Ja nisam vidio nikakav kviz, samo ima pitanje koliko može Milan u nastavku sezone...
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma na ovom kvizu. Cini mi se da je nocas bio prvi u ligi, ali nema tim.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta je s tobom? Obećavo si ko Riša Gaske do 18. godine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
On i ja smo Riša Gaske i Jerzi Janović

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj izgleda na svakom članku pisao komentar.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 03:41https://sportsport.ba/fudbal/sportsport ... ine/360031

7/10
Ne odgovara mi set pitanja, već sam napisao da je najbolji bio onaj kviz od 100 pitanja. Poslije toga onaj 7 za 77 od Tuzlaka.
Nije to u pitanju.
Remember, remember the 5th of November.
1. kolo 42.75% tačnost, 70% pobjednik.
2. kolo 46.9% tačnosti, 67.5% pobjednik.
3. kolo 36.82% tačnost 55% pobjednik.
4. kolo 47.87% tačnost, 67.5% pobjednik.
5. kolo 46.55% tačnosti, 62.5 pobjednik.
Najveći postotak je bio pogođenih na Pirelliju 95%, a najmanje da ima u svijetu 45 miliona Kurda, 11%. Pozivam ovom prilikom TheAnswera da se prijavi i registruje do iduće sezone, sigurno ima šta pokazati.
#kviskotekafacts
Najveći postotak je bio pogođenih na Pirelliju 95%, a najmanje da ima u svijetu 45 miliona Kurda, 11%. Pozivam ovom prilikom TheAnswera da se prijavi i registruje do iduće sezone, sigurno ima šta pokazati.
#kviskotekafacts
"We need to suffer. And we need to fight."
Kakav je degenerik ovaj Saimailegenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 03:41https://sportsport.ba/fudbal/sportsport ... ine/360031
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
21:00 @__Liedson__ - Prepoznaj fudbalera xxxxx
21:30 @Šefket - Kviz opšteg znanja xxxxxx
22:00 @bodi123 - Matematika xxxxx
22:30 @sljivo - Kviz općeg znanja 271179.
21:30 @Šefket - Kviz opšteg znanja xxxxxx
22:00 @bodi123 - Matematika xxxxx
22:30 @sljivo - Kviz općeg znanja 271179.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 04 maj 2020, 14:23, ukupno mijenjano 2 puta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dok procepi i Rigoletta, idemo u top 3.
Nece Kapiten da nam doda prefiks Minardi na ime ekipe. Mada imamo koncenzus, legalni i legitimni.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Imam jedan generalni od 35 pitanja. Dajte neki slobodni termin.
Edit: Samo nemoj u 17.00 kad pola ljudi nije još ustalo.
Edit: Samo nemoj u 17.00 kad pola ljudi nije još ustalo.
Stavi 22:30. Kod: 271179.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
De anketu da od iduce sezone spojimo sve igrace u 6 ili 8 klubova. Sta misli raja o tomeCaptain4 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 05:451. kolo 42.75% tačnost, 70% pobjednik.
#kviskotekafacts

Mislim da bi puno zanimljivije bilo da 5-6 igraca skuplja bodove za jednu ekipu, ovako se sve razvodnilo. Ima puno ekipa, pa nije zanimljivo. Bar meni

Cak bih nas ja sve ubacio u neki program, pa da nas sve program zrijeba ko ce u koju ekipu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A dobro polakce napredovace liga iz sezone u sezonu 

Nisam upratio, sta smo izglasali, koliko kola ima liga?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!