Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Moralo je Lazija negdje prosrati jbg, izgube onako protiv Juventusa, pa onda večeras prime gol iz penala u 122 minuti, sudija poništi crveni Asamoahu...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Burberry46
- Kontakt:
E jest ovaj Lazio peh ekipa, ljudi su bili bolji uopste nisu trebali ni biti penali.
Bravo Lazio
Bravo Lazio
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako su isli penali, ko je zabio, ko je fulao, zajebao me stream nakon parolovog penala
koje go.vno pojedoše sa rađom 
ajde na stranu penal, ali frajer uđe u nastavku i prošetka se terenom svih 15 minuta, pa ja bih ga nogom na tribine nabio poslije ovoga.
laziali pozitivno iznenađenje i zaslužen prolaz, vidimo se u polufinalu... dakako očekujemo isti scenario kao prošle godine
ajde na stranu penal, ali frajer uđe u nastavku i prošetka se terenom svih 15 minuta, pa ja bih ga nogom na tribine nabio poslije ovoga.
laziali pozitivno iznenađenje i zaslužen prolaz, vidimo se u polufinalu... dakako očekujemo isti scenario kao prošle godine
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cedric pogodio za Inter,Acerbi i Leiva za Lazio,a Radja napuca loptu u Strakhoshu po sredini golaChinaglia je napisao/la:kako su isli penali, ko je zabio, ko je fulao, zajebao me stream nakon parolovog penala
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lucas Leiva clutchChinaglia je napisao/la:kako su isli penali, ko je zabio, ko je fulao, zajebao me stream nakon parolovog penala
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne bi ni ja da sam izgubio 7-1 #samokažem.Osim13 je napisao/la:Zaniolo ne bi fulio #samokažem
All top teams are getting out of Coppa to focus on Serie A. Inter are a top team.
lazio je dženet za propale igrače, frajer je bio proglašen igračem sezone

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
to su ga liverpoolovi tifozi izglasali, immobile je bio najbolji igrac prosle sezone, pa onda luis alberto il sergej, pa onda lucas leivarope11 je napisao/la:lazio je dženet za propale igrače, frajer je bio proglašen igračem sezone :tokralju: :kafa:
al da, lazio uspjeva rehabilitovati igrace za koje se smatra da su gotovi
Eto vam Candreva.Chinaglia je napisao/la:al da, lazio uspjeva rehabilitovati igrace za koje se smatra da su gotovi
Candrevu ne može rehabilitirati mjesec dana Fojnice a ne Lazio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesi vidio Acerbijevu gestikulaciju nakon gola, stari Milanistarope11 je napisao/la:lazio je dženet za propale igrače, frajer je bio proglašen igračem sezone![]()
ne, pukao mi stream... al acerbi je vrh, kunem se da nema nikakve razlike izmedju njega i de vrijaRaonffa je napisao/la:Jesi vidio Acerbijevu gestikulaciju nakon gola, stari Milanista :kafa: :ljepota:rope11 je napisao/la:lazio je dženet za propale igrače, frajer je bio proglašen igračem sezone :tokralju: :kafa:
vec je osvojio navijace, da vidis koliko je komentara dobio na dodje na curvu nord protiv juventusa :tokralju:
Čuj toChinaglia je napisao/la:al acerbi je vrh, kunem se da nema nikakve razlike izmedju njega i de vrija
Osvojio je jednu loptu uklizivanjem u njegovom stilu, kod aut linijerope11 je napisao/la:koje go.vno pojedoše sa rađom
nema potpisa
Pitao sam Roupa, al' nema vezeChinaglia je napisao/la:ne, pukao mi stream... al acerbi je vrh, kunem se da nema nikakve razlike izmedju njega i de vrijaRaonffa je napisao/la:Jesi vidio Acerbijevu gestikulaciju nakon gola, stari Milanistarope11 je napisao/la:lazio je dženet za propale igrače, frajer je bio proglašen igračem sezone![]()
![]()
vec je osvojio navijace, da vidis koliko je komentara dobio na dodje na curvu nord protiv juventusa
Ma vjerujem, on je jedan od onih talijanskih stopera što proigraju kada dođu u tridesete
A i drago mi je zbog njega, mislim da je on imao nekih problema sa zdravljem prije par godina je l' tako?
acerbi bolje bez muda igra.
sjećaš ga se u milanu, bio flopina, otjerali ga nakon jedne sezone ako se ne varam.
ovi bi i borinija rehabilirali allahami.
sjećaš ga se u milanu, bio flopina, otjerali ga nakon jedne sezone ako se ne varam.
ovi bi i borinija rehabilirali allahami.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.