Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 14 nov 2010, 01:36

Suđenje loše ali penal je bio čist ko suza.

Meni je bitno da smo odigrali dobru utakmicu i ograničili romu na 2 šuta na gol za cijelu utakmicu.

Od ta 2 šuta jedan bio izvan 16 a drugi iz penala. Bez obzira na veći posjed koji su imali nisu uspjeli stvoriti nikakvu šansu. Odbrana odigrala perfektno.

Kod nas napadači promašili 2-3 zicera a još su Marcha i Aqua imali dvije odlične šanse međutim nije hjelo u gol. Definitvno smo mogli uzeti čitav plijen ali s obzirom da je i roma bila dobra remi je najpošteniji.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 nov 2010, 03:45

Da,samo sto je i Juventus imao 3 suta na gol...Tekma ko tekma je dosta prosla miroljubivo,vidjelo se da u drugom poluvremenu nijedna ekipa nije nesto dosta srljala da daju gol vec su se odlucili da odbrane svoj a u napadu sta bude...Roma moze biti zadovoljna,ostali smo ne porazeni na gostovanju...!!!

Roma je imala veci posjed lopte,drblinga je imala vise,kornera je imala vise...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 nov 2010, 09:50

1-1 je sasvim realan rezultat kojim obje strane mogu biti zadovoljne. realno gledano nit smo mi zasluzili pobjedu (sa onakvim napadom) a bgm ni juventus.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 nov 2010, 11:41

mi barem imamo razlog poraza, a to su povrede..

protiv Cesene su igrali: Storari, Grosso, Bonucci, Legro (cini mi se), Motta, Sissoko, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero, Quaglia

protiv Brese: Storari, Grosso, Bonucci, Sorensen, Motta, Sissoko, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero, Quaglia

protiv Rome: Storari, Grosso(Traore), Bonucci, Chiellini, Sorensen, Melo, Aquilani, Marchisio, Pepe, Iaquinta, Quaglia

znaci Storari, Grosso, Bonucci, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero i Quaglia ( 8 igraca ) su igrali 3 tekme u 7 dana.. a pogledajte odbranu.. Grosso je debitovao u ovoj sezoni za Juve protiv Cesene, dok je Sorensen debitovao protiv Brese, a Traore protiv Rome, a Chiellini tek oporavljen.. opet, imala je Roma posjed, mi puno konkretnije sanse.. sta je tu je, da je bio tu barem Krasic prica bi bila drugacija..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 nov 2010, 12:49

Italia je napisao/la: ( 8 igraca ) su igrali 3 tekme u 7 dana..
ista situacija ko i s nama + mi smo prosle sedmice imali tekmu protiv basela . . . kad sagledamo sve cinjenice, ono sinoc sto smo vidjeli od obje ekipe je i dobro s obzirom na tempo igranja utakmica.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 nov 2010, 13:09

Italia je napisao/la:mi barem imamo razlog poraza, a to su povrede..

protiv Cesene su igrali: Storari, Grosso, Bonucci, Legro (cini mi se), Motta, Sissoko, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero, Quaglia

protiv Brese: Storari, Grosso, Bonucci, Sorensen, Motta, Sissoko, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero, Quaglia

protiv Rome: Storari, Grosso(Traore), Bonucci, Chiellini, Sorensen, Melo, Aquilani, Marchisio, Pepe, Iaquinta, Quaglia

znaci Storari, Grosso, Bonucci, Aquilani, Marchisio, Pepe, Del Piero i Quaglia ( 8 igraca ) su igrali 3 tekme u 7 dana.. a pogledajte odbranu.. Grosso je debitovao u ovoj sezoni za Juve protiv Cesene, dok je Sorensen debitovao protiv Brese, a Traore protiv Rome, a Chiellini tek oporavljen.. opet, imala je Roma posjed, mi puno konkretnije sanse.. sta je tu je, da je bio tu barem Krasic prica bi bila drugacija..
Pa ista stvar je i kod Rome.. 6-7 igrača je igralo 4 tekme u 10 dana, al pazi protiv koga Basel u gostima, gdje nam je igrala samo pobjeda, pa Lazio, pa Fiorentina i Juve na kraju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 nov 2010, 13:42

a mi nismo igrali protiv Salzburga?

ali opet, pogledajte nama listu povrijedjenih.. Grosso je vracen iz drugog tima da bi bio strater u prvom radi povreda.. isto i Brazzo.. znaci nisu ni igrali nikako u prvoj sezoni.. pa mladi Sorensen.. ali opet ne zalim se.. bili su svi umoreni i opet su igrali sasvim solidno..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 13:56

Prvo poluvrijeme odlično, drugo smiješno, obje ekipe zadovoljne bodom. Nisam najbolje skontao šta se desilo sa Kjelinijem, zašto nije htio izaći kada mu je rana prokrvarila, nego je sjeo na travu? U sudijskom vremenu, kada se svađao sa sudijom?

Evo fašisti utrpaše i drugi napolitancima, Napoli je bio puno bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 nov 2010, 15:59

pa zato sto je htio da je tu na ubacaju ako bude bacao Del Piero..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 nov 2010, 17:58

Giorgio je ondje zaslužio karton jer mora izaći kad krvari ... takvo je pravilo.

Ali s navijačkog aspekta taj mu je potez donio masu bodova ... meni je porastao u očima drastično iako mi je i prije bio jedan od najdražih u timu. Onakva volja, borba, želja za pobjedom i požrtvovanost mogu samo da mu idu u korist. Giorgio zmaj.

Onu situaciju sa Borrielom nisam najbolje vidio ali kako čitam na VS izgleda da je zaslužio suspenziju ... baš me zanima šta je bilo. Ako ko naiđe na video bilo bi dobro da postavi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Bhfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatik » 14 nov 2010, 20:36

Imali iko link za livestream za vecerasnji derbi?
Volim Te BiH

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 14 nov 2010, 20:38

Bhfanatik je napisao/la:Imali iko link za livestream za vecerasnji derbi?
I meni je hitno potrebno..
NON MOLLARE MAI

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 nov 2010, 20:39

Bhfanatik je napisao/la:Imali iko link za livestream za vecerasnji derbi?
http://atdhe.net/
http://www.bet365.com/extra/extra.aspx? ... cStreaming za bet 365 se trebas reg.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2010, 20:50

Uh, Seedorf glavom iznad gola. Evo, već prijetimo.

Sempreeee Milan!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2010, 20:52

PENAL!

Ibrahimovića srušio Materazzi!

GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! IBRAAAAAAAAAAA
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 nov 2010, 23:15

-Da stvarno navijaci su bili za pohvaliti prelijep dekor kakav se samo vidja u Italiji i Njemackoj...

I koliko predstavika ce mo imati slijedece sezone u ligi prvaka... mislim koliko ide 3 ili 4...
-RIVALDO-

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2010, 23:18

senad_flamin je napisao/la:-Da stvarno navijaci su bili za pohvaliti prelijep dekor kakav se samo vidja u Italiji i Njemackoj...

I koliko predstavika ce mo imati slijedece sezone u ligi prvaka... mislim koliko ide 3 ili 4...
Ja mislim da ce biti samo tri, bice hebeno se dofatit mjesta koja vode u LP. Kako je krenulo, bice svasta do kraja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 nov 2010, 23:21

Kao i sinoc u mecu Juve-Roma,tako i vecerasnja tekma nije bila bas na nivou prethodnih duela ova dva tima...bez prevelikih sansi i uzbudjenja...al klasican italijanski derby.

Potpuno zasluzena pobjeda milana,takticki i trkaci odlicno,pokrivanje terena i trka na najvisem nivou...inter jednostavno nije imao prostora za bilo kakvu ozbiljniju sansu.S druge strane,inter vrlo los...bez ideje u napadu i jalovim pokusajima...jednostavno,nije to onaj prepoznatljivi inter.Alibi mogu biti brojne povrede al opet morali su puno bolje veceras....

Pomalo nejasna odluka Beniteza da materazzi igra,sto moj buraz kaze(inace veliki interista) materazzi bi ispado u nasoj ligi s obzirom na godine i cinjenicu da ne igra, a ne da cuva jednog Ibrahimovica....zar nije lakse bilo Zanettija vratit na desni bok i to je to...ispostavilo se da je materazzijev prekrsaj nad ibrom bio odlucujuci.

Uglavnom, nakon ovog kola najvise je profitirao milan...+ 6 u donosu na Juve i inter,sasvim dovoljno da vec sada mozemo reci da su glavni kandidati za scudetto, s obzirom na brojne povrede kod konkurenata i cinjenicu da nisu u bas najboljoj formi(inter) i limitiranost ekipe(juventus)....

a naravno,gdje ibra igra...titula se podrazumijeva :mrgreen:

al vidjecemo..tek je pocelo :P :P
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 nov 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 nov 2010, 23:22

Adinjo je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:-Da stvarno navijaci su bili za pohvaliti prelijep dekor kakav se samo vidja u Italiji i Njemackoj...

Ja mislim da ce biti samo tri, bice hebeno se dofatit mjesta koja vode u LP. Kako je krenulo, bice svasta do kraja.
kad bez lp ostane jedna od ekipa poput milana,juventusa,rome ili Intera, a moras gledati razne wolfsurge i slicne...

a kako je kranulo na kraju bi se moglo desiti da se boris za titulu, a na kraju zavrsis u kup uefa, jer je sve izjednaceno :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2010, 23:28

Huska je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

kad bez lp ostane jedna od ekipa poput milana,juventusa,rome ili Intera, a moras gledati razne wolfsurge i slicne...

a kako je kranulo na kraju bi se moglo desiti da se boris za titulu, a na kraju zavrsis u kup uefa, jer je sve izjednaceno :D
Bas tako. Ali mislim da su talijani sami krivi. Kad tad je do ovoga moralo doci. Bas se sjecam tekme Samp. Werder kad smo svi ovdje navijali da Samp dobije i samim tim ode u LP. I sta se desava, igrajuci onaj talijanaski stil, koji ne prolazi vise u Europi, oni ispadose u zadnjoj minuti. Tako ako misle da ponovo dobiju 4 mjesto, bogami moraju dobro da oznoje guzove i promjene stil igre, bar sto se tice evropskog takmicenja, uprotivnom sto kazes, mogli bi za koju godinu svi da pratim kup uefa :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.