vidim da niko ne napisa da ta ista "kanta" juventus u zadnjih 16! utakmica na svom stadionu nije porazen.
omere, lahko je galonji kad ima mene: na forumu je njegov covjek(haman gero) i ceka dok ja napisem koga treba izvesti, a koga uvesti u igru! nemre to tak! hocu i ja dio kolaca
gero, no, no

brata po dresu ne daraci

hebiga, nije rz bas mislio ono sto je napisao.
vjerovao sam u butka, vjerovao sam u galonju koji je, za razliku od naseg svire, trener!
veliki je napredak od x iz prve utakmice, do pobjede sinoc. to je zasluga trenera. hej, imati los rezultat(x) pa ici na gostovanje i pobjediti...to mogu samo Treneri. vamo, imas povoljan rezultat sa gostovanja i ti ne uradis nista...luzer koji nema pojma kako mu se igraci zovu, a kamo li da spremi iznenadjenje

ali u olica sigurno nisam vjerovao. kad ono medjutim

ola-legenda(u nekim je slucajevima put od djubretare do zvijezda prilicno lahak
amerosm,
hebiga, povrede vas handre...ali, ali, ako uzmemo u obzir rezultate koje ste postigli dok ste imali sve igrace, onda vas u slijedecoj sezoni ocekujem u lp jer cete u proljece imati sve igrace na raspolaganju. u ovoj sezoni ocekujem osvetu bremenu. slijedece godine u lp ocekujem bayu, hsv, l´guzen i bremen.
sto se tice naseg protivnika u 1/8 finala lp nadam se da cemo dobiti arsenala!
u 1/4 finalu lion, 1/2 finalu barcelonu(tradicija kaze da u zadnjih 19 godina niti jedan tim nije odbranio titulu)
mancester mi nije na listi. ozbiljno, jer smo ih dobili u ovoj godini pa mi vise nisu zaniljivi.
dakle, od jacih timova, siguran prolaz u 1/4 finale imamo protiv arsenala.