Pa evo vas na forumu..klicete od dragosti..fino sam rekao da smo sila nebeskabombaysaphire je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Ima jos 45minuta+...tek da vidite Juventusovu silu..
Šta bi?
Đe sila?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Zar?Raonffa je napisao/la:Momčino, za takve prognoze na ovom podforumu se dobija ban.leorey je napisao/la:Kao sto sam rekao, Cholova druzina ce rutinski zavrsit Juve
Izvinjavam se. Atletico ce pobijediti u obje utakmice. Jel ovako blaze i realnije?
27.10.2020
Juve je gospodski klub, pustili sirotinju da se mlati za neki trofej, sve kažu ubili fudbal u Italiji a namjerno ispali iz Kupa za dobrobit istog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja bih ti halalio svakako, mada vidjet ćemo šta će zebrasta braća reći, u prvom redu onaj gefufna, on ti je naš podforumski radikalleorey je napisao/la:
Zar?
Izvinjavam se. Atletico ce pobijediti u obje utakmice. Jel ovako blaze i realnije?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ah, onda se ne bojim. Taj pise na pdfu Barce.Raonffa je napisao/la:Ja bih ti halalio svakako, mada vidjet ćemo šta će zebrasta braća reći, u prvom redu onaj gefufna, on ti je naš podforumski radikalleorey je napisao/la:
Zar?
27.10.2020
- Juventinisimo
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Ja bih ti halalio svakako, mada vidjet ćemo šta će zebrasta braća reći, u prvom redu onaj gefufna, on ti je naš podforumski radikalleorey je napisao/la:
Zar?
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ma šmeka šta se dešava kod konkurencijeleorey je napisao/la:Ah, onda se ne bojim. Taj pise na pdfu Barce.Raonffa je napisao/la:Ja bih ti halalio svakako, mada vidjet ćemo šta će zebrasta braća reći, u prvom redu onaj gefufna, on ti je naš podforumski radikalleorey je napisao/la:
Zar?
Jest da nikako ne kontam koji će onda klinac na pdfu Milana, jedino objašnjenje je da je latentni Milanista
@Juventinisimo
Nemoj tako, budi veliki i u porazu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno da prolazimo atletico, bas zato sto su dvije utakmice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad sam pisao da Ronaldo nije nadčovjek i da je izgubio puno toga u igri u polju u zadnje dvije sezone. Prozvaše me ludim. A sad se jasno vidi koliko je zavisio zadnje dvije godine od mega sredine Reala i strašnih bekova. Bez penala, imao bi nekih 10-11 golova a već je februar.
Fantastičan marketinški potez Juventusa, i to je sve. On je veteran i to se ne može promjeniti. Na dobrom je putu da odigra jednu prosječnu sezonu, koju igra još 20 igrača u Evropi najmanje.
Fantastičan marketinški potez Juventusa, i to je sve. On je veteran i to se ne može promjeniti. Na dobrom je putu da odigra jednu prosječnu sezonu, koju igra još 20 igrača u Evropi najmanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Raonffa...naravno drug..samo, javio se ovaj katalonac, veci lopovi nego mi
..i jos sa hatletikom provocira..e neces razbojnice..nema halala.. 
@Roma..Italijanksa liga nije ista kao Spanska, niti je Juve Real, da napada i kad vodi 5:0..to se nikada nece promjeniti..
Ronaldo stari, sto je normalno..pa kod nas se ni Pipita nije nesto nazabijao, a sezonu prije toga imao 36 komada..
On je doveden iskljucivo za CL..nadam se da ce tu zabiti kad bude najpotrebnije..uostalom, ovo mu je prva godina u Italiji ..licno mislim da ce vise zabiti slijedece, ako bude zdrav naravno..
Ni mi ne igramo nesto posebno..vidjecemo sta ce biti narednih mjeseci...Max je bar do sada znao tempirati formu..mart-april kad je najvaznije..
@Roma..Italijanksa liga nije ista kao Spanska, niti je Juve Real, da napada i kad vodi 5:0..to se nikada nece promjeniti..
Ronaldo stari, sto je normalno..pa kod nas se ni Pipita nije nesto nazabijao, a sezonu prije toga imao 36 komada..
On je doveden iskljucivo za CL..nadam se da ce tu zabiti kad bude najpotrebnije..uostalom, ovo mu je prva godina u Italiji ..licno mislim da ce vise zabiti slijedece, ako bude zdrav naravno..
Ni mi ne igramo nesto posebno..vidjecemo sta ce biti narednih mjeseci...Max je bar do sada znao tempirati formu..mart-april kad je najvaznije..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- IlCapitano
- Kontakt:
The FIGC yesterday amended the Serie A regulations to allow the number of teams in the league to be brought down to 18 starting from the 2020-21 season. The 20 teams participating in Serie A season 2019-20 will hold a vote on 31 December 2019 to decide on a 18 or 20 team Serie A.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nista ja necu reci, Allah ce mu suditi.Raonffa je napisao/la:Ja bih ti halalio svakako, mada vidjet ćemo šta će zebrasta braća reći, u prvom redu onaj gefufna, on ti je naš podforumski radikalleorey je napisao/la:
Zar?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Svemir je neumoljiv, what goes around comes around, ciklus ce se kad-tad zavrsiti i doci ce opet period prosjecnosti. Navratim samo da vidim kako se vi nosite sa ovom univerzalnom zakonitoscu.Raonffa je napisao/la:Jest da nikako ne kontam koji će onda klinac na pdfu Milana, jedino objašnjenje je da je latentni Milanista
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nemaš ti kapacitet da izdržiš tako neštoGefufna je napisao/la:Svemir je neumoljiv, what goes around comes around, ciklus ce se kad-tad zavrsiti i doci ce opet period prosjecnosti. Navratim samo da vidim kako se vi nosite sa ovom univerzalnom zakonitoscu.Raonffa je napisao/la:Jest da nikako ne kontam koji će onda klinac na pdfu Milana, jedino objašnjenje je da je latentni Milanista
kakvi su ovo antifudbali, koji je ovo qurac?
chini, siamo?
chini, siamo?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ne smijemo sve karte da odkrijemo u 1/4 finalu!rope11 je napisao/la:kakvi su ovo antifudbali, koji je ovo qurac?
chini, siamo?
ali candreva 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon Juvea Lazio opet dominira, iskreno se nadam i navijam da uzmu ovo do kraja.
Veceras Ćiro izgleda kao neko ko nije sposoban pogoditi ni u olimpijski bazen.

Veceras Ćiro izgleda kao neko ko nije sposoban pogoditi ni u olimpijski bazen.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Caicedo, kakav kloc 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.