FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 09 dec 2009, 00:57

Trasimaco je napisao/la:A sto su se Bavarci razletili po forumu. Nema gdje ih nema! :lol: Poslusajte vi Rza i lagano ovo proslavite. Treba biti optimistican, ali umjereno. ;) Da kasnije ne bi bilo kukanja. :mrgreen: Jos nisam cuo koga se ocekuje u 1/8 finala?
Pod 1 - Razumljivo
Pod 2 - Tako i treba
Pod 3 - Njega ne bih slusao. pa kad bi mi zadnja bila :lol:
Pod 4 - Kukanja kod nas nema (osim kod pojedinaca), sto znaci...umri muski :mrgreen:
Pod 5 - Jos je rano za to, ustvari ne znam ni gdje mi je glava, a kamoli ko bi mogao doci kao sljedeci protivnik :mrgreen:

P.S. Znas i sam kako je kad se slavi, jbga ti...navalio da ti kazemo koga bi voljeli u narednom kolu :lol:
Svejedno mi, ko god dodje...fasovace :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 dec 2009, 01:01

Cestitam Bavarci :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 dec 2009, 01:01

geronimo je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:A sto su se Bavarci razletili po forumu. Nema gdje ih nema! :lol: Poslusajte vi Rza i lagano ovo proslavite. Treba biti optimistican, ali umjereno. ;) Da kasnije ne bi bilo kukanja. :mrgreen: Jos nisam cuo koga se ocekuje u 1/8 finala?
Pod 1 - Razumljivo
Pod 2 - Tako i treba
Pod 4 - Kukanja kod nas nema (osim kod pojedinaca), sto znaci...umri muski :mrgreen:
Pod 5 - Jos je rano za to, ustvari ne znam ni gdje mi je glava, a kamoli ko bi mogao doci kao sljedeci protivnik :mrgreen:

P.S. Znas i sam kako je kad se slavi, jbga ti...navalio da ti kazemo koga bi voljeli u narednom kolu :lol:
jao,jao kako ste samouvjereni,onda bi vam bilo najbolje da izvucete Barcu posto ste se bas nabrijali da svakog mozete pobjediti :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 dec 2009, 01:08

Jedan moj jaran realovac viče: Popišali ste Torino, sa vrha Alpi :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 dec 2009, 01:10

JameS je napisao/la: jao,jao kako ste samouvjereni,onda bi vam bilo najbolje da izvucete Barcu posto ste se bas nabrijali da svakog mozete pobjediti :mrgreen:
Uvijek bili :D Valjda si primjetio iz dosadasnjih postova ;) A ti bi nama odmah Barcu :roll: odmori malo bratane, red je da oni drugog malo deru u ranoj fazi takmicenja :)
A za Real sam uvijek spreman :D zbog njih dajem zadnji gros :mrgreen: evo i auto ulazem (omiljena igracka) da ako madridjane izvucemo da cemo im skinuti skalp :twisted: Wouahh....rece poglavica Apacha :D

Drug neko_iz_ mase, danke, danke :P
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2009, 01:11

Kad je ovo izvlacenje za osminu.??? Da znam kad cemo dobiti Madrid. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 dec 2009, 01:14

omerbavarac je napisao/la:Rekao ja vec??? Vase pulene. :mrgreen: :mrgreen:
Sjecas li se one nase rasprave kada je Robben stigao u Bayern i odmah zabio dva gola? Sta sam ti rekao onda?
geronimo je napisao/la: Pod 1 - Razumljivo
Pod 2 - Tako i treba

Pa hocu cisto da vidim sta se ocekuje? Da odmah imam spremno oruzje. :twisted: Evo Omer place za Unitedom. Kao da je prespavao vecerasnju rapsodiju u crvenom. :lol: Valjda si ti malo realniji, ali sudeci po ovoj zadnjoj recenici, veci si galamdzija od Omera. :mrgreen: Sto naravno moze da kosta. :D
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2009, 01:15

@Tras: Ne znam Bgm, ne sjecam se. De podsjeti me???? :?: :?: :?:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 dec 2009, 01:16

hahahah joj Bavarca jesu se nalozili da dobiju Real,a vala brate i ja sam se nalozio da dobijemo Bayern...kako bi bilo pakleno na terenu i tribinama tako bi bilo pakleno i na ovom forumu kad bi se zaista Real i Bayern sastali u 1/8 finala :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 dec 2009, 01:22

Al je pakleno bilo večeras u Sport Centru, ja među masom navijača juveta, sa par bavaraca... u dresu Ribery, najglasniji bio sam, a juvetovi su se crvenili od muke (kao Hoeness nekad)
gledam ponovo snimak, Van Buyten je dosta zaslužan za drugi i treći gol... svaka mu čast!!! Olić - no comment
A Robben je malo za publiku na kraju ;)
GOMEZ.. VOLIM TE!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 dec 2009, 01:28

Aaaaaaaaa gluho bilo :o , sta je ovo? Ne daju nam ni slaviti kako treba, odmah stizu podjebavanja :mrgreen:
Te mi bi ovo, te mi bi ono... :twisted: ma ko ste vi bre, dosta nam je ovih torineza sto su nas davili heftama :lol:

I sta bi na kraju :o ...haaaaa, golupcici, da vam cujem cvrkut?
Tako ce i sa vama biti, cim se sretnemo! Zelim Real ili Manchester :!: Jasno svima?

Joj jbte, jesmo popularni :? sta reci na ovo :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 dec 2009, 01:30

omerbavarac je napisao/la:Kad je ovo izvlacenje za osminu.??? Da znam kad cemo dobiti Madrid. ;) ;) ;)
mislim da ce biti 17 ili 18 decembar,,
VOLIM BAYERN

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 dec 2009, 01:41

geronimo je napisao/la:Zelim Real ili Manchester :!: Jasno svima?
Brate, neka ti se sve zelje ostvare! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 09 dec 2009, 02:27

Ima li iko sretniji od navijaca Bayerna trenutno....Ljudi svaka cast,nek ste izbacili one zabare!!!!!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 dec 2009, 08:06

vidim da niko ne napisa da ta ista "kanta" juventus u zadnjih 16! utakmica na svom stadionu nije porazen.
omere, lahko je galonji kad ima mene: na forumu je njegov covjek(haman gero) i ceka dok ja napisem koga treba izvesti, a koga uvesti u igru! nemre to tak! hocu i ja dio kolaca :D
gero, no, no :idea: brata po dresu ne daraci :D hebiga, nije rz bas mislio ono sto je napisao.
vjerovao sam u butka, vjerovao sam u galonju koji je, za razliku od naseg svire, trener!
veliki je napredak od x iz prve utakmice, do pobjede sinoc. to je zasluga trenera. hej, imati los rezultat(x) pa ici na gostovanje i pobjediti...to mogu samo Treneri. vamo, imas povoljan rezultat sa gostovanja i ti ne uradis nista...luzer koji nema pojma kako mu se igraci zovu, a kamo li da spremi iznenadjenje :roll:
ali u olica sigurno nisam vjerovao. kad ono medjutim :D ola-legenda(u nekim je slucajevima put od djubretare do zvijezda prilicno lahak :D
amerosm,
hebiga, povrede vas handre...ali, ali, ako uzmemo u obzir rezultate koje ste postigli dok ste imali sve igrace, onda vas u slijedecoj sezoni ocekujem u lp jer cete u proljece imati sve igrace na raspolaganju. u ovoj sezoni ocekujem osvetu bremenu. slijedece godine u lp ocekujem bayu, hsv, l´guzen i bremen.
sto se tice naseg protivnika u 1/8 finala lp nadam se da cemo dobiti arsenala!
u 1/4 finalu lion, 1/2 finalu barcelonu(tradicija kaze da u zadnjih 19 godina niti jedan tim nije odbranio titulu)
mancester mi nije na listi. ozbiljno, jer smo ih dobili u ovoj godini pa mi vise nisu zaniljivi.
dakle, od jacih timova, siguran prolaz u 1/4 finale imamo protiv arsenala.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 09 dec 2009, 10:50

Sinoc se u Minhenu pjevala: TORINOM BAYERN PROBEHARAOO MENE ZIVOT RAZOCARAO:)))

Zjaka nemoj biti toliko ekotivan:)) pozz

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 dec 2009, 11:08

Čestitke ,Njemci su pokazali kako se igra.Ola majstor.Klub dobiva 20 milijuna eura to je lova ;)

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 dec 2009, 11:25

GOMEZ.. VOLIM TE!!![/quote]
hahahaha jesu ovo neke homoseksualne tendencije prema Gomezu :lol: :lol: :lol:
Volim te Zeljo!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 dec 2009, 12:35

samo da znate da su igraci Bayerna pred utakmicu u Torinu bili u popularnoj čevabdzinici Željo ostatak price vam je poznat :D :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 dec 2009, 13:13

nadam se da cete nesto vise pokazat u nastavku...a ne bi bilo lose da dobijete real...previse su se uzdigli,taman da ih vi spustite pouceni nasim iskustvom :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.