TobeYarabi je napisao/la:hoceBitiSrcemVezan je napisao/la:Hoće li ovo dogodine ponovo biti nekog spajanja zastava?![]()
![]()
Krv ti je8em

TobeYarabi je napisao/la:hoceBitiSrcemVezan je napisao/la:Hoće li ovo dogodine ponovo biti nekog spajanja zastava?![]()
![]()
Jasta. Majorizovani zeli naseliti Hercegovinu Madjarima, posto mu biracko tijelo bjezi ka Njemackoj. Valja nadoknaditi taj demografski minus koji je iznenada nastao. Nije krv voda.FrancescoTotti je napisao/la:Ovo hrvati i covketovi mostarci paradisu?
još malo pa Serie C. Šta je vama vaša borba dalaAlemC85 je napisao/la:Jasta. Majorizovani zeli naseliti Hercegovinu Madjarima, posto mu biracko tijelo bjezi ka Njemackoj. Valja nadoknaditi taj demografski minus koji je iznenada nastao. Nije krv voda.FrancescoTotti je napisao/la:Ovo hrvati i covketovi mostarci paradisu?
Ubice sa Grbavice ce ispaliti metak u celo kurvi sa .... Odakle ste ibogavam?Pitaristok je napisao/la:Pa nije bas velika razlika u zagadenosti zraka u gradovima Sarajevo i Zenica, isto nije velika razlika izmedju vas i listice.NikicN je napisao/la:Za nazivanje Zeljinih navijaca ubicama. Znamo i ja i ti dobro na sta si tu mislio. Debilu radioaktivni
Ja mislio da ti navijas za Zrinjski?Rigoletto je napisao/la:još malo pa Serie C. Šta je vama vaša borba dalaAlemC85 je napisao/la:Jasta. Majorizovani zeli naseliti Hercegovinu Madjarima, posto mu biracko tijelo bjezi ka Njemackoj. Valja nadoknaditi taj demografski minus koji je iznenada nastao. Nije krv voda.FrancescoTotti je napisao/la:Ovo hrvati i covketovi mostarci paradisu?
Odradili su ga nedavno. Docekalo ih gromoglasno skandiranje u cast Vedrana Puljica, sto se uvijek i radi. Gdje ste bili vi sto ste im prijetili? Lajete, rezite....Stroj1946 je napisao/la:Hoće li sad glodači sa juga ugostiti braću iz listiće nakon akcije "kupi kartu, zaradi sadaku", na proljeće da i oni odrade jedno gostovanje u Sarajevu !?
Rule_hz je napisao/la:.
Prosite, dabogda prosili dok postojite!
Sam sam pisao svakakve stvari ovdje, u duhu teme i moras bilo da se odbranis bilo da nekog dovedes do ludila. Pretjerao sam sam hiljadu puta, ali ovakvim stvarima se nikad sluzio nisam. Jadno da jadnije ne moze.. Jos je jedan takav post napisao jedan od, nekada bar, normalnijih forumasa sa vaseg pdfa.Evolution87 je napisao/la:opusti se ajzace, znas da ovakvih ''izleta'' ima i sa jedne i sa druge strane
Osnivači podržali osnovane. Samo da se zna, ako budemo lajali protiv Kitarevićke, naljutit će nam se manijaciThetraphak1921 je napisao/la:Odradili su ga nedavno. Docekalo ih gromoglasno skandiranje u cast Vedrana Puljica, sto se uvijek i radi. Gdje ste bili vi sto ste im prijetili? Lajete, rezite....Stroj1946 je napisao/la:Hoće li sad glodači sa juga ugostiti braću iz listiće nakon akcije "kupi kartu, zaradi sadaku", na proljeće da i oni odrade jedno gostovanje u Sarajevu !?
Onaj bijednik pita da li cemo skandirati "Istina za Vedrana" kada ugostimo Siroki. Jadovi granica nemaju, fuj. Ne pamtim kad sam nesto tako ogavno procitao.
Gamad nezahvalna i zaboravna, prvi smo im pruzili podrsku i izasli na ulice sa njima kada se desilo sta se desilo. Na svakoj utakmici se prolamalo ime pokojnog Vedrana i trazila istina za njega. Ni obraza ni stida nemate ! Nevjerovatno je cime se sluzite...
ma znam brate, istinaje da ima tako raje koja ode previse nisko sa takvim stvarima, ali znas i sam kakvo misljenje ima vecina, kako sa jedne tako i sa druge straneThetraphak1921 je napisao/la:Sam sam pisao svakakve stvari ovdje, u duhu teme i moras bilo da se odbranis bilo da nekog dovedes do ludila. Pretjerao sam sam hiljadu puta, ali ovakvim stvarima se nikad sluzio nisam. Jadno da jadnije ne moze.. Jos je jedan takav post napisao jedan od, nekada bar, normalnijih forumasa sa vaseg pdfa.Evolution87 je napisao/la:opusti se ajzace, znas da ovakvih ''izleta'' ima i sa jedne i sa druge strane
Nas su provocirali za Mirzu rahmetli ba, zamisli. Ovo je u rangu toga.. Mandalite temu !
Pokoj mu dusi, nije zasluzio da mu se ime spominje uopste u takvom kontekstu. Imenom pokojnog Vedrana nastojite isprovocirati.....
Slijedecu hutbu, ova je bila za rezijeHigh je napisao/la:Gdje je sergija za trafiku?