Jedini klasični zadnji vezni, losiji od njih sigurno nije. Stavi Brozovica u Bayern ili City i nece nista losije odigrati od njih. Goretzka u Bayernu koji ima monopol u Bundesligi i Gundogan u sistemu Gvardiole. Treba gledat i balans ekipe, ne samo tko igra u kojem klubu.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- CROtorious
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Bayern sa Goretzkom ko zadnjim veznim osvojio LP bez poraza, sta pricas tiCROtorious je napisao/la: ↑30 nov 2022, 04:12Jedini klasični zadnji vezni, losiji od njih sigurno nije. Stavi Brozovica u Bayern ili City i nece nista losije odigrati od njih. Goretzka u Bayernu koji ima monopol u Bundesligi i Gundogan u sistemu Gvardiole. Treba gledat i balans ekipe, ne samo tko igra u kojem klubu.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako nista, bolji je od Gundogana. Kakva prevara od igraca, nek se zahvali Guardioli.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- CROtorious
- Kontakt:
To mogu i ja reci za Perisica, osvojio LP sa Bayernom pa ima mjesto u prvih 11.harden je napisao/la: ↑30 nov 2022, 04:24Bayern sa Goretzkom ko zadnjim veznim osvojio LP bez poraza, sta pricas tiCROtorious je napisao/la: ↑30 nov 2022, 04:12Jedini klasični zadnji vezni, losiji od njih sigurno nije. Stavi Brozovica u Bayern ili City i nece nista losije odigrati od njih. Goretzka u Bayernu koji ima monopol u Bundesligi i Gundogan u sistemu Gvardiole. Treba gledat i balans ekipe, ne samo tko igra u kojem klubu.ybt kakve zablude majke mi. Da je takav igrac kakav ti mislis do sad bi napravio i on korak napred pa igrao za City/Bayern il neki top klub. Sretno s tom mitomanijom, ja odustajem od rasprave.
Zadnja Klupa
Ovo se sve zapetljalo

Trebaju pokrenuti reality u Qataru

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svaka reprezentacija ima svoju Wandu....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- JohnCleese
- Kontakt:
A jesu peksini

Ali pogledaj kamenjarki plasticnih, meni libido padne kad ih vidim a njima vrh biti s njima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovi Hrvati nisu normalni. Cuj velicaju Brozovica sad.
Pa Gundo i Leon bi mu djecu pravili. Kakva crna Hrvatska. Mogli bi i oni ispast komotno, red je da KDB negdje procepi. Nadajmo se da hoce sad.

Hrvatska bas jasno ima bolju repku od Njemacke. Jedno 9-2 ako cemo po pozicijama gledati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nisu mi jasni. Umjesto da traze nevine kad vec mogu birati.JohnCleese je napisao/la: ↑30 nov 2022, 06:45A jesu peksini![]()
Ali pogledaj kamenjarki plasticnih, meni libido padne kad ih vidim a njima vrh biti s njima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Beduin
- Kontakt:
De ne zajebaji.armando je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:13Svaku priliku koristiš da se pohvališ. To je kontraproduktivno na ovom forumu. Ima dosta Apolona.Beduin je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:08Tako i u Dubaiju, ogromna razlika izmedju vanjske temperature i klimatizovanih prostorija. A klime su na svakom cosku. Pa u taxi kad sjednes hipotermija te uhvati.
Vjerujem da su i u Kataru odvrnuli klime, narocito sad zbog pojacanog broja turista i sportista, u zelji da im ugode i rashlade, a mi jednostavno nismo navikli na to.
I mene cesto su znali sinusi i grlo gandriti u Emiratima zbog klime.![]()
![]()
Šalim se naravno, ali eto primjetih. Nisam ljubomoran, uživaj care gdje god možeš.

Nego samo govorim vezano za te kritike na racun klime i potencijalno razboljevanje igraca, jer fakat su im klime odvrnute na max i poderase se. A pretpostavljam da je i u Katru isto tako toplo i u ovo doba godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Broz je u Interu mozda i glavna karika u sredini terena i ta spona izmedju odbrane i ofanzive, njegova borba, presing i obrambeni zadaci su zlata vrijedni i to se u Interu najbolje vidilo sad dok je on bio odsutan.
075 ❤
075 ❤
Zapravo je Inter proigrao dok je Brozovic bio odsutan zbog povrede. Imao je slab start sezone.
U svakom slučaju bih uvijek uzeo prije njega nego Gundogana i krkana Goretzku.
Ne vjerujem da bi ova dvojica bili glavni igrači u Interu a s dr.strane ubijeđen sam da bi se Brozovic dobro uklopio u City i Bayern.
Edit: nadam se da ce Hrvatska ispasti danas.

- Shategabri
- Kontakt:
Danas neće sigurno.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:31Zapravo je Inter proigrao dok je Brozovic bio odsutan zbog povrede. Imao je slab start sezone.
Ne vjerujem da bi ova dvojica bili glavni igrači u Interu a s dr.strane ubijeđen sam da bi se Brozovic dobro uklopio u City i Bayern.
Edit: nadam se da ce Hrvatska ispasti danas.![]()
Koševo Zapad
- Beduin
- Kontakt:
Tek sutra bi mogla. I trebala.Shategabri je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:34Danas neće sigurno.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:31Zapravo je Inter proigrao dok je Brozovic bio odsutan zbog povrede. Imao je slab start sezone.

075 ❤
075 ❤
- Shategabri
- Kontakt:
Ćemo vidimoBeduin je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:56Tek sutra bi mogla. I trebala.Shategabri je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:34Danas neće sigurno.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:31
Zapravo je Inter proigrao dok je Brozovic bio odsutan zbog povrede. Imao je slab start sezone.
![]()

Ona Belgija djeluje baš raspadnuto.
Mada, ako se vodimo po dosad viđenom, kome je trebao samo bod, ispao je.
Koševo Zapad
Evo hoće samo zbog tebe i tvog duševnog mira. . Previše je jaka Hrvatska. Morate se konačno pomiriti s time i naviknuti. Živjet ćete duže.Beduin je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:56Tek sutra bi mogla. I trebala.Shategabri je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:34Danas neće sigurno.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2022, 08:31
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gvardiol je bas dobar i sigurno bi igrao stopera, Modric i Perisic bi sigurno igrali u prvih 11 Njemacke. Imaju Hrvati ekstra dobre igrace, vezni red je elitni.CROtorious je napisao/la: ↑30 nov 2022, 03:53Ovo nije ni približno istina. Kad bi se radio kombinirani sastav izmedu dvije ekipe bilo bi tu negdje. Gvardiol, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Perisic pa cak i Kramaric bi konkurirali za sastav. Ne kazem da bi svi upali, al 4-5 igraca sigurno bi. Bekovi Njemacke su stvarno losi, osim Rüdigera na stoperu nitko nije bolji od Gvardiola. U vezi bi tesko bilo odabrat 3 igraca koja bi startala, al Modric bi sigurno, vjv i Brozovic. Manja je razlika nego sto se misli i Hrvatska je dosta podcijenjena na ovom prvenstvu. Naravno moze se i ispast protiv Belgije, sve su to nijanse i kom se sta poklopi.forgempp je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:42Pa stavili bi ga sigurno na desnu stranu jer nemaju tamo igrača, igraju im stoperi Sule i Kehrer.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:33
Perisic bi svakkao imao mjesta u Njemackoj, ako ne na krilu onda na beku
Ali da na krilo igra umjesto Gnabrija, Musiale, Sanea i sl., nema teorije.
I on je jedini igrac navale Hrvatske koji bi nasao mjesta u Njemackoj, a i to ne bi bila njemu prirodna pozicija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Do sada prošle obje reprezentacije kojima su igrale samo pobjede. Da vidim danas Dansku.
- AndreWilliams
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.