Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Grobari objasnjavaju neke stvari i u Poljskoj. 

- IlProfessore
- Kontakt:
Ups, preko mobitela sam postao pa je moja greška, ovo jeste zastava u rastafarijanskim bojama koju koriste ljevičarske/komunističke grupe širom svijeta.balkanika je napisao/la:Ocito ne razlikujes zastavu koja simbolira marihuanu i **** zastavu. St. Pauli su pogan najveca, a ova gay zastava je bila jos na utakmicama Wolfsburga i SchalkeaIlProfessore je napisao/la:Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastavekao i oni navijači poganog st.paulija i mnogi drugi...Širi se ova bolest po ljevičarskim grupama...

Ovo je dakle **** zastava na bayernovoj tribini i parola podrške istima. Pozdrav!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Sto se tice dosadasnjeg toka, tanka posjecenost po stadionima u Evropi, neatraktivni protivnici valjda do sada u kvalifikacijama za EL i LP.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da je zabranjeno pricati o Grobarima na ovoj temi, ali posto su imali punu podrsku tri Poljske grupe onda mislim da mozemo propricati koju o njima. Vodje bivsi cigani, pola kopa Poljaci, da su kojim slucajem Bugari u boljoj finansijskoj mogucnosti, a Rusi da nisu igrali svoje utakmice bilo bi ih jos vise.
Celik!3,2,2.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ugasila segerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ako je zabranjeno nek obrisu.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da je zabranjeno pricati o Grobarima na ovoj temi, ali posto su imali punu podrsku tri Poljske grupe onda mislim da mozemo propricati koju o njima. Vodje bivsi cigani, pola kopa Poljaci, da su kojim slucajem Bugari u boljoj finansijskoj mogucnosti, a Rusi da nisu igrali svoje utakmice bilo bi ih jos vise.
Sto se Poljaka tice njihov broj je bio mizeran u kopu. Daleko vise je bilo Slovaka.
Sto se dijela oko cigana tice, izlizana prica.
-
- Kontakt:
Brondby je imao nevjerovatnu podrsku u Berlinu protiv Herthe, inace tekma se igrala na starom sstadionu Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark.

- IlProfessore
- Kontakt:
Biće u petak na AJ Balkans emisija o marokanskim ultrasima čini mi se, pa eto ko je voljan neka pogleda prilog o njima. Vjerovatno su to više ljudi koji poziraju i promovišu se zajedno sa grupom ali je neupitno da stvaraju jedne od najboljih fudbalskih atmosfera na svijetu. Nadam se da će biti i snimak te emisije na netu jer neću biti u prilici gledati istu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]IlProfessore je napisao/la:Biće u petak na AJ Balkans emisija o marokanskim ultrasima čini mi se, pa eto ko je voljan neka pogleda prilog o njima. Vjerovatno su to više ljudi koji poziraju i promovišu se zajedno sa grupom ali je neupitno da stvaraju jedne od najboljih fudbalskih atmosfera na svijetu. Nadam se da će biti i snimak te emisije na netu jer neću biti u prilici gledati istu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ultraši
Nadam se da će biti uploadovana i emisija, volio bih pogledati to.

Nadam se da će biti uploadovana i emisija, volio bih pogledati to.
-
- Kontakt:
Nisam znao da Spartak Trnava ima ovako brojnu ekipu... ili mozda i Slovaci imaju jaku dijasporu u Austriji.
Austria Wien - Spartak Trnava

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- sarajevo46
- Kontakt:
Oni su baš cudni meni.Na Koševo protiv FK Sarajevo ih dođe fin broj, onda na istom stadionu protiv Olimpica ih bude jedva 50 (+ 1 trans im ode..Sarajlija88 je napisao/la:Nisam znao da Spartak Trnava ima ovako brojnu ekipu... ili mozda i Slovaci imaju jaku dijasporu u Austriji.
[youtube][/youtube]

- sarajevo46
- Kontakt:
Kaiserslautern - Hannover 96, 05.08.2016
Kaiserslautern
Hannover 96
Dynamo Dresden - FC Nürnberg 06.08.2016
SG Dynamo Dresden
FC Nürnberg
Kaiserslautern
SG Dynamo Dresden
-
- Kontakt:
Odkud ova zastava na tribini Nurnbergovaca 

- sarajevo46
- Kontakt:
Fortuna Düsseldorf - VfB Stuttgart 12.08.2016
1.FC Nürnberg - Heidenheim, 13.08.2016
Hallescher FC - Hansa Rostock, 13.08.2016
Energie Cottbus - Viktoria Berlin, 14.08.2016
Udaljenost Beča i Trnave je 130 kilometara odnosno sat i po. Tako da ne treba da čudi velik broj sparatkovih navijačaSarajlija88 je napisao/la:Nisam znao da Spartak Trnava ima ovako brojnu ekipu... ili mozda i Slovaci imaju jaku dijasporu u Austriji.
[youtube][/youtube]
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Celtikovi protiv Hapoel Beer Sheva:

- IlProfessore
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.