Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Tino-Sven Sušić
Ko ga danas trazi?
Goran Vucevic: Transfer Tina u Inter je dogovoren
Goran Vucevic: Nismo dobili nikakvu ponudu za Svena.
Safet Susic: Koliko ja znam transfer Tina je gotova stvar.
Goran Vucevic: Transfer Tina u Inter je dogovoren
Goran Vucevic: Nismo dobili nikakvu ponudu za Svena.
Safet Susic: Koliko ja znam transfer Tina je gotova stvar.
DD
ovo je postalo smijesno. al kako god okrenes, safetova misija je uspjela. o malom se priča, pa ispast ce nesto. moje licno misljenje da je njegov najveci domet igrat protiv Cibalije iz Vinkovaca.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Kad sam čuo Sevilja i Bordo da su zainteresovani baš sam mislio da je to donekle i realno ipak za Inter je previše šsobzirom da imaju fantastičan vezni red,a i onako ne bi ih on poboljšao jer ne igra na tom nivou još..
Joj sapunice
Sad kad se pojavi informacija da je zapravo Safet pravi otac TSS-a

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Steven Gerrard danas nije igrao. Bio je na razgovorima sa celnicima LA Galakya ako dolaska Susica u istoimeni klub.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako je istina za Udine, to je dobar klub za Tinu. Mjera za dokazivanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Udinese i Swansea.Nakon što je Hajduk odbio ponudu Intera za svog fudbalera Tinu Svena Sušića, u borbu za njegove usluge se uključio Swansea koji je sada u dobroj financijskoj situaciji s obzirom na prodaju Bonya u City.
Najveći problem prilikom Sušićevog transfera je bio to što Inter nije htio odmah platiti Sušića nego bi ga doveli na posudbu, ali Splićani nisu spremni čekati, te su odbili ponudu Nerroazurra.
Inter je htio Sušića na posudbu, platili bi 250.000 eura odmah, 250.000 na ljeto, zatim 500.000 u decembru, te bi ga za četiri miliona eura otkupili u ljeto 2016. godine. To ne odgovara ljudima na Poljudu, a to želi iskoristiti Swansea koji traži pojačanje u veznom redu kao i talijanski Udinese.
U Swanseau bi bio rezerva klasicna. U Udineseu bi trebao dobiti pravu priliku jer se igra puno sporije nego u Engleskoj a TSS nema neku brzinu. Znaci puno bolji izbor bi bio Udinese a i ljudima ovdje to zvuci kao puno vece fudbalsko ime nego Swansea.
Tino Sven danas u vašem gradu, a sutra ko zna gdje...
Prica se, prica.castro je napisao/la:ovo je postalo smijesno. al kako god okrenes, safetova misija je uspjela. o malom se priča, pa ispast ce nesto. moje licno misljenje da je njegov najveci domet igrat protiv Cibalije iz Vinkovaca.
Ali kako se prica? To je bitno!

Najgore je kad se trese gora, a mis rodi, tad valja skinuti maske, a hoce li uopste ostati obraza ispod maske to je pitanje veliko.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
voltron30 je napisao/la:Tino Sven danas u vašem gradu, a sutra ko zna gdje...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
Dakle ide se iz lazi u laz !
Sada je Hajduk ODBIO ponudu intera od 1 mil na ljeto, a jos 4 mil na ljeto 2016 .
Pretpostavljam da ce ovo biti zvanicna interpretacija zasto nije potpisao i podloga za u nove lazi i ublehe, kojima ce nas zasipati do slijedeceg prelaznog roka.
Ocekujte uskoro argumente, "Kako igrac za kojeg je Hajduk odbio 5 mil, nema mjesta u reprezentaciji !?"
Sada je Hajduk ODBIO ponudu intera od 1 mil na ljeto, a jos 4 mil na ljeto 2016 .

Pretpostavljam da ce ovo biti zvanicna interpretacija zasto nije potpisao i podloga za u nove lazi i ublehe, kojima ce nas zasipati do slijedeceg prelaznog roka.
Ocekujte uskoro argumente, "Kako igrac za kojeg je Hajduk odbio 5 mil, nema mjesta u reprezentaciji !?"

-
- Kontakt:
Swansea prodao Bonya za 30 miliona kako bi mogao dovesti Tina za 5
Samo ima problem u ovim ublehama vezanim za Egnelsku i prelazak u njihovu ligu za Tina, koliko njemu minutica fali za radnu dozvolu? Mislim nesto vise nego Avdiji, jos dobri Avdo nije mogoa za Championship dobiti dozvolu a ima vise nastupa
Jedino da mozda igraju na kartu dozvola za specijalnog talenta 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta mislite da li bi ga Safet angazirao da trenutno vodi neki klub, ali da u isto vrijeme ima imperativ rezultata, opstanak ili neko od njesta koje vodi u Evropu. To bi bilo interesantno gledati, npr Safet; uzeo bi Tina odlican je igrac, ali nije ovo liga koja bi njemu odgovarala 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
TSS je gradjanin EU, ima pravo igrati u engleskoj. Pa znas da je odbio Belgiju i Hrvatsku radi BiH !?BigBigBang je napisao/la:Swansea prodao Bonya za 30 miliona kako bi mogao dovesti Tina za 5Samo ima problem u ovim ublehama vezanim za Egnelsku i prelazak u njihovu ligu za Tina, koliko njemu minutica fali za radnu dozvolu? Mislim nesto vise nego Avdiji, jos dobri Avdo nije mogoa za Championship dobiti dozvolu a ima vise nastupa

-
- Kontakt:
Zasto Svens nema ni na klupi danas?? Vidim gube 2-0 , znaci greska Roberta da ga nije bar na klupu stavio. Moje neko misljenje
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
aaaa zaboravio sam...germania je i toj zackoljici stala u kraj, steta sto i za Avdiju nisu zbavili EU pasos sigurno bi bio u MidlesbrouSjeverniVjetar je napisao/la:TSS je gradjanin EU, ima pravo igrati u engleskoj. Pa znas da je odbio Belgiju i Hrvatsku radi BiH !?BigBigBang je napisao/la:Swansea prodao Bonya za 30 miliona kako bi mogao dovesti Tina za 5Samo ima problem u ovim ublehama vezanim za Egnelsku i prelazak u njihovu ligu za Tina, koliko njemu minutica fali za radnu dozvolu? Mislim nesto vise nego Avdiji, jos dobri Avdo nije mogoa za Championship dobiti dozvolu a ima vise nastupa

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al ozb, ima li neka lista sa svim klubova sa kojim su ga povezivali u ovih mjesec dana?
- plavipatriota
- Kontakt:
ovo je već preseravanje, s ovoliko klubova nije Džeko bio povezan...
tu očito postoji neka kvaka koju mi ne znamo, možda pregovaraju ozbiljno sa 1-2 kluba, a ovim dižu cijenu, ali ne kontaju da su pretjerali... pa nabrojali su sve što ima ekipa iz top pet liga koje nisu top, ali su odmah ispod top ekipa...
tu očito postoji neka kvaka koju mi ne znamo, možda pregovaraju ozbiljno sa 1-2 kluba, a ovim dižu cijenu, ali ne kontaju da su pretjerali... pa nabrojali su sve što ima ekipa iz top pet liga koje nisu top, ali su odmah ispod top ekipa...
-
Postoji kvaka, zove se ubleha.plavipatriota je napisao/la:ovo je već preseravanje, s ovoliko klubova nije Džeko bio povezan...
Hajduk bi njega prodao u Tarabukspor, za 0.5 mliona, ali ne ide...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.