Njime osobno upravlja Bartomeumadridist je napisao/la:Provaljuješ se.
Marca je kvislinški list.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Njime osobno upravlja Bartomeumadridist je napisao/la:Provaljuješ se.
Marca je kvislinški list.
pa zadnju sezonu vas je utukao ,,to je čovjek koji vas je prvi pročitaoxaves je napisao/la:Bilo je tesko gledat kako ga barca razvaljuje 5 0 zaista traumaticno
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ko je sta priznaoLenBias je napisao/la:dobro je, polako se priznaje, izgleda da je ipak real bio malo vise ostecen u zadnjem klasiku, korak po korak
Pošto si ti izgleda 2009/10 imao 8,5 godina da ti objasnim,dakle osim što je uvijek dobro kad barsa ispadne iz bilo kog takmičenja,te godine je bilo posebno bitno jer se finale igralo na Santiago Bernabeu(to ti je ono SB u ranijem postu), te je Jose odigrao superulogu kad je sa onako jadnim Interom prvo razbucao barsu a onda i osvojio titulu.xaves je napisao/la:Nee on je zaustavio barcelonu u osvajanju kupa! I to jedne sezone zaista uspjeh za anale posebno kad skontas kako nije imao novca da sastavi upola jaku ekipu kao barcinu. Jadnik :S
Jos da dodam da su navijaci tog madrida spali na to da su sretni sto Barcelona neke sezone nije usla u finale. Toliko o tome.
xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
Pa uopste nisi shvatio. Nakon sto je ovaj nas klaun , kvisling Kawhi rekao kako Josea postuju samo retardi poput Materaziija i slicni @madridista je htio reci da bi svaki madridista trebao barem malo postovati Mourinha jer je sprijecio Barcu da digne trofej LP na Bernabeu. I slazem se.xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
To je ujedno i najveci uspjeh Reala u posljednjoj deceniji.geoxx je napisao/la:Pa uopste nisi shvatio. Nakon sto je ovaj nas klaun , kvisling Kawhi rekao kako Josea postuju samo retardi poput Materaziija i slicni @madridista je htio reci da bi svaki madridista trebao barem malo postovati Mourinha jer je sprijecio Barcu da digne trofej LP na Bernabeu. I slazem se.xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
Ali osvojili su ligu, kup i super kup.xaves je napisao/la:Jose je u te tri sezone Barci donio vise dobra nego sto im je zla nanio u toj 2009/10 da nije njega mozda bi nesto i uradili e sad ako je znacajnije da Barsa ne igra finale na Bernabeu nego da Madrid zapravo postigne nesto onda imate teski kompleks
normalni navijaci barce, znaci nisi ti ne brini, vjerovatno se ne sjecas, to su te godinebparena je napisao/la:Ko je sta priznaoLenBias je napisao/la:dobro je, polako se priznaje, izgleda da je ipak real bio malo vise ostecen u zadnjem klasiku, korak po korakTo ti profulo pdf. Haj' ga znaj gdje si ti ovo mislio da kucas.
Em' govorio drvetu em' tebi.xaves je napisao/la:Jose je u te tri sezone Barci donio vise dobra nego sto im je zla nanio u toj 2009/10 da nije njega mozda bi nesto i uradili e sad ako je znacajnije da Barsa ne igra finale na Bernabeu nego da Madrid zapravo postigne nesto onda imate teski kompleks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.