FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Momci, ajde malo popustite ekipu iz Gradačca.
Nije im lako, a mi odlično znamo kako je to.
Neka se bore do kraja i volio bih ako uspiju zadržati premijeligaški status.
tuzlanska Sloboda
Tako je. Da smo jači jesmo, ali da smo nepobjedivi u subotu malo sutra.RUDARSKA2 je napisao/la:Zvijezda nas moze pobiejditi i bez pustanja , budimo realni ...
Neki naši pišu nebuloze i ponašaju se kao Zrinjski protiv Obarske; Sarajevo protiv Borca, Čelika, Drine; Željo protiv Radnika itd itd.
Spustite se malo na zemlju pobogu brate.
tuzlanska Sloboda
??????????????? Politikanski, samo te tako mogu razumiti.zlajci je napisao/la:Momci, ajde malo popustite ekipu iz Gradačca.
Ja volim FK Tuzla City
Ja sam za pustanje, nase su gore list, ne mozes posteno nema sanse u ovoj kriminalnoj žabokrečini
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
TREBA JASNO PREDLOŽITI ŠTA KONKRETNO OBIČAN SLOBODAŠ MOŽE DANAS URADITI ILI KOJA JE TO VRSTA "PRITISKA"DA BI PODRŽALI "ZLATNU KARIKU"(PETICIJA I SL.).TUZLACI , NAŽALOST, NE VOLE EKSPONIRANJE , ONI SU PO SVOJOJ NARAVI POSMATRAČI DOGAĐAJA.NISU U STANJU ,NEMAJU GRAĐANSKE HRABROSTI JASNO ARTIKULISATI (IZREĆI)SVOJ STAV.ultrasstyle_tz je napisao/la:i nema tu pesimista-optimista...
ja vjerujem da ce se karika izglasati, ali sustina je da jos uvijek nije i da se ne zna da li ce biti..i dok je tako ja cu se ponasat kao da nije izglasana jer tako se skrece vise paznje na znacaj i vaznost projekta...
ponovo smo svi zajedno previse pasivni, osim UG koji rade vraski posao oko karike i uprave kluba- ali ko ih jos podrzava- niko...isto ovako smo se ponasali kad se gasila Dita, svi smo bili optimisti da se Dita nece ugasiti i na kraju sta bi..
i sad smo svi optimisti , "usvojit ce se ba ovo", a ustvari poruka je "usvojit ce se ba , samo da je ne moram qrcem mrdnut, ja cu vikat ja sam optimista"..previse je to pasivno
da smo svi bili optimisti (samo na rijecima) nebi imali ni bilborde ni flajere ni sve sto smo imali, ni niz sastanaka koje uprava pravi..svi bi govorili ma mi smo optimisti ba, u prevodu mi cekamo svrsen cim pa onda kad padne karika onda je prpa..
da smo i ono januara bili optimisti od kuce ko sto smo za kariku, a ne zaputili se u BKC ko zna sta bi sad bilo..bojim se da na Diti nista nismo naucili
niko ne brani da se ljudi nadaju, al daj malo podupri tu nadu..jos uvijek imas 50% ljudi koji i ne znaju sta je zlatna karika, al jbg mi smo optimisti i mi qrcem ne mrdamo...umjesto da grad okrenemo naopako u ovom momentu..svaka cast UG-u
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 maj 2015, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
A valjda ce komsija komsiji pomoci
Bar sto se tice TK u PL, i ABD da i Bratstvo ude gore i da se igra derbi po TK
Pozz drugovi
Pozz drugovi
Kao sto ste vi nama pomagali kada vam nije ni za sto trebalo zapeli sto kao da je u pitanju Lige prvaka. Ja se nadam da ce Buducnost uci ako ne ove onda iduce.GracanicaAA je napisao/la:A valjda ce komsija komsiji pomoci![]()
Pozz drugovi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa i mi smo se borili za PL kao i vi kao i Jedinstvo evo ti tabela kad smo vas pobjedili....merak je napisao/la:Kao sto ste vi nama pomagali kada vam nije ni za sto trebalo zapeli sto kao da je u pitanju Lige prvaka. Ja se nadam da ce Buducnost uci ako ne ove onda iduce.GracanicaAA je napisao/la:A valjda ce komsija komsiji pomoci![]()
Pozz drugovi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj nije nam ni za sto trebalo hahahah gdje si ti bio tad ??
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbt sto je citan ovaj forum
mi sinoc o Diti pricamo kad danas..stay tuned 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cast svakome, poklanjanje nikome. Ne trazimo nista ni od koga, ne poklanjamo nikome nista. Ugled se gradi godinama, a izgubi se jako brzo. Zar nam nisu primjer neka bliza prosla vremena kada su nam razni kriminalci (kokosari) srozali ugled kluba do samog dna. Nama ce trebati godine da vratimo cast i ugled kojeg smo nekada imali, a bili smo jedan od najuglednijih klubova i uzivali veliki respekt u bivsoj drzavi.
**** majku opet im nesto nije jasno...ako se neradi sad transparetno,u pm...
sta hoce svi,da im se svima polazu racuni,za budjetske pare prilozena je dokumentacija poslovanje od 2013 do danas...i analizira se ...
a cuj onog majke ti,neimenovani clan uprave ima presudu od 150 000...
netrazi kaze pare,kada ce,nezna se,puuuuuuu mater vam **** klosari jedni,sve tempirate u cilju rusenja slobode,i pravljenju novog fantomskog kluba,preko kojeg cete opet milione oprat...cuvaj se azmire,vukovi kruze tuzlom
sta hoce svi,da im se svima polazu racuni,za budjetske pare prilozena je dokumentacija poslovanje od 2013 do danas...i analizira se ...
a cuj onog majke ti,neimenovani clan uprave ima presudu od 150 000...
netrazi kaze pare,kada ce,nezna se,puuuuuuu mater vam **** klosari jedni,sve tempirate u cilju rusenja slobode,i pravljenju novog fantomskog kluba,preko kojeg cete opet milione oprat...cuvaj se azmire,vukovi kruze tuzlom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
http://tuzlalive.ba/sloboda-i-licenca-p ... og-dugova/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nista nije slucajno, al ko sto rekoh stay tuned- tek je pocelo
a sto se tice Mujke, nikad mi niko nije pao u ocima kao on..kome smo mi skandirali...kad su nam tada stariji govorili je.o vas on , rekao nece pocet sezona ako mu se ne donese 20.000 maraka na ruke u stan- mi im nismo vjerovali
a sad tuzi za sve, i za sta moze i za sta ne moze
edit:a na dobrom smo putu da postanemo jedini koji su ugasili vlastiti klub, tacno ove Tuzle da nema trebalo bi je izmislit
a sto se tice Mujke, nikad mi niko nije pao u ocima kao on..kome smo mi skandirali...kad su nam tada stariji govorili je.o vas on , rekao nece pocet sezona ako mu se ne donese 20.000 maraka na ruke u stan- mi im nismo vjerovali
a sad tuzi za sve, i za sta moze i za sta ne moze
edit:a na dobrom smo putu da postanemo jedini koji su ugasili vlastiti klub, tacno ove Tuzle da nema trebalo bi je izmislit
Do 11. ćemo osijedit' svi... 
ja sam opet pozitivan,postoji mogucnost da grad preuzme oko 20 milja reprograma poreznog,nesto malo nama,i puna kapa.
ima i opcija da preuzme reprogram kompletnog duga,da sloboda slobodno dise,i posluje bez marke duga,ali necemo na racun od grada narednih 15 godina fening viditi..
kombinacija je more,
ali ja nemogu da dodjem sebi odakle isplivaju ovi sa presudama..
**** majku ispade da smo svima duzni...hej
sad sam se sjetio,idem ja odstampat sebi jednu presudu na sto milja,prodje prodje

ima i opcija da preuzme reprogram kompletnog duga,da sloboda slobodno dise,i posluje bez marke duga,ali necemo na racun od grada narednih 15 godina fening viditi..
kombinacija je more,
ali ja nemogu da dodjem sebi odakle isplivaju ovi sa presudama..
**** majku ispade da smo svima duzni...hej
sad sam se sjetio,idem ja odstampat sebi jednu presudu na sto milja,prodje prodje
Taj neimenovani je Fuad Baraković.solinas je napisao/la: **** majku opet im nesto nije jasno...ako se neradi sad transparetno,u pm...
a cuj onog majke ti,neimenovani clan uprave ima presudu od 150 000...![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
ma to smo mi navijaci Slobode pljujemo npr jednog Vojvodu a skandiramo Mujkicu
i Vojvodi se dugovali pa sto covjek ne tuzi, zato jer kolki god smrad bio za njega je Sloboda svetinja! Denis Mujkic, koliko je taj cigan para uzeo na ruke od Sabovica i ima obraza jos nesto potrazivati, nevjerovatno
Zlaja Begic potpuno u pravu hocemo 4 miliona ali opet ponavljam 4 **** miliona od grada(nezampamceno u historiji drzave) a ne ponasamo se transparentno
ne ide to tako nek se Azmir sto prije uozbilji jer ce nam karika otici u qurac prije svih predvidjanja, a ako tu ispusimo ode klub u provaliju 
Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bice i azmir transparentan prema skupstini kad to bude prava skupstina...a ova sad to nije i to je receno vise puta, popljuvana i javno u januaru i u karici itd itd..eto krenimo od toga da skusptina ne moze biti 11.og..do sad su morali doci pozivi ljudima i sve, najmanje 7 dana prije skupstine..sumnjam da je ista doslo- dakle toliko o njima
Ne razumijem, te nove presude i tuzbe sto pljuste sa svih strana, jesul one vec ubrojane u postojeci dug (sto Azmir neki dan spomenu, nesto oko 4,5milKM) ili sve to samo povecava postojeci?solinas je napisao/la: **** majku opet im nesto nije jasno...ako se neradi sad transparetno,u pm...
a cuj onog majke ti,neimenovani clan uprave ima presudu od 150 000...![]()
![]()
Azmire moj, izvini sto si se prihvatio tog posla a da nisi dobro bio informisan.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
sa presudama ili bez,mislim da ih je ubrojao u dug,pogotovo ako ima pokrice,tj svjestan je da ce nadoci,ako me razumijes,ali problem je sto to sve sad utice na projekat,licencu,picke materine,opet smo stjerani u cosak,i opet na vrat,nanos sve,i opet biti-nebiti.
najbolje da opcinsko vijece izglasa da predaje azmiru slobodu na upravljanje na odredjeni vremenski period,hlupam 15-20 god,nestalo bi sve za manje od mjesec,ja neko rjesenje nevidim...
bukvalno tjeraju slobodu u stecaj,bankrot,i gasenje,
nakon cega ce oformiti slobodu 1919 fuzionisat je sa mramorom,slogom,nekim nizeligasem,i prodat nam pricu kako cemo za dvije tri sezone,igrat evropu,na nuli,novi pocetak bla bla.
ako to dozvolimo,nabijem nas sve redom
najbolje da opcinsko vijece izglasa da predaje azmiru slobodu na upravljanje na odredjeni vremenski period,hlupam 15-20 god,nestalo bi sve za manje od mjesec,ja neko rjesenje nevidim...
bukvalno tjeraju slobodu u stecaj,bankrot,i gasenje,
nakon cega ce oformiti slobodu 1919 fuzionisat je sa mramorom,slogom,nekim nizeligasem,i prodat nam pricu kako cemo za dvije tri sezone,igrat evropu,na nuli,novi pocetak bla bla.
ako to dozvolimo,nabijem nas sve redom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.