Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DonCorleone » 02 sep 2014, 01:35

Negredo je shvatio da nece biti nikada prvi tocak, jer ima boljih od njega. Odlucio se za put manjeg pritiska i kontinuiteta u slabijem klubu, sto je sasvim ok. On pored Aguera ne moze biti prvi tocak, kao sto ni Dzeko nece biti nikada.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 sep 2014, 01:45

Rekoh ja vama jos u Aprilu na ovoj temi da ce Negredo ili Jovetic na loan dok Pellegrini odradi sezonu. Ja sam na pocetku mislio da ce Navas biti jako vazna karika, ali i on kao i Fernandinho ispadaju iz te glavne postave i igraju pomalo. Logicno je bilo da Jovetica zadrzi radi sadasnje forme. Pellegrini je jednostavno morao da odradi sezonu sa vise igraca i da vidi na cemu je, jer je ocigledno bilo da zeli da ostane i nesto napravi sa City u 3 godine.
Malo me nervira sto Jovetic voli da solira kao Aguero, dok je Negredo veci teamplayer i mislim da je on cinio bolji tandem sa Dzekom.

Sretno Edine.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 01:47

Ma čovjeku nije stalo do para hoće da igra sigurno, i nema su tu šta više pričati. Niko u zadnjih par sezona nije imao jaču konkurenciju u napadu kao City.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 sep 2014, 01:58

SamoZeljo je napisao/la:A sto ce im 4 napadaca. Taj luksuz nemaju ni drugi klubovi u Engleskoj. Previse rotiranja nije dobro za igrace, za formu a ni za uigranost tima. Pored toga imaju i limit na transfere, broj igraca u LP i na plate.

Tri kvalitetna napadaca je vise nego dovoljno. Ko to jos u Engleskoj ima vise??
Kad igraš sa 2 napadača, 4 je optimalno u kadru imati. Vidio si prošle sezone da su svi redom bili povrijeđeni pa je Džeko faktički sam ostao. Kako su Jovetić i Aguero skloni povredama mogao bi i Yaya u napad, ionako zabija najviše golova :D
Mes Que Un Club

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 09:01

Mozambik je napisao/la:Cudna situacija, prodali Negreda a nisu doveli nikoga.

Konacno jedna normalna sezona za Edina i za nas koji ga pratimo.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 09:04

DonCorleone je napisao/la: Mislim da je beast neke stvari skonto, pritisak mu se ne svidja, a nece ni da bude peti tocak na kolima. Pametna odluka za igraca koji zeli svaku utakmicu biti starter, klub po mjeri.
:thumbup: :thumbup:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2014, 09:44

Pomalo mi je nevjerovatno da City neće nikoga dovoditi :roll:
Baš me interesuje kako će ostati na tri vrhunska napadača. Mada za Džeksona je ovo odlična situacija :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 sep 2014, 09:58

Mozambik je napisao/la:Znaci i ovog je Dzeko ispratio :clap: :clap:

Grize beast :lol:

Ugrizo ga Dzele za rep... :mrgreen: :wave:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 sep 2014, 11:07

hule_barca je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:A sto ce im 4 napadaca. Taj luksuz nemaju ni drugi klubovi u Engleskoj. Previse rotiranja nije dobro za igrace, za formu a ni za uigranost tima. Pored toga imaju i limit na transfere, broj igraca u LP i na plate.

Tri kvalitetna napadaca je vise nego dovoljno. Ko to jos u Engleskoj ima vise??
Kad igraš sa 2 napadača, 4 je optimalno u kadru imati. Vidio si prošle sezone da su svi redom bili povrijeđeni pa je Džeko faktički sam ostao. Kako su Jovetić i Aguero skloni povredama mogao bi i Yaya u napad, ionako zabija najviše golova :D
Jbg, nije to daleko od istine ali ne smijes uzimati u obzir da ce 66% tvojih napadaca imati problema sa povredama. U tom slucaju bi morali imati 40 igraca u timu, da bi im ostalo 15-16 zdravih.
Ako bas misle da su Jovetic i Aguero tako cesto van stroja zbog povreda, onda se moraju rijesiti bar jednog a dovesti nekog zdravijeg. Gomilanje igraca definitivno nije rjesenje necijih povreda. Imati jednog odlicnog napadaca na klupi je luksuz, a imati dvojicu je vec bezobrazluk i nije ni moguce, ako nista zbog ovog FFPa a Boga mi, ni vlasnici Cityja nece vjecno poslovati u minusu. ;)

A nije ni OK prema npr. Dzeki da su doveli Tigra. Produzili ugovor prije nekoliko dana i onda dovesti nekog ko bi vrlo vjerovatno igrao cesce. Ne ide to. Nije vise ni City klub kojem je bitno da gomilaju igrace. Klub se vec kristalizuje, lagano se rjesavaju viska i dovode ciljana pojacanja. Njima je skripilo u odbrani i tu su se pojacali. Sve drugo su imali.

P.S. Jeste, Edin je mnoge ispratio. Zao mi je ovih nasih bolesnika koji su se radovali Edinovoj klupi. :bih:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 sep 2014, 11:15

Edin govorio za BH medije :clap: :clap: :clap:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 sep 2014, 12:12

"Ja sam uvijek imao dobar odnos sa novinarima, odnosno sa većinom, ali kad novinari počnu uplitati moju porodicu u ovo što nema veze s tim, onda se mora staviti prepreka. Ja ne želim da se vraćam nazad, moramo napraviti sve da atmosfera koja je uvijek bude dobra, to vam odgovorno tvrdim, i da i vi kao novinari treba da zaštitite ovu reprezentaciju jer nam je svima u cilju da odemo u Francusku i da se predstavimo u najboljem svjetlu", poručio je Džeko.
kapitenski :salut:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 sep 2014, 12:49

ubpravu je covjek 100% privatni zivot je samo njegova stvar a novinaru neka pisu o njegovoj igri i to je to, takav odnos samo nam moze dati pravog Dzeku.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 12:59

Neka se i to napokon riješilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 sep 2014, 13:05

Evil Genius II je napisao/la:
"Ja sam uvijek imao dobar odnos sa novinarima, odnosno sa većinom, ali kad novinari počnu uplitati moju porodicu u ovo što nema veze s tim, onda se mora staviti prepreka. Ja ne želim da se vraćam nazad, moramo napraviti sve da atmosfera koja je uvijek bude dobra, to vam odgovorno tvrdim, i da i vi kao novinari treba da zaštitite ovu reprezentaciju jer nam je svima u cilju da odemo u Francusku i da se predstavimo u najboljem svjetlu", poručio je Džeko.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Idemo u nove pobjede sa novim kapitenom

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 sep 2014, 13:05

Sve ce ici lakse kada nema kabadahiste da diriguje...

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 13:10

Kapitenu :salut: :bih:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2014, 13:17

Zipa to, imamo kapitena koji zapravo komunicira sa navijačima i javnosti. Trebaće malo vremena da se priviknemo :mrgreen: .

Napokon neko dostojan kapitenske trake u svetom dresu. Bravo kapitenu! :bih:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 13:53

Edin po ko zna koji put po.isao hejtere.Ali bice vremena za pljuvacinu :oops:
Dijamantu ,kapitenu :salut: :bih:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 sep 2014, 14:09

Realno Dzeko je zasluzio kapitensku traku,puno je dao za ovu reprezentaciju,igrao skoro sve moguce utakmice,dolazio i kad je bio povrjedjen,ne pamtim da je u zadnjih 7-8 godina propustio jednu utakmicu za drzavni dres! O njegovim kvalitetama suvisno je govoriti,on je vec odavno pravi vodja na terenu... to sto je izbjegavao neke novinare,imao je sigurno razlog ,ali sada je to iza nas... navijaci i narod u BIH zele cuti njegovo misljenje ,i sigurno su se zazeljeli i njegovih izjava,razmisljanja kao sto je to nekada redovno radio,dok je bio recimo u Wolfsburgu! Ako se novi igraci dobro uklope u tim mi bi mozda mogli imati i jacu ekipu nego u proslim kvalifikacijama,jedini mali problem ce biti odbrana,ali ko zna...Prcic,Besic i Hajrovic kad budu u pravoj formi,mnogo ce doprinjeti boljoj igri naseg drzavnog tima,promjenili su klubove i sigurno da im je sada samopouzdanje vece,do njih je da opravdaju ocekivanja navijaca!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2014, 15:22

Evil Genius II je napisao/la:
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 19 gostiju.