pa zadnja dva slova jedne riječi, npr shaun wright phillips, ti pišeš na riječ shaun, a ne phillips. da ubuduće znaš.filip13 je napisao/la:bilo je oscar schmidt
Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportski kaladont
Odlazi Safete.
Zaha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iker
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ante (Kostelić al nastavite na "te" jer nema "ić " )
AeGon099 je napisao/la:pa zadnja dva slova jedne riječi, npr shaun wright phillips, ti pišeš na riječ shaun, a ne phillips. da ubuduće znaš.filip13 je napisao/la:bilo je oscar schmidt
valjda zadnja dva slova imena i prezimena koje je neko ovdje postavio,onda sam mogao samo napisati oscar,pa kad neko pita koji oscar ja moram odgovarati da sam mislio na schmidta
houston
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
De Rossi
RCD mallorca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.