Gledaj slike, u vakat, dok ste još šurovali sa kladioničarskom mafijomGefufna je napisao/la: Hocete se pobit vas dvojica, hajte picke.![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za razliku od bwin-a koji je firma za proizvodnju sokova?
Pa mi smo se zadržali na sponzorstvu, vi ste se malo više zaigrali, pa zaigraste i u nižoj ligidinoo je napisao/la:Za razliku od bwin-a koji je firma za proizvodnju sokova?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I vi bi da nije "Zastare"Raonffa je napisao/la:Pa mi smo se zadržali na sponzorstvu, vi ste se malo više zaigrali, pa zaigraste i u nižoj ligidinoo je napisao/la:Za razliku od bwin-a koji je firma za proizvodnju sokova?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
JahPantelija je napisao/la:I vi bi da nije "Zastare"Raonffa je napisao/la:Pa mi smo se zadržali na sponzorstvu, vi ste se malo više zaigrali, pa zaigraste i u nižoj ligidinoo je napisao/la:Za razliku od bwin-a koji je firma za proizvodnju sokova?
Kako loše poluvrijeme Intera...
Ono kad imas sedmicu iz snova da podjebavas manji milanski klub, ali Max Allegri. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
rutinski koračaju van top 4 
ali imali su i zimus identičan period loših igara pa su se vratili kasnije, to im je valjda neizbježni splet događaja svake sezone.
ako ništa, milan je bar konstantno nekonstantan.
ali imali su i zimus identičan period loših igara pa su se vratili kasnije, to im je valjda neizbježni splet događaja svake sezone.
ako ništa, milan je bar konstantno nekonstantan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gattusu da se dadne doživotni ugovor ako završi u top 3, unatoč silnim problemima sa povredama, suspenzijama, krpljenjem odbrane, i bezbroj drugih problema.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 03 feb 2019, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Slozio bi se sa tobom al onda bi isao protiv sebeRomagnoli13 je napisao/la:Gattusu da se dadne doživotni ugovor ako završi u top 3, unatoč sitnim problemima sa povredama, suspenzijama, krpljenjem odbrane, i bezbroj drugih problema.
I kad neki govore da Inter ima kvalitetnije igraca od Milana, how yes no
Pa ima Inter bolju ekipu od Milana, po imenima sigurno, mada i njima fali malo kreativnosti u sredini terena, iako se sa "nekreativnošću" veznog reda ne može porediti ni jedan veći klub sa Milanom.
Hmm.Raonffa je napisao/la:iako se sa "nekreativnošću" veznog reda ne može porediti ni jedan veći klub sa Milanom.
Znam, ali niste veliki klubGefufna je napisao/la:Hmm.Raonffa je napisao/la:iako se sa "nekreativnošću" veznog reda ne može porediti ni jedan veći klub sa Milanom.
Ja konto zajebancija ono sa imenima na dresovima, kad oni fakat na kineskom ispisali
Il Club più titolato al mondo!
U domovini su ponosni. 
Marketing momci, marketing 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Spaletti i Ranokija
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.