Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Mladi njemački golmani su top notch i kompatibilni su sa nogometnom filozofijom današnjice. Ako bih ja tražio igrače u Njemačkoj, zasigurno bih na prvom mjestu gledao golmane.
Može što se mene tičePogba je napisao/la:Inače, predlažem neki vid okupljanja ako budemo igrali finale EL, fakat je šteta ovako da ne poznajem nikoga sa foruma.![]()

Ne bi bilo loše kad budemo igrali protiv Rome u Rimu, ako već ne budemo u finalu EL.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Trapp je i ove godine medju najbolje ocjenjenim golmanima lige,stvarno dobar golman u svim segmentima igre i ne bi Juve pogresio snjim sigurno 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Contentissimo
- Kontakt:
i ja sam zacaseres je napisao/la:Može što se mene tičePogba je napisao/la:Inače, predlažem neki vid okupljanja ako budemo igrali finale EL, fakat je šteta ovako da ne poznajem nikoga sa foruma.![]()
![]()
Ne bi bilo loše kad budemo igrali protiv Rome u Rimu, ako već ne budemo u finalu EL.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li kakvih infomacija za sastav otprilike? Da vidim jel Conte misli ozbiljno igrati LE
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Isla i Peluso po bokovima, Pirlo ili Vidal odmaraju, odbrana druga, Nando odmara, jasno vam je koliko se ozbiljno shvata EL. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prekosutra nam je najlaška utakmica u narednih pet, zato je i za očekivati da se ponajbolji i najbitniji igrači odmore.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne bi bilo ovo loše.Pogba je napisao/la:Inače, predlažem neki vid okupljanja ako budemo igrali finale EL, fakat je šteta ovako da ne poznajem nikoga sa foruma.![]()
Nego, šaljite profile sa fb na pp, nemam nikog od Juventina sa foruma u raji

Ja te volim, volim Željo..
Sta ce oni koji imaju vise nickovaCarli je napisao/la:Kad se budemo upoznavali koristit nikove sa foruma

Nego vidim opet se haman EL ne shvata ozbiljno

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
U zagradu ćemo ih metnutmuxa je napisao/la:Sta ce oni koji imaju vise nickovaCarli je napisao/la:Kad se budemo upoznavali koristit nikove sa foruma
Nego vidim opet se haman EL ne shvata ozbiljno
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Allegri je gospodin!
Vidim da se EL nece shvatati ozbiljno sto mi je drago,ona ce se odraditi proforme tj koliko ova druga postava bude dobro gurala u EL,a sve snage bacamo na prvenstvo
Pozdrav braci juventinima slazem se da se trebamo negdje okupiti

Pozdrav braci juventinima slazem se da se trebamo negdje okupiti

- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ti je to drago ! Pa ne znam, onda treba samo da igramo ligu. Uzasno razmisljanje, nemamo evropskog trofeja od dedevedestih, i cuj ti razmisljanja ???! Ako Conte i ekipa ovo ne uzmu, ne znam sta trebamo raditi u LP?Yucca je napisao/la:Vidim da se EL nece shvatati ozbiljno sto mi je drago,ona ce se odraditi proforme tj koliko ova druga postava bude dobro gurala u EL,a sve snage bacamo na prvenstvo![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav braci juventinima slazem se da se trebamo negdje okupiti![]()
![]()
![]()
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.