Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
koga još zanima ova privatna prćija određenog kruga ljudi 

Oni koji se čude di su Rebić i Perišić
Rebić crveni protiv Meksika suspenzija 2-3 utakmice nisam siguran
Perišić povreda ramena izbiva 4 mj s terena
Rebić crveni protiv Meksika suspenzija 2-3 utakmice nisam siguran
Perišić povreda ramena izbiva 4 mj s terena
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
2 komada Hrgote, drugi golcina, zvat to sto prije 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hvala njemu i Rijeci na kraju sto su mi spasili listic 
Samo neka trpa.Krusea nece biti jos neko vrijeme pa ce imati dobru minutazu i valjda je iskoristi na najbolji moguci nacin.

Samo neka trpa.Krusea nece biti jos neko vrijeme pa ce imati dobru minutazu i valjda je iskoristi na najbolji moguci nacin.
Valjda se nece ponoviti slucaj Drmic,podhitno ga obuci u kockasti dresLillard je napisao/la:2 komada Hrgote, drugi golcina, zvat to sto prije

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Cini mi se da je vec odbijao poziv Svedske A reprezentacije. Ako je istina to je sjajno. Jer znaci da samo ceka poziv doticnog Nike KovacaAndroid je napisao/la:Valjda se nece ponoviti slucaj Drmic,podhitno ga obuci u kockasti dresLillard je napisao/la:2 komada Hrgote, drugi golcina, zvat to sto prije

A doticni vise voli Dmuju Crempfa.
Jbga ali sada ide gledat Borussiju u prvom kolu pa ce se vidjet s njim...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BurningLegion
- Kontakt:
Eis kad ga sad stane prati o hrvatskom auslaenderskom domoljublju.
Pa pristati ce za pola sata, samo da ga ne pere. 

" onclick="window.open(this.href);return false;
Forma je prolazna, klasa je vjecna
Forma je prolazna, klasa je vjecna

[youtube][/youtube]
Stvarno ima i znanje, al' i sreca je kada doneses u prvoj utakmici sezone trofej. Lako mu je sada igrati?
Stvarno ima i znanje, al' i sreca je kada doneses u prvoj utakmici sezone trofej. Lako mu je sada igrati?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Niko Kovač je, tvrde vrlo provjereni izvori, i te kako zainteresiran za lijevog bočnog Rijeke Marina Leovca. Momak koji je prošle sezone u dresu bečke Austrije zaustavio Dinamo na putu prema Ligi prvaka onim maksimirskim pogotkom Zeleniki u prvi kut, igra izvrsno u dresu Kekove momčadi. Na svakoj utakmici sve je bolji i bolji, riješio je i posljednji ogled Rijeke u play-offu Europske lige protiv Šerifa.
S obzirom da hrvatska reprezentacija ima problem adekvatne popunjenosti na lijevom boku, mnogi su počeli gledati prema Leovcu.
Međutim, postoji problem u činjenici da Marin, mladić rođen u Jajcu 7. kolovoza 1988. godine, ima austrijsko državljanstvo. Kad su mu roditelji odlazili trbuhom za kruhom u Austriju, tih godina trebalo se i moralo tako napraviti, pa je Leovac po državljanstvu Austrijanac. No, tako barem tvrde naši maksimirski izvori, krenulo se u proces nakon kojeg bi lijevi bočni riječkog prvoligaša trebao dobiti hrvatsko državljanstvo. Premda to ne znači da će odmah dobiti pravo igranja za Vatrene, to bi bio tek prvi korak. Nakon toga o svemu odlučuje FIFA.
Leovac je u Rijeku došao u siječnju, pa ne ispunjava uvjet dovoljno dugog boravka u Hrvatskoj, koji je, recimo, imao Sammir. Međutim, činjenica da je Leovac Hrvat koji je silom prilika morao uzeti austrijsko državljanstvo mogla bi kod FIFA-e imati utjecaja, pa bi nakon što dobije hrvatsku putovnicu, uskoro mogao dobiti i mogućnost igranja za Vatrene.
Izbornik ga s pravom ima na radaru, ali sad slijede administrativni postupci i procedure.

Jedvaj - Lovren najbolji stoperski pa eura 2016 

Šteta je Jedvaja stavljat na stopera kad u klubu ne igra to niti će igrat često pošto su ga doveli da igra beka.
Olić golčina, Mandžo za titulu, Jelavić gol.
Rakitić včrs dobro igra. I opet nastupi u klubovima za peticu, ali kada se spoji ekipa to nije to. Jel do atmosfere, izbornika, ne znam. Ali kako očekivati da će HNS nešto poduzeti, kada nema autoritet nad repkom. Bar ne dok Maminjo vuče konce.
Rakitić včrs dobro igra. I opet nastupi u klubovima za peticu, ali kada se spoji ekipa to nije to. Jel do atmosfere, izbornika, ne znam. Ali kako očekivati da će HNS nešto poduzeti, kada nema autoritet nad repkom. Bar ne dok Maminjo vuče konce.
Momak ce harat
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- BurningLegion
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sammir gol, Rakitic hajmo reci asist, Primera.
Sammir gol, Rakitic hajmo reci asist, Primera.
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jedvaj gol i autogol danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.