Donaruma seniorRaonffa je napisao/la:Ko je nama rezervni golman uopšte? Jel' ona nesreća Storari?
Mislim da je Storari a da ce brat biti treci golman
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Donaruma seniorRaonffa je napisao/la:Ko je nama rezervni golman uopšte? Jel' ona nesreća Storari?
Znači i njega smo doveli, zar nije on bio ovako u Cagliariju ili nekom sličnom klubu, otkud kod nas uopšte...ronaldo99 je napisao/la:Donaruma seniorRaonffa je napisao/la:Ko je nama rezervni golman uopšte? Jel' ona nesreća Storari?![]()
Mislim da je Storari a da ce brat biti treci golman
Zapata bi trebao u Torino.muha milanez je napisao/la:Niko Zapatu ne spominje, sta ce bit sa njim? Zapata/Gomez i Kjaer rezervne opcije za stoperske pozicije, samo je bih prije Gomeza ostavio, Zapata ipak nek potrazi drugi angazman. Conti/Abate desni bekovski par, Rodrigez/Antonelli lijevo. Nije lose. Plus mali smradac na golu, samo imam osjecaj da ce postat opasna kiksara poslije svega sto se izdesavalo..
Pa nešto kontam ako Donnarumma uđe u kakvu lošu seriju mečeva tamam će ga Storari mijenjatirope11 je napisao/la:ovdje niko živ ne može sa sigurnošću tvrditi ni ko nam je prvi golman, a kamo li drugi/treći
nema šanse da dido storari bude drugi golman, pa yebemu nebo zamisli da se donaruma teže povrijedi i ti spadneš na golmana u petoj deceniji života
onog drugog ciganskog donarumu će vjerovatno negdje na posudbu šutnuti jer nije kvalitet da bude u rosteru čak ni kao treći golman, samo još jedno smeće u nizu koje će parazitirati na platnoj listi.
možda vrate gabriela pa neka igra čovjek u kupovima... umjesto što visoko intelektualni brazilac bira grijati klupe po rivalskim klubovima onda je može vala grijati i u matičnom klubu, koja mu je razlika
Ja nisam baš siguran u ovo, da se raspolaže ogromnim količinama novca. Sa dovodjenjem Contia će se zaokružiti cifra koju su planirali uložiti u pojačanja, svi naredni transferi će biti finansirani od prodaje igrača. To je samo moja pretpostavka.Romagnoli13 je napisao/la:Fassone je jasno poslao poruku da novca ima još uvijek i to izgleda u velikim količinama.Rekao je da će za vikend biti sastanak između njega Montelle i ostalih glavnih ljudi u klubu pa će razmotriti kako potrošiti ostatak novca.Ne računaju Contija koji će doći.Znači novac koji se razmatra je ono što je ostalo nakon kupovine i Contija. Vidjet će sa Montellom da li želi jedno veliko ime( a takav igrač košta 65-80M) ili želi da se taj novac potroši na recimo 3 igrača.
Evo sad sam postavio orginalnu izjavu. Novca i bez prodaje igrača još uvijek ima, a s obzirom da se očekuje prodaja, Bacce, Nianga, Sciglia, Bertaloccija i jos nekih igrača, i tu će moći zaraditi preko 60M. I uvjeren sam da će Milan potrošiti još blizu 100M do kraja ljeta ne računajući Contia.SonVolt je napisao/la:Ja nisam baš siguran u ovo, da se raspolaže ogromnim količinama novca. Sa dovodjenjem Contia će se zaokružiti cifra koju su planirali uložiti u pojačanja, svi naredni transferi će biti finansirani od prodaje igrača. To je samo moja pretpostavka.Romagnoli13 je napisao/la:Fassone je jasno poslao poruku da novca ima još uvijek i to izgleda u velikim količinama.Rekao je da će za vikend biti sastanak između njega Montelle i ostalih glavnih ljudi u klubu pa će razmotriti kako potrošiti ostatak novca.Ne računaju Contija koji će doći.Znači novac koji se razmatra je ono što je ostalo nakon kupovine i Contija. Vidjet će sa Montellom da li želi jedno veliko ime( a takav igrač košta 65-80M) ili želi da se taj novac potroši na recimo 3 igrača.
Još uvijek je dosta nepoznanica kad su u pitanju novi vlasnici i načini finansiranja i volio bih pronaći neku dobru informaciju o tome. Ja sam zadovoljan koilko su do sad uložili za dovođenje novih igrača i samo se nadam da će moći tako nastaviti i u narednom periodu i da neće biti ozbiljnijih problema sa finansijskim fair play-om.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.