HAJMO MUDŽAHEDINI
HAJMO MUDŽAHIDI
Jel rad srpbski klub ko borac il je ipak treci rajh ko zrinja
Pa nema to veze osnivac jedini srbski klub je slavija jedina je ona osnovana s tim nacionalnim prefiksom kolko ja znam jedini u rs i ćelik u fbih ovo ostalo sve fejk srbadijaexFighter1926 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:27Zato sto su ga osnovali Srbi, isto kao i Zelju! Zivio Dimitrije!Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 12:02Ma vidi oko ja kontam sve i vi sami kazete da vas se gura sad eto mi uvelicavamo vi umanjite normalno eto kraj price kontam i da nama sve borac smeta i dabogda propali i kontam srbomrzci sve uredu sve mogu svatiti i tu pricu eto jesmo srbomrzci ima i te samo ne kontam kakve veze borac ima sa tim borac nije srbski klub nikad bio zasto ga svojatate eto lesinari su bili yugosloveni stari vulturesi sto su bili braca sa hz a sad su srbi to kontam eto bl je vecinski srbi republika srbska eto sve kontam al sto je borac srbski majke ti zasto lazirati historiju kluba zasto ti pise u potpisu srbski sampion to nmg nikako skontat ?![]()
![]()
![]()
Ne zanima nasDamirT je napisao/la:16 nov 2022, 11:04Izvlačenje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine 2022/2023 bit će održano naredne sedmice, tačnije u ponedjeljak, 21. novembra u 12 sati, u prostorijama Nogometnog saveza BiH u Sarajevu.
Podsjetimo, u ovu fazu takmičenja su se plasirali: FK Borac Banja Luka, NK Čelik Zenica, FK Laktaši, FK Leotar Trebinje, HŠK Posušje, FK Radnik Bijeljina, FK Rudar Kakanj, FK Rudar Prijedor, FK Sloboda Tuzla, FK Sloga Doboj, NK Široki Brijeg, FK Tuzla City, FK Velež Mostar, HŠK Zrinjski Mostar, NK Zvijezda Gradačac i FK Željezničar Sarajevo.
Car juzni vetar bi rekao E PA MALO JE I NAŠ !
Koliko imas godina?Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:32Car juzni vetar bi rekao E PA MALO JE I NAŠ !jel tako fukare jbt zar se svi bosnjaci petokrake odrekli i s vicom šuruju duse prodane
proklet bio neprijatelj i domaci izdajnici
Aj borac u ligu bez briga svi te mrze svi te kunu svima trn u oku al nema smisla to je i nas klub nije valjda da ste srpski klub samo zbog etnickog ciscenjabolje recite da ste ga prekrstili njegovom voljom i da se svjesno odrekao petokrake jer je vidio da nema nafake ko god je zadrzao petokraku bori se za opstanak il na pijaci prodaje duvan
Ma jes nego vi ste ipak partizanski kraj a mi smo bili ndh pa malo partija pa onda sda pa sad opozicija mi sarajlije smo ti totalno neopterece politikom i tim nacionalnom sranjima nama je samo bitno da te zavrnemo za pare i izlevatimo i uzivamo u neradnickom zivotu i kafenisemo nas ne zanima oklen si koje si vjere i kako se zovesSuvorov je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:08Koliko imas godina?Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:32Car juzni vetar bi rekao E PA MALO JE I NAŠ !jel tako fukare jbt zar se svi bosnjaci petokrake odrekli i s vicom šuruju duse prodane
Aj borac u ligu bez briga svi te mrze svi te kunu svima trn u oku al nema smisla to je i nas klub nije valjda da ste srpski klub samo zbog etnickog ciscenjabolje recite da ste ga prekrstili njegovom voljom i da se svjesno odrekao petokrake jer je vidio da nema nafake ko god je zadrzao petokraku bori se za opstanak il na pijaci prodaje duvan
Prije rata su gotovo svi klubovi imali petokraku na grbu, ukljucujuci i Zeljeznicar. Jel se Zeljeznicar svjesno odrekao ili?
A Sarajevo, Hajduk, Dinamo, Osijek, Radnicki Nis?
Kozara je kod Prijedora, a ne kod Banjaluke. Kod Banjaluke su Manjaca i Cemernica.Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:42Ma jes nego vi ste ipak partizanski kraj a mi smo bili ndh pa malo partija pa onda sda pa sad opozicija mi sarajlije smo titotalno neopterece i tim nacionalnom sranjima nama je samo bitno da te zavrnemo za pare i izlevatimo i uzivamo u neradnickom zivotu nas ne zanima oklen si koje si vjere i kako se zovesSuvorov je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:08Koliko imas godina?Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:32
Car juzni vetar bi rekao E PA MALO JE I NAŠ !jel tako fukare jbt zar se svi bosnjaci petokrake odrekli i s vicom šuruju duse prodane
Prije rata su gotovo svi klubovi imali petokraku na grbu, ukljucujuci i Zeljeznicar. Jel se Zeljeznicar svjesno odrekao ili?
A Sarajevo, Hajduk, Dinamo, Osijek, Radnicki Nis?a vi ste prodali veru za veceru i izdali pretke đedovi vam se cerali s cetnicima po kozari a vi srbujete sad se sokolite cetnikujete a djedovi vam se prevrcu u grobu
zajebavam se niko se nije odrekao nicega tako se mjenjale zastave a vi fkt niste bili rezimski klub nikad sve do sada sad ste u paktu s djavolom placenici
nego okle sad srpbski klub logicki um mi govori bl je etnicki ociscena pa ciji li drugo ce bit kad nema vise nesrba u bl al kako zvezda npr delije furaju drazu i petokraku vala mogli ste i vi ostaviti petokraku bar iz postovanja za đedove
ma salu na stranu al fakat niste vi nikakav srpbski klub nego sad poceli srbovat i to je to niste tradicionalni srpski klub nit je borac bio srpski do rata a zrinja je bar hrvatski od pocetka jednom športisti uvjek športisti a vi ste fejk
Ma normala al lesinari su ispali sisice s onom objavom na instagramu gdje ces onako se ofirat isto ratna propaganda al haj i da jeste tako mada ja nez zasto je željo kaznjen za rasnu netrpeljivost nesto tako nidje veze realno i da je bilo kako ste napisali kako grupa vasa moze dopustiti da onako kmeci ono je bas raspad sistema kad te ljudi ganjaju kad nemas muda prec kucni prag kad hoces da se ubijes onda kazes mrze me svi odo se ubit e tako i vi ko grupa pred samoubistvom nez sta cete kako se branit pa daj slazi javnost da nije navijacki to nego da nas paravojne formacije napadaju sto smo srbi ajde sto politicari koriste shatro srbomrznju za kampanje i skrecu srbomrznjom s afera al da navijacka grupa koja vazi za srbske nacionaliste sebi dopusti onakvo kmecanje srbomrzci i horde alijinih fanatikaSuvorov je napisao/la: ↑16 nov 2022, 17:26Kozara je kod Prijedora, a ne kod Banjaluke. Kod Banjaluke su Manjaca i Cemernica.Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:42Ma jes nego vi ste ipak partizanski kraj a mi smo bili ndh pa malo partija pa onda sda pa sad opozicija mi sarajlije smo titotalno neopterece i tim nacionalnom sranjima nama je samo bitno da te zavrnemo za pare i izlevatimo i uzivamo u neradnickom zivotu nas ne zanima oklen si koje si vjere i kako se zovesa vi ste prodali veru za veceru i izdali pretke đedovi vam se cerali s cetnicima po kozari a vi srbujete sad se sokolite cetnikujete a djedovi vam se prevrcu u grobu
zajebavam se niko se nije odrekao nicega tako se mjenjale zastave a vi fkt niste bili rezimski klub nikad sve do sada sad ste u paktu s djavolom placenici
nego okle sad srpbski klub logicki um mi govori bl je etnicki ociscena pa ciji li drugo ce bit kad nema vise nesrba u bl al kako zvezda npr delije furaju drazu i petokraku vala mogli ste i vi ostaviti petokraku bar iz postovanja za đedove
ma salu na stranu al fakat niste vi nikakav srpbski klub nego sad poceli srbovat i to je to niste tradicionalni srpski klub nit je borac bio srpski do rata a zrinja je bar hrvatski od pocetka jednom športisti uvjek športisti a vi ste fejk
Borac je srpski, koliko je Zeljeznicar bosnjacki. Za oba kluba igraju igraci svih vjera i nacija. Navijaci jednih su prosrpski orijentisani, a drugih probosanski.
Srpski sampion je samo parola. Skraceno od sampion iz Republike Srpske.
Treba li jos nesto da ti uprostim?
Posteno, nisam znao..
Da, i u martu 2022. u Tuzlu.raketaspadobranom je napisao/la: ↑16 nov 2022, 18:22Posteno, nisam znao..
Nego, zar vam nije i u oktobru 2021. bili zabranjeno pa ste ipak krenuli, ili?
Heh, od ribara se ispadne kad se dovede veletrenercina Nesho Lalat iz Srbije koji dovede onda svojih nazoviigraca jedno dva autobusa sa kojima remizira sa Slogom Doboj i izgubi od Leotara. I ispalo se jer je Borac igracki bio mozda i najslabiji i najnespremniji unazad 20-ak mjeseci upravo u periodu kad je igrao kvalifikacije za ligu konferencija ljetos.jointunija je napisao/la: ↑16 nov 2022, 11:39Fazon je što vi svaku tekmu ovo radite i prolazi ne kažnjeno,evo već treću godinu,vama se na pogled svira penal,igrate rukomet u šesaest nema penala,poništavate golove,ovo kod vas nije ni faul,i na kraju ispadnete od ribaraDemi je napisao/la: ↑16 nov 2022, 11:17Da ponovimo, nikad zaboraviti
Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.
Na ovom sazetku:
2 nepostojeca ofsajda za Borac na pocetku
Beslija gazi igraca na zemlji, nema faula
Bogicevic hvata igraca za glavu na zemlji, nema faula, ni usmene opomene
Otvoreni djon Kvesica, nema faula
Ispruzena ruka Beslije, rukometni potez, sudija ne vidi
Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac
Lakat Svrake u lice, nema ni faula
Kajkut dobija udarac u lice, nema faula
Klizeci Zebe, nema kartona
Jos grublji klizeci u Raspudica, opet nema kartona itd.
I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
Ili zbog penala u Bijeljini.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.
Samo otimaj Vico, boli te kuurac.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.