Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Haj reci da je maldji Buza bolji od starijeg??
Jes da Nedim je najbolji od svojih godista u evropi:)
kobe64 je napisao/la:Haj reci da je maldji Buza bolji od starijeg??
Evo recu ti mladji Buza je bolji sada a kada jos malo odraste i 20 puta bolji od starijeg Buze. Jos nesto, prestani ba lupati skroz care, nemoj biti padobranac makar nesto izguglaj pa reci.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- legenda reala
- Kontakt:
Nedim je talenat kakav se rijetko rađakobe64 je napisao/la:Haj reci da je maldji Buza bolji od starijeg??
To mi je rekao mali LBJMVP, e zamisli kad on nešto takvo kaže, kolike su mu onda mogućnosti
Pa shvati jbt Nurkić,Buza,Vrabac su nas uveli u A diviziju, dok ovi kad su igrali, tamburo nas ko stigni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- storm_raider
- Kontakt:
Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.
Idemo na EP 99%. Ne daj Boze da imamo Dream Team, pocele bi price da Mike prodaje Lebrona u Lakerse
. Ovo samo kod nas moze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nasa posla ja mislim da mi sve sto se moze osvojimo opet bi se neko naso i reko sumljiv mi Aco il sto igra ovaj i tako. Takav nam haman mentalitet,jednostavno nam u genima da nikad nista nije dobrostorm_raider je napisao/la:Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.![]()
Idemo na EP 99%. Ne daj Boze da imamo Dream Team, pocele bi price da Mike prodaje Lebrona u Lakerse
![]()
. Ovo samo kod nas moze.
Imamo 3 pobjede,ali jednu gostujucu od toga protiv ruminije,a ne dvijestorm_raider je napisao/la:Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.![]()
![]()
. Ovo samo kod nas moze.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
A nismo dobili utakmicu u Holandiji ili?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Strasno,jos ispravljas,da se najezis...pobjede protiv Holandije i Rumunije kuci garantuju prolazak kvalifikacija?odnosno da smo najmanje medju 4 najbolje treceplasirane,ili grijesim.Miljan je napisao/la:Imamo 3 pobjede,ali jednu gostujucu od toga protiv ruminije,a ne dvijestorm_raider je napisao/la:Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.![]()
![]()
. Ovo samo kod nas moze.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- storm_raider
- Kontakt:
Sreca pa je Holandija legitimna kolonija Bosne i Hercegovine. Zaboravio sam da su pod nasim protektoratom. Moracu uzeti opet lekcije iz historije.Miljan je napisao/la:Imamo 3 pobjede,ali jednu gostujucu od toga protiv ruminije,a ne dvijestorm_raider je napisao/la:Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.![]()
![]()
. Ovo samo kod nas moze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Upravu je covjek, samo jedna gostujuca, jer ova u holandiji je fakticki bila na domacem terenustorm_raider je napisao/la:Sreca pa je Holandija legitimna kolonija Bosne i Hercegovine. Zaboravio sam da su pod nasim protektoratom. Moracu uzeti opet lekcije iz historije.Miljan je napisao/la:Imamo 3 pobjede,ali jednu gostujucu od toga protiv ruminije,a ne dvijestorm_raider je napisao/la:Imamo 3 pobjede, 2 gostujuce od toga, i jedan poraz kuci od 1 razlike, od jace reprezentacije i pocele su teorije zavjere.![]()
![]()
. Ovo samo kod nas moze.
Strasno podatak je,kakve navijace, tj.narod imamo...iako nekad otvorim paljbu po ovim dijasporasima kada ljeti dodju u BiH i glume budale...al svakako im hvala kada bodre nase momke,narocito gore u skandinaviji.
Nego, ima li ko kakve inf. o Bavčiću?? moze li covjek igrati barem 5 minuta,bilo bi vise nego dovoljno...
Kindže, kindže...
Eto ti ga na, sad Wright pasoš izgubio 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Zack Wright izgubio pasoš, pronalazača čeka nagrada
Iz Košarkaškog saveza BiH smo dobili obavještenje da je košarkaški reprezentativac BiH, Zack Wright izgubio pasoš, što može dodatno stvoriti probleme selektoru Aleksandru Petroviću pred važan duel u Latviji.
Iz KSBiH mole pronalazača da spasi reprezentaciju BiH uoči ključnih duela u kvalifikacijama za EP i pasoš donese u hotel Hungarija gdje borave bh. košarkaši na Ilidži.
Iz našeg tabora su najavili i nagradu ukoliko se pasoš pojavi na Ilidži.
Iz Košarkaškog saveza BiH smo dobili obavještenje da je košarkaški reprezentativac BiH, Zack Wright izgubio pasoš, što može dodatno stvoriti probleme selektoru Aleksandru Petroviću pred važan duel u Latviji.
Iz KSBiH mole pronalazača da spasi reprezentaciju BiH uoči ključnih duela u kvalifikacijama za EP i pasoš donese u hotel Hungarija gdje borave bh. košarkaši na Ilidži.
Iz našeg tabora su najavili i nagradu ukoliko se pasoš pojavi na Ilidži.
Ma ovo se neko zayebaje.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Nek zaposle u KSBIH jednog čovjeka koji će da čuva sve te dokumente, jer ovo nije normalno. 
-
DzoniInglis
- Kontakt:
SA1946 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ovo se neko zayebaje.![]()
pa je li moguće
Kad su vidjeli nagradu od strane Djedovica sad niko nece htjeti da vrati
Ovi nasi ko da namjerno gube dokumente jbt,traze razlog za izgubit??
Ovi nasi ko da namjerno gube dokumente jbt,traze razlog za izgubit??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Pa crni Zeko gdje ćeš pasoš izgubit'
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 27 avg 2012, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
i kakvi smo baksuzi, nace ga neki srbin il hrvat i u inat ce ga spalit i nema vise zeke do kraja kvala
e moj garo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
i kakvi smo baksuzi, nace ga neki srbin il hrvat i u inat ce ga spalit i nema vise zeke do kraja kvala![]()
![]()
e moj garo
a ja koliko znam pasos mu ne treba da bi igrao u skenderiji??ili ipak treba??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.