FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2015, 15:16

isakovich je napisao/la: Di Marija je dobar ko ga zna iskoristito.
Sarmaši boy prestrog si
Da niko ga ne zna iskorisiti osim Guardiole, kao što je iskoristio Lahma,Martineza,Alabu.

Da ja sam prestrog za igrača koji je u svojoj karijeri imaju jednu sezonu na nivou a u ostalim bio mrtvi prosjek i takvog igrača trebamo platiti 40+ mil.

Nikad nije bio klasa niti će biti a kao treba bi biti zamjena za Robberya. :damn: Kupujemo Golfa po cijeni S klase.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 maj 2015, 19:56

FRANK RIBERY je napisao/la:Očekujem dolazak Gundogana, Di marije i Darmiana ili nekog drugog beka. Vjerovatno će doći rezervni napadač i golman. Za ostale pozicije pojačanja nam ne trebaju.
Ne slažem se FRANK. Nama treba upravo zamjena za Riberya ili Robbena. Prije za Riberya jer je od 01.01.2014. godine u teškoj banani, što psihički što ozljede.

Zašto ne dovesti Konopljanku za džabe? Frajeru treba samo pravi trening da dođe kondicijski na taj nivo koji je potreban u Bayernu i to je to, imaš igrača koji ima klasu da barem približno zamijeni Riberya.

Volio bih da taj igrač bude Jevgenij Konopljanka ali i da ne dođe, nama treba zamjena za jednog majstora, nama očajnički treba zamjena za njih ako želimo biti prvi u Ligi Prvaka iduće sezone.

Zašto Gundogan i di Maria skupa? Pa gdje ćemo sa Švajnijem, Alonsom, Martinezom i Thiagom? Gdje ćemo onda sa Gotzeom? Šta je sa Joshua Kimmichom?

Može jedan ali ne trebaju nam dva.

Bek? Vrati Lahma neka odigra do 2018. godine na beku i to je to, ako će moći na tom nivou tako dugo.

Vrati Alabu gdje mu je mjesto.

I jedan stoper koji je klasa nam je potreban za zamjenu.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 maj 2015, 21:59

Meni se nikako ne svidja to interesovanje za Gundogana, opao je u igri, nije to onaj Gundogan od prije par sezona, ne kazem da nece opet biti taj ili bolji, ali jednostavno kad nekog ne simpatises i to ti je :) sve sto je vezano za te pozicije na sredini, centralni vezni, defanzivni nebitno, po mom misljenju ne treba nam. Krilo nam treba, i drago mi je da cemo sigurno dovest nekog na toj poziciji sad da li ce to biti Di Maria ili neko drugi.

Zasad pozitivno misljenje imam jedino za interes o Darmianu, gledao sam momka dosta puta , kad se odigra na kladioni Torino pa se mora pratit :)

Upratio sam da je dobar bek, da cesto istrcava, i da je skoro neprelazan nazad 1 na 1, a ima ono nesto , ko talijan sta ces :)

POzdravljam njegov dolazak, Gundoganu daleko kuca bila nadam se da nece nikad doc, ali et uprava zna najbolje :kafa:
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 maj 2015, 00:16

Citam na tviteru, informacija BILD-a, da je Gundogan nas igrac. Poslije finala kupa ce objaviti transfer. Kad bild kaze onda je to 99%. Nadam se u ovo 1%.

SRANJE!!! WTF?! Popi... sam. Jos jedan guzelja i to na sredini terena, imamo 15 igraca sredine terena... Samo skupljamo ove dzabne (ovi u upravi samo misle na novac). Znaci Javi prodaja iili odbrana; Lahm bek (ako nista radi ovog) ili Svajni ili Alonso raus??? Sta sa ovim posudjenim i kupljenim mladim igracima???

Gdje su oni koji su nam stvarno potrebni? Ako u sezonu i pripreme udjemo bez pravog beka, novog vrhunskog krilnog igraca i odbrambenog za rotacije onda me ne zanima sta cemo igrati, kako i sta osvojiti (vjerujem da necemo nista onda osim Salatare jer nema ko drugi ni da je osvoji).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2015, 00:19

Gundogan pa nisu normalni fakat, koji će im qurac ovaj debeloguzan. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 maj 2015, 00:22

Saurman je napisao/la:Gundogan pa nisu normalni fakat, koji će im qurac ovaj debeloguzan. :facepalm:
Nadam se da sanjam, da sam pogrijesio, procitao smece, prevario se; samo da ga ne uzmu...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 maj 2015, 01:03

Di Maria teško da će vam doći, bolje pravite formacije sa Griezmannom.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 maj 2015, 01:18

Di Maria je igracina leg'o bi nam ko kec na desetku. Govvnogan ne,ne...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2015, 01:48

Dobar je Gundogan ali u pravoj formi i mora se reci sjajno pojacanje no pitanje je moze li on ikako biti upgrade u odnosu na ono sto imamo ako nastavi pruzati lose partije?

Ovo gomilanje veznjaka mi govori samo jedno a to je da Alaba i Lahm idu na svoje prirodne pozicije. :njanjanja:

Btw: nece Gundo sigurno dobiti trazenih 8 miliona, barem ne od Bayerna. :zviz:
Kad se nije udovoljilo jednon Kroosu nece ni njemu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 maj 2015, 11:19

Reports: İlkay Gündoğan to Bayern is sorted, transfer to be made official on Sunday
Read more at http://www.squawka.com/news/reports-ilk ... VHxVKbc.99
ako je ovo istina onda mislim da ce nas Bastian napustiti
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 maj 2015, 11:26

phily je napisao/la:
Reports: İlkay Gündoğan to Bayern is sorted, transfer to be made official on Sunday
Read more at http://www.squawka.com/news/reports-ilk ... VHxVKbc.99
ako je ovo istina onda mislim da ce nas Bastian napustiti
Efe na aparatima ;-)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 30 maj 2015, 12:29

Ma nek dođe 5 veznjaka, samo da se Alaba i Lahm vrate na bekove. Najbolji u vezi ce izboriti mjesto.
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 maj 2015, 14:47

Gundogan u top formi, sigurno da je odlican igrac za Bayern. Medjutim ako ce to biti ovaj Gundogan, koji luta po terenu i koji protiv Juventusa se nije mogao sastaviti sa loptom, ee takav nam ne treba. NIKAKO nam ne treba igrac koji ce u najbitnijoj utakmici sezone biti van sebe!!!

Ne treba nam ni lijevi ni desni bek, barem ne zasad. Vratit dr. bekovskih pozicija na svoje i to je to.

Di Maria nije igrac koji moze biti dostojna zamjena Robbery-a. Po meni nije ni Griezman. Hazard jeste, ali to je vec neka druga prica
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 30 maj 2015, 21:20

Koja yebena igracina je de Bruyne :tokralju:
Ovakav Gundogan,nam ne treba.

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2015, 03:02

anelbavarac je napisao/la:Koja yebena igracina je de Bruyne :tokralju:
Ja fakat ne znam sto smo zinuli za njim. Valjda "svabo" i jos relativno jeftin (negdje sam procitao da je cifra 25 mil + 8 mil plate). Sammer je rekao da se Pep nece toliko pitati za transfere ove godine tako da, ne znam, ovo je klasika Uprave, svabo, mlad, jeftin... Klepi ga iako mozda nam i ne treba.

Nadam se da u moru spekulacija radi ozbiljno na nekom transferu krilnog igraca, bilo koga, a prije svega neke klase.

Sterling otpao. Izgleda trazio puno love. Jbt kao da je Zidan u najavi. Hazarda smo davno otpisali. Depay otpao. Ostaju Griezmann, De Bruyne, Di Maria. Da Bog da ista, kako je krenulo. Ne znam sta ce, ali jedno je sigurno, ako ne istreses pare ne mozes klasu ni igracinu dobiti; jos jedna stvar je sigurna, bez para nema trofeja ma ko da ti trener bio. Ta vremena su prosla da trener bude 80% ekipe. Bez prave klase mozes samo svirati q.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 maj 2015, 09:30

muamerc je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Koja yebena igracina je de Bruyne :tokralju:
Ja fakat ne znam sto smo zinuli za njim. Valjda "svabo" i jos relativno jeftin (negdje sam procitao da je cifra 25 mil + 8 mil plate). Sammer je rekao da se Pep nece toliko pitati za transfere ove godine tako da, ne znam, ovo je klasika Uprave, svabo, mlad, jeftin... Klepi ga iako mozda nam i ne treba.

Nadam se da u moru spekulacija radi ozbiljno na nekom transferu krilnog igraca, bilo koga, a prije svega neke klase.

Sterling otpao. Izgleda trazio puno love. Jbt kao da je Zidan u najavi. Hazarda smo davno otpisali. Depay otpao. Ostaju Griezmann, De Bruyne, Di Maria. Da Bog da ista, kako je krenulo. Ne znam sta ce, ali jedno je sigurno, ako ne istreses pare ne mozes klasu ni igracinu dobiti; jos jedna stvar je sigurna, bez para nema trofeja ma ko da ti trener bio. Ta vremena su prosla da trener bude 80% ekipe. Bez prave klase mozes samo svirati q.
Što da ne, Jevgenij Konopljanka bi milijardu posto došao k nama samo da zagrizemo za njega.

A ovaj igrač ima i klasu i sve ostalo da igra kod nas. I još je k tome besplatan.

Nevjerojatno, ništa prema tebi muamerc, ali osjećam da ljudi nisu gledali dovoljno ovog majstora na djelu jer ga rijetko ko negdje spominje kao moguće pojačanje. I ono malo što pratim tm.de forum na temi za naša moguća pojačanja nigdje nisam vidio da se spominje ovaj čarobnjak iz Ukrajine.

De Bruyne može ali onda moramo igrati sa sustavom 4-2-3-1 gdje će Kevin doći do izražaja na polušpici. Ali zašto onda ne dati priliku Gotzeu na toj poziciji? Ne treba biti nogometni stručnjak i reći da ako će Gotze i dalje igrati krilne pozicije još jedna loša sezona slijedi. Kevin također dolazi najbolje do izražaja na poziciji polušpice.

Za Depaya smo također trebali zagristi i dovesti ga jer momak također ima sve da igra kod nas a još je jako mlad k tome. Vrhunski potez Uniteda. Vrijeme će pokazati ali ovaj njihov potez je u rangu našeg poteza kad smo doveli Riberya. Sličan tip igrača, ogromna kvaliteta koju posjeduju i jednostavno igrači koji rade prevagu. To su igrači koji su od neprocjenjive važnosti za ekipu jer uvijek svojim potezom navlače dvojicu ili trojicu a znamo koliko je to važno za samu igru.

Jedan takav igrač sa sličnim karakteristikama je Jevgenij.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2015, 09:42

Ne pisem Konopoljanku jer nisam nigdje procitao ni u kakvom kontekstu da se povezuje s Bayernom osim, eto, u nasim nekim racunicama. Slabo sam primjetio da se spominje i kod drugih osim kod Liverpoola i mozda jos nekog. Vjerovatno se ljudi boje novog Arsavina, nemaju pouzdanje u igrace sa istoka a nije nesto ni marketinski atraktivan, ali, ako je vec dzaba onda i potencijalno flopanje se ne bi toliko osjetilo.

Slazem se za Depaya, vjerovatno ce ispasti velika greska kao i u slucaju Hazarda.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 maj 2015, 10:42

muamerc je napisao/la:Ne pisem Konopoljanku jer nisam nigdje procitao ni u kakvom kontekstu da se povezuje s Bayernom osim, eto, u nasim nekim racunicama. Slabo sam primjetio da se spominje i kod drugih osim kod Liverpoola i mozda jos nekog. Vjerovatno se ljudi boje novog Arsavina, nemaju pouzdanje u igrace sa istoka a nije nesto ni marketinski atraktivan, ali, ako je vec dzaba onda i potencijalno flopanje se ne bi toliko osjetilo.

Slazem se za Depaya, vjerovatno ce ispasti velika greska kao i u slucaju Hazarda.
Ma slažem se, ima istine u tome što govoriš ali eto moje je mišljenje da nisu svi igrači za Premiership stvoreni i takvi majstori kao što su Ozil, Hatem Ben Arfa, Andrey Aršavin trebali su zaobići tu ligu jer njihove fizičke karakteristike nisu najbolje za takvu ligu. Naravno, novac je učinio svoje.

Mogućnost ozljeda je velika jer zna se dobro kako se tamo igra i kojim intenzitetom se tamo igra. Fizički najteža liga za igrati.

Sjećam se Pavljučenka koji je izjavio da je nakon prvog treninga tamo ( u Tottenhamu ) koji je trajao cca 2,5 sata i onda još teretana poslije toga, skoro odapeo kakav mu je to fizički napor bio, a kad to izjavi jedan Rus i još takve stature onda je jasno da se tamo trenira brutalno.

Zato je Konopljanki najbolje ( kad još ovdje dodamo da kondicijski nije na tom TOP nivou ) da zaobiđe tu ligu i da pređe u Bundesligu ili Primeru.

Klare

Post Postao/la Klare » 31 maj 2015, 11:32

Ko god da dođe od svih tih mogućih želja, stvarnost je takva da će uvijek biti downgrade u odnosu na RIb and Rob.

Ono što stoji jeste da nam pojačanja u ofanzivi stvarno trebaju, a sad na njima je da nas iznenade.

Novca se nakupilo i previše, a prostora za nova imena vrlo malo.

Priželjkujemo još jednu extra klasu na sredini, jer valjda tada vrati Lama na početno mjesto.

Nešto se oklijeva sa ovim Švajnovim ugovorom, ističe dogodine...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 31 maj 2015, 13:53

Nadam se da neće dovesti Gundogana jer trenutno ne izgledao kao igrač koji može dostići raniji nivo... Ako bi koga dovodili u sredinu onda bi volio viditi Veratija ili Isca mada opet kada pogledaš što će ti novi igrači kada samo treba fino posložiti postojeći kadar.

Btw prodavati mogu sve pa čak i Bastiana ali jednog ne. Identifikacija kluba i igrača, šta reći...

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []