FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sere i Feđa sa sastavom, yebo ga suljic i ova ofanzivna yebena taktika.
Ovako ni Dinamo ne igra ofanzivno a imaju kakve igrace dan te yebo, pa bolje igraj pametnije povuci se cekaj na kontru yebo te lopta , igraj na 1-0 3 boda su najbitnija boli me qrcina za ofanzivnom igrom.
Ovako ni Dinamo ne igra ofanzivno a imaju kakve igrace dan te yebo, pa bolje igraj pametnije povuci se cekaj na kontru yebo te lopta , igraj na 1-0 3 boda su najbitnija boli me qrcina za ofanzivnom igrom.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 19 avg 2022, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ja evo ne znam.
Evo pokusavam shvatiti do cega je, do koga je. Pa ovu postavu prije par mjeseci sam mogao samo sanjati, ako i to..
Imas i sudiju a meda ne mozes ovo je strasno
Evo pokusavam shvatiti do cega je, do koga je. Pa ovu postavu prije par mjeseci sam mogao samo sanjati, ako i to..
Imas i sudiju a meda ne mozes ovo je strasno
NEMA NAZAD
Ako nam je Dal buducnost, nek i ne vracaju travnjak na Kosevo. Bijeli luk nek posade.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da je bila bolja realizacija trebalo je niti 3:1. Medjutim, realizacija 0, pustanje igraca da ode na nasu polovinu onako olahko. Evo Bjelicu dovest, velika je sansa da dobije otkaz u Osijeku.
150 dalekometnih šuteva. Milion netačnih dodavanja. Dal i Suljić sami izađite. Treći poraz u šest kola ovo ni Sablić nije uspio.
Kakva je odbrana, potrebna je jedna šansa da nam se zabije gol. Dizdarevića neću da komentarišem. Koji je ovo gol da prima svojom krivicom?
Kakva je odbrana, potrebna je jedna šansa da nam se zabije gol. Dizdarevića neću da komentarišem. Koji je ovo gol da prima svojom krivicom?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Vrijeme je da podvucemo crtu I okrenemo
se novoj sezoni
se novoj sezoni

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 19 avg 2022, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam dio te dječije, naivne euforije bio niti ću ikada biti, jer sve se mora dokazati na terenu... poenta je da je NJEGOV igrač i NJEGOVA odgovornost... pa se ne može reći nije do Duduka...samoSA je napisao/la: ↑19 avg 2022, 20:46A ti si kao znao strucnjak da je Nardin klocBordoArmy88 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 20:39Nardin kloc njegov igrač, cijela ekipa sastavljena na osnovu njegovih želja i OPET Duduk nije kriv... pa jel te stid imalo takvu glupost izvaliti????
Kad su dolazili ovdje su euforije bile,cak je i Jakirovic izjavio da samo FKS ove igrace moze priustiti.
Okrecemo u drugom ba. Pa 4- 5 sto posto sansi smo promasili. Mora procepiti, za razliku od Igmana ovdje im se fakat ne moze zamjeriti zalaganje i motivacija, jednostavno manjak samopouzdanja je bas prisutan. Naravno u odbrani svicarski sir. Pa gdje djokanovic ide to je cudo, Musa sam na 2 igraca slobode..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 19 avg 2022, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Stigla nas je karma za tjeranje Vinka. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Svaka cast ko je optimista i ko vidi da ovo moze na dobro izac. Nemojte se zavaravat.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Idi Mirvicu možemo mi gubiti i bez tvojih para 

-
- Kontakt:
Poslje zeljeznicara ide novi početak, nova era.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ja mislim da se nikad za 75 godina kluba nije desilo da u prvih 6 kola ne dadnemo gol u prvom poluvremenu. Ovo vec pocinje bruka bit
Hajde ne s.rite svi redom.
Ja sam rekao, tjerat ce se Fedja ni otktobar necemo docekat, jer znam kakvi debili navijaju za ovaj klub, vise stete od njih nego koristi
Sve mi znamo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Garantujem da je rekao momci šutajte dok dođete u priliku, jedna mora uči. Veznog reda skoro da i nema, loša odbrana defanzivno ništa, gol onog štopera što je ispao na centru, Dizdarević ništa nije mogao, ali opet se nije pomakao sa linije. Suljić nešto solidno odradi i onda završnicu očajno, doduše ni ostali nisu ništa bolji. Od prvog dana kažem Hamza je naš najbolji špic.
Znači sad prelazimo zazivat neke bivše kvalitetne trenere Marinović, Sablić. Ruku na srce ima grešaka Dudića, vidimo da opet nije naučio iz prethodne dvije utakmice. Za neka dešavanja na terenu nije on kriv, sreća/nesreća. Vrijeme treba dati, možda se okrene način razmišljanja kod njega.
Bjelica neće dobit otkaz u Osijeku, a ne bi ni došao ovamo.
Znači sad prelazimo zazivat neke bivše kvalitetne trenere Marinović, Sablić. Ruku na srce ima grešaka Dudića, vidimo da opet nije naučio iz prethodne dvije utakmice. Za neka dešavanja na terenu nije on kriv, sreća/nesreća. Vrijeme treba dati, možda se okrene način razmišljanja kod njega.
Bjelica neće dobit otkaz u Osijeku, a ne bi ni došao ovamo.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 19 avg 2022, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedina pozitivna stvar sto nasi nisu dali ljiljane
Nije ovo loše, okrećemo u drugom aBd. Igra puno bolja nego prošle 2 utakmice, samo jedna da udje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Igra nije toliko ni losa,ali potrositi 3 odlicne prilike i ne dati bar 1 gol je ozbiljan problem.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Vutra i 11 gostiju.