IlProfessore je napisao/la:HElo je napisao/la:Al se trpaju![]()
![]()
![]()
Ipak treba ih svatiti redukcija vode im je u velelepnoj metropoli pa su malo vise nego inace nervozni, nego pripremite kanistere kazu sutra nema citav danA ovdje možeš potražiti jednu riječ koja počinje slovom đ, možda se pronađeš:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- IlProfessore
- Kontakt:
E jesi elokventan, nema šta. Čombe i ti, trećeg nema definitivo.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to nervoza zbog redukcije nego se svrab i suga pojaviseHElo je napisao/la:Al se trpaju![]()
![]()
![]()
Ipak treba ih svatiti redukcija vode im je u velelepnoj metropoli pa su malo vise nego inace nervozni, nego pripremite kanistere kazu sutra nema citav dan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- IlProfessore
- Kontakt:
Sada će da uleti onaj indijanac, staragarda, i sa čuđenjem će pitati: "Kako je bre srpski naš jezik?"High je napisao/la:Srpski je njihov jezik.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Vazda bijo moj lektoreIlProfessore je napisao/la:E jesi elokventan, nema šta. Čombe i ti, trećeg nema definitivo.

Ovi pjene vise nego piteMMM je napisao/la:Neće proći puno vremena **** će vam sve ustaško ti firauni što ste im dali pare.jozo121 je napisao/la:Šta si se ti Somino zapjenio toliko, šta tebe briga kome Široki daje pare. Visiš na našoj temi i po cijele dane provociraš. Okani se bolan nas, uživaj u trenutnoj situaciji u kojoj ti je klub i pokloni se drugu Draganu, vjerujem i da i ti i on još U sobi imate poster Tuce ili Kajtaza.

Mi cemo yebati koga mi hocemo u ovoj drzavi, jer nam se moze. I bolje je i vama da uplatite bar jednu, pa cemo ga izvaditi iz vas da malo odmorite. Mozda i mi vama uplatimo za renoviranje puba u zavisnosti koliko poslusni budete.
19091921
-
- Kontakt:
Zar nije BOSNJACKOG ?IlProfessore je napisao/la:HElo je napisao/la:Al se trpaju![]()
![]()
![]()
Ipak treba ih svatiti redukcija vode im je u velelepnoj metropoli pa su malo vise nego inace nervozni, nego pripremite kanistere kazu sutra nema citav danA ovdje možeš potražiti jednu riječ koja počinje slovom đ, možda se pronađeš:

Oj ono ce **** nekog. Nemoj o pubu bolan, sa utokama ulijecete a ne znate trans pokupiti. Mentalita Ultras Nulaferreira je napisao/la:Ovi pjene vise nego piteMMM je napisao/la:Neće proći puno vremena **** će vam sve ustaško ti firauni što ste im dali pare.jozo121 je napisao/la:Šta si se ti Somino zapjenio toliko, šta tebe briga kome Široki daje pare. Visiš na našoj temi i po cijele dane provociraš. Okani se bolan nas, uživaj u trenutnoj situaciji u kojoj ti je klub i pokloni se drugu Draganu, vjerujem i da i ti i on još U sobi imate poster Tuce ili Kajtaza.![]()
Mi cemo yebati koga mi hocemo u ovoj drzavi, jer nam se moze. I bolje je i vama da uplatite bar jednu, pa cemo ga izvaditi iz vas da malo odmorite. Mozda i mi vama uplatimo za renoviranje puba u zavisnosti koliko poslusni budete.

Football is a game about feelings and intelligence!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel amerikanci pricaju americkim jezikom pametnice nasa? Ili egipcani egipatskim, tunizani tuniskim, sirijci sirijskim???NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Zar nije BOSNJACKOG ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- elamalakia
- Kontakt:
Ovaj gori od memare 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
U nedostatku vode , cistog zraka , sa arapima siptarima i sandzaklijama dobro ste vi ikako , ne cudi me ovakvo prepucavanje .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Ultras1921
- Kontakt:
Debil broj jedan na temi u svom stiluCheikh je napisao/la: Oj ono ce **** nekog. Nemoj o pubu bolan, sa utokama ulijecete a ne znate trans pokupiti. Mentalita Ultras Nula

Ne lozim se na te navijacke ultra fazone, ali vidim da si ti pravo upucen. Sa transovima, utokama i ostalim stvarima na koje drkas, ukljucuci i sliku tvog decka sto si postavio, me slobodno zaobidji. Nastavi s pricom o pokojnom Vedranu, SDSu, HDZu i nadji drugog sagovornika za to

19091921
- brkatasomina
- Kontakt:
Izdajice evropskih vrijednosti.
Očito se i oni okreću braći s istoka...za jedno 10 tak godina očekujem AL Željezničar i AL Sarajevo
Očito se i oni okreću braći s istoka...za jedno 10 tak godina očekujem AL Željezničar i AL Sarajevo

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Sarajevo nije nikad u svojoj historiji bilo NK, moze na karti pisat sta hoce al NK nikad nismo bilo za razliku od prosjackog kluba.
Šta ima veze što su bili NK? JbtLakoste je napisao/la:Sarajevo nije nikad u svojoj historiji bilo NK, moze na karti pisat sta hoce al NK nikad nismo bilo za razliku od prosjackog kluba.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa to pokazuje da su politicki definisan klub (mislim to sto su izmjenili u fk).Lillard je napisao/la:Šta ima veze što su bili NK? JbtLakoste je napisao/la:Sarajevo nije nikad u svojoj historiji bilo NK, moze na karti pisat sta hoce al NK nikad nismo bilo za razliku od prosjackog kluba.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
čestitke navijačima željezničara jer su uvijek znali kojim jezikom pričaju! Za sve ostale tu je akcija pravopis 96. spiralni uvez + retrovizori za golf 2 na svakom kiosku
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ovo kada je Alija izveo pocetni udarac?Ultras1921 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor i 92 gosta.