Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Najbolje vam je Olymp. neka se Bayern potuce sa Barcom ili (Celzijem ako prodje) 
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Normalno da bayern nije izgledao toliko superioran, pogotovo u prvom poluvremenu, a razlog tome je ezil dakako
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Yebo te Atletico, potpisao bi ih istog momenta. Uz Borussiju i Olymp/United sigurno najpozeljniji protivnik za sve ekipe.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Barca vs Bayern, apsolutno duel u kojem ne bi bilo neizvjesnoti. Vjerovatno bi Barca teže stradala nego lani, mada i Bayern ove sezone igra sličnu barcu kita-kata. Lani su bili mnogo ubojitiji, dok je Barca opet slabija nego što je bila. Real u ovom trenutku može igrati sa bilo kim, ali eto ako bi već birali najlakše bi se obračunali sa Unitedom,Atleticom ili Barcelonom.Mada im ni Dortmund ne bi mogao ništa ove sezone.ZutiMrav je napisao/la:Najbolje vam je Olymp. neka se Bayern potuce sa Barcom ili (Celzijem ako prodje)
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
po meni dortmund bi vam bio najtezi protivnik,prvenstveno zbog klopa
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma ne, nije vise to isti Dortmund, barem manje za Gundogana i Gotzea. Ja bi ga pozelio prije Atletica, PSG-a...LiverpoolREDS je napisao/la:po meni dortmund bi vam bio najtezi protivnik,prvenstveno zbog klopa
RIP CITY!
Cetrvfinale BVB,Polufinale Chelsea ili PSG Idealno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
@LillardO sve ja to znam,al Dortmundovu snagu u LP cemo tek vidjeti od 1/4F do sad su uvijek igrali koliko im treba,Klopp zna motivisat igrace i postaviti pravu taktiku,mada i ja cisto sumnjam da u ovom trenutku ima iko bolji od reala.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
mi bi sad dortmunda u dvije utakmice dobili 3 razlike, minimalno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Eh da nam je ezil u ekipi mogli bi igrati i protiv kombinovano najboljih igrača iz svih ekipa, evo ima consnestonesto Nek mi ne da lagat. E pero sta uradi, najboljeg veznjaka prodade 
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Slabiji su dosta nego prosle godine, ali ja bi i Oly/Utd, Atletico i Barcelonu prije njih. Barcelona po meni ima najslabiju odbranu od svih ekipa sto su ostale.LenBias je napisao/la:mi bi sad dortmunda u dvije utakmice dobili 3 razlike, minimalno
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ja samo ne bi bayerna do finala (jer su stvarno jaki, nista slabiji od nas trenutno) i ne bi protiv bivseg trenera jer, kao sto sam prije rekao i kao sto svi znamo, on nije normalan, sve ostalo moze i sve ostalo bi pregazili bez ikakve muke 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hajde Dzemila ne rise tol'ko. Ova Barcelona je daleko bolja ekipa nego prosle sezone, prvenstveno mislim na fizickom planu ( iako i to nije bajno, prosjek neki ) ali prosle sezone su bili doslovno sprzeni, bez goriva kada je bilo najpotrebnije. Vidjeli smo u Clasicu kako su se lagano obracunali, cuj lagano bi se obracunali sa hej najvecim rivalom ..tu je sve osim lagang posla. Trenutno jesu u boljoj formi ali u takvim utakmicama ne mora nista da znaci.Ibracadabra je napisao/la:Barca vs Bayern, apsolutno duel u kojem ne bi bilo neizvjesnoti. Vjerovatno bi Barca teže stradala nego lani, mada i Bayern ove sezone igra sličnu barcu kita-kata. Lani su bili mnogo ubojitiji, dok je Barca opet slabija nego što je bila. Real u ovom trenutku može igrati sa bilo kim, ali eto ako bi već birali najlakše bi se obračunali sa Unitedom,Atleticom ili Barcelonom.Mada im ni Dortmund ne bi mogao ništa ove sezone.ZutiMrav je napisao/la:Najbolje vam je Olymp. neka se Bayern potuce sa Barcom ili (Celzijem ako prodje)
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Mudra izjava Carla koji kaže da je Bayern najbolja ekipa na svijetu ali da najbolji ne pobjeđuju uvijek. Cilj mu je finale Lige prvaka jer nisu tamo od 2002. godine bili.
l lateral del Madrid estará dos meses de baja
Arbeloa K.O.
Arbeloa K.O.
http://www.marca.com/2014/03/13/futbol/ ... 70098.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudina.
Ljudina.
Gdje bas sad da se povrijdi ovaj Arbeloa,ove rotacije sa Carvajalom su dosta dobro izgledale.
Mislim da cemo uskoro imati priliku da Ramosa ponovo gledamo na beku.
Mislim da cemo uskoro imati priliku da Ramosa ponovo gledamo na beku.
Ronaldo, svaka: Portugalac platio operaciju teško bolesnom
NAJBOGATIJI nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, odlučio je u potpunosti platiti operaciju Eriku Ortizu Cruzu, 10-mjesečnom dječaku koji boluje od kortikalne displazije, poremećaju u radu mozga koji može uzrokovati do 30 napadaja dnevno, piše španjolski As.
Erikova obitelj očajnički je pokušavala prikupiti dovoljno financijskih sredstava za operaciju, pa su započeli akciju prikupljanja vrijednosti koje bi kasnije prodali na dražbi, a sav prihod bio bi namijenjen za skupu operaciju mozga.
Ronaldo je čuo za njihovu ideju te je donirao kopačke i dres kako bi se putem donacija prikupilo potrebnih 60 tisuća eura, ali ubrzo se predomislio te je odlučio u potpunosti platiti operaciju mladom Eriku, koja će mu, vrlo vjerojatno, spasiti život.
NAJBOGATIJI nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, odlučio je u potpunosti platiti operaciju Eriku Ortizu Cruzu, 10-mjesečnom dječaku koji boluje od kortikalne displazije, poremećaju u radu mozga koji može uzrokovati do 30 napadaja dnevno, piše španjolski As.
Erikova obitelj očajnički je pokušavala prikupiti dovoljno financijskih sredstava za operaciju, pa su započeli akciju prikupljanja vrijednosti koje bi kasnije prodali na dražbi, a sav prihod bio bi namijenjen za skupu operaciju mozga.
Ronaldo je čuo za njihovu ideju te je donirao kopačke i dres kako bi se putem donacija prikupilo potrebnih 60 tisuća eura, ali ubrzo se predomislio te je odlučio u potpunosti platiti operaciju mladom Eriku, koja će mu, vrlo vjerojatno, spasiti život.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Tako i treba. kad bi svaki visokoplaćeni igrač ovo uradio, fudbal bi mnogo humanije izgledao.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.