isto ovako smo se ponasali kad se gasila Dita, svi smo bili optimisti da se Dita nece ugasiti i na kraju sta bi..

i sad smo svi optimisti , "usvojit ce se ba ovo", a ustvari poruka je "usvojit ce se ba , samo da je ne moram qrcem mrdnut, ja cu vikat ja sam optimista"..previse je to pasivno

da smo svi bili optimisti (samo na rijecima) nebi imali ni bilborde ni flajere ni sve sto smo imali, ni niz sastanaka koje uprava pravi..svi bi govorili ma mi smo optimisti ba, u prevodu mi cekamo svrsen cim pa onda kad padne karika onda je prpa..

da smo i ono januara bili optimisti od kuce ko sto smo za kariku, a ne zaputili se u BKC ko zna sta bi sad bilo..bojim se da na Diti nista nismo naucili

niko ne brani da se ljudi nadaju, al daj malo podupri tu nadu..jos uvijek imas 50% ljudi koji i ne znaju sta je zlatna karika, al jbg mi smo optimisti i mi qrcem ne mrdamo...umjesto da grad okrenemo naopako u ovom momentu..svaka cast UG-u

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 maj 2015, 23:18

Čisto da se podsjetimo i da prekinemo malo negativu... Idemo još jače, u inat svima koji žele vidjeti Slobodu na koljenima... :salut: :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2015, 23:24

to je pravi primjer "negativizma/optimizma" kakav nam treba..ljudi se ubise oko ovog i svaka im cast

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 maj 2015, 23:24

@ultrasstyle :clap: :clap: ...to je nazalost Tuzla.**** 20 000 ne mozemo skupit za uslju,medju navijacima i simpatizerima.
Stranica FK Sloboda na FB ima 40 000 ljudi,svi po marku da su dali danas bi bila licenca.Ma hajde ba ima Azmir on ce to sve zavrsit...to je prica nasa.Sve hocemo,al neko drugi nek zavrsava :oops:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 06 maj 2015, 23:27

emirzlaTu je napisao/la:@ultrasstyle :pray: :pray: ...to je nazalost Tuzla.**** 20 000 ne mozemo skupit za uslju,medju navijacima i simpatizerima.
Stranica FK Sloboda na FB ima 40 000 ljudi,svi po marku da su dali danas bi bila licenca.Ma hajde ba ima Azmir on ce to sve zavrsit...to je prica nasa.Sve hocemo,al neko drugi nek zavrsava :oops:
Zao mi je sto nema vise ljudi koji misle ovako kao i ti...Jer da ima onda bi se nesto mozda i promjenilo ovako se opet sve svodi na sadaku i Azmir...Pricamo o filmovima, o casti i navijacima al dok ne dodze do para, a onda hiljadu i jedan izgovor, nisam ja trosio, kriv je onaj, ovaj, onaj...Ja sam oduvijek uz klub al nisam znao sta rade itd...Izgovora uviijek ima...AL hajde...
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 maj 2015, 23:34

Mozemo mi pricat vako nako...ali mi Tuzlaci nemamo tog mentaliteta da povucemo nesto dobro za nas i da izguramo.Dobro rece ultrasstyle da na Diti nismo naucili...kad vidim i citam sta drugi navijaci i simpatizeri rade za svoj klub ovde u BiH.dodje mi da zaplacem.Zar je moguce da je saka jada od ovolike Tuzle stalo do Slobode...velika SRAMOTA za cijeli grad.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2015, 08:20

reddragon001 je napisao/la:Dodjite i pobjedite uopste nije problem a pojedini dobro znaju da su se naši izmicali. Ali nebitno vi dodjite i pobjedite samo imajte na umu ukoliko odlučite da zapnete na sve će liči samo na utakmicu ne. Jer naši navijači su dobro zaprijetili igračima da ne smiju izgubiti jer je utakmica biti i ne biti i onda skontajte da će biti oštrih startova, brzveznih kartona itd. Jer mi ako ispadnem o nije nam bitno koju cemo ligu igrati Al vjeruj da se neće niko na igrati na banjim i dobro došle dobro namjerne komšije a ove smradove koji bih volili da zvijezda ispadne nek ne dolaze na utakmicu.
:urnebes: Nisi ti jarane iz Grada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 maj 2015, 09:14

OK je to, pusti, ne pusti prica za utakmica ali kako funkcionira karte i reciprocitet...Da li su oni imali dza ulaz na Tusanj tj. da li cemo mi imati dza ulaz sa Slobodnim sezonskim...
& $ ?

redwhite

Post Postao/la redwhite » 07 maj 2015, 09:16

harry_90 je napisao/la:Cuj ovog gore,ne mogu se raspravljat puno sa tobom,ocigledno ne znas toliko toga,pa samo mozes postaviti taj smajlic..

Ja svoje rekao,hoces li vjerovati ili neces zaboli me..ako se odigra fer i korektno Zvijezda najmanje moze do boda..
Nema potrebe za raspravom,znam i predobro i previse i zato se na sestocifreni iznos grohotom smijem,a populaciju kojoj tu pricu mozes pricati sam ti vec naveo u prethodnom postu.
Sretno sa licencom!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 maj 2015, 11:57

reddragon001 je napisao/la:Dodjite i pobjedite uopste nije problem a pojedini dobro znaju da su se naši izmicali. Ali nebitno vi dodjite i pobjedite samo imajte na umu ukoliko odlučite da zapnete na sve će liči samo na utakmicu ne. Jer naši navijači su dobro zaprijetili igračima da ne smiju izgubiti jer je utakmica biti i ne biti i onda skontajte da će biti oštrih startova, brzveznih kartona itd. Jer mi ako ispadnem o nije nam bitno koju cemo ligu igrati Al vjeruj da se neće niko na igrati na banjim i dobro došle dobro namjerne komšije a ove smradove koji bih volili da zvijezda ispadne nek ne dolaze na utakmicu.
Zmajček, pa Zvijezda je ispala??? Mahsuz Selam Velikom Ešrefu Jašareviću.
Ja volim FK Tuzla City

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 maj 2015, 12:02

dali ste toliko prostora na ovom forumu utakmici sa zvijezdom ... pustiti ili ne ... svojim postovima zakuhavate situaciju sa jedinim ljudima koji nas gotive u drzavi citavoj . Zvijezda nas moze pobiejditi i bez pustanja , budimo realni ...

Zvijezdi zelim puno srece i opstanak da izboe u PL , ja niam za pustanje jer sam misljenja da se i mi trebamo do zadnjeg kola boriti za opsanak , moze se lako sve zakomplikovati . Ali ubjedjan sam da su nam sanse podjednake i zelim fer i korektnu utakmicu inajvise bi volio kad bi obje ekipe mogle izvuci nesto pozitivno z ove utakmice .

A sto se tice zlatne karike i ovog svega , vec sam rekao svoje ... ja nebi ipak spominjao neke ibricice , huseinovice itd da nebi dosli u situaciju da nam se OPET citava drzva smije kao u PLF kad smo tipovali da cemo prekucat ligu sa Jacksonom , Cericem , Peijicem , Mesicem , NIkolicem , Sisicem ( ekipom koja je po meni jaca od ove danasnje ) ... spustimo loptu malona zemlju , i molimo boga da nam ovo sve uspije i da izadjemo na pravi put , jer vrlo lako mozemo u provaliju ....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.