Mislis ko sto smo zabili u Litvaniji?Virtu4l je napisao/la:Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.Batko je napisao/la:Zanimljivo je i sto je rekao da su upisane pobjede protiv Andore te Kipra vani...A izgubio od Kipra kuci...
![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma ne, Litvaniju smo jedva pobijedili, i tamo bi zabili 5-6 komada da je bio drugi čovjek na klupi. Osigurali bi SP već u prvih 20 minuta.bhsport je napisao/la:Mislis ko sto smo zabili u Litvaniji?Virtu4l je napisao/la:Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je bio drugi covjek ne klupi u Litvaniju kao i na Kipar bi isli kao ucesnici SP/EP.Virtu4l je napisao/la:Ma ne, Litvaniju smo jedva pobijedili, i tamo bi zabili 5-6 komada da je bio drugi čovjek na klupi. Osigurali bi SP već u prvih 20 minuta.bhsport je napisao/la:Mislis ko sto smo zabili u Litvaniji?Virtu4l je napisao/la:Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.
Ovako Slovacka, Kipar, Vels, Izrael ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Dobro jutro kolumbo..... Bolje ikad nego nikad...Virtu4l je napisao/la:Ma ne, Litvaniju smo jedva pobijedili, i tamo bi zabili 5-6 komada da je bio drugi čovjek na klupi. Osigurali bi SP već u prvih 20 minuta.bhsport je napisao/la:Mislis ko sto smo zabili u Litvaniji?Virtu4l je napisao/la:Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.

Znači sad ćemo da trpamo k'o na traci. Ogroman teret za novog trenera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne nego cemo izvesti na teren ono sto najbolje imamo u datom trenutku i igrati po pravilima ove igre, a kako ce zavrsiti utakmica odluciti ce samo jedan faktor, a to je bolji tim...Virtu4l je napisao/la:Znači sad ćemo da trpamo k'o na traci. Ogroman teret za novog trenera.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ne, al barem necemo gubiti od na papiru troduplo losijih repki....Virtu4l je napisao/la:Znači sad ćemo da trpamo k'o na traci. Ogroman teret za novog trenera.

Ja se iskreno nadam. Međutim nešto mi govori da će ta nova tema biti preslikana ova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ne vjerujem, sljedeci selektor ima veoma tesku poziciju u koju nas je uveo Susic. Nece biti problema, ako bude radio otprilike ovo:Virtu4l je napisao/la:Ja se iskreno nadam. Međutim nešto mi govori da će ta nova tema biti preslikana ova.
Dojadilo nam je Susicevo amatersko ponasanje, na terenu i van, u medijima, prepucavanje sa igracima, pozivi, lude formacije, Kolasinac na klupi u najbitnijoj SP utakmici, ne pozivanje napadaca iz Italijanske lige da nam bar sjedi na klupi zlu ne trebalo (ali zatrebalo je), zahebancije sa Svrsajevicem protiv Kipra, bezbroj stvari. Poslije Susica cemo biti zadovoljni sa nekim donekle normalnim selektorom.Husika je napisao/la:Ne nego cemo izvesti na teren ono sto najbolje imamo u datom trenutku i igrati po pravilima ove igre, a kako ce zavrsiti utakmica odluciti ce samo jedan faktor, a to je bolji tim...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ti stvarno misliš da ce sljedeci selektor to uraditi ?Husika je napisao/la:Ne nego cemo izvesti na teren ono sto najbolje imamo u datom trenutku i igrati po pravilima ove igre, a kako ce zavrsiti utakmica odluciti ce samo jedan faktor, a to je bolji tim...
Pa mislim da ce nakon prvog spiska biti yebavanja mamica, tatica novom selektoru.
Valja sad i tog novog braniti, uf 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ako novi selektor bude isti kao Papke sigurno da hoce...... Medjutim to je tesko jer bivsi selektor je sto je vrijeme odmicalo radi sve vise negativnih stvari a sve manje i skoro nikako pozitivnih na svom kraju...Virtu4l je napisao/la:Ja se iskreno nadam. Međutim nešto mi govori da će ta nova tema biti preslikana ova.
Od novog selektora se traze slijedece ili vecina ovih stvari:
- Da bude objektivan pri izboru igraca, dakle da zove nase najbolje igrace
- Da prati potencijalne igrace i da se bori za mlade igrace u dijaspori
- Da prati protivnike i analizira i da shodno tome kuje taktiku
- Da napravi pozitivnu atmosferu u reprezentaciji
- Da bude autoritet i da se prepoznaje njegov rukopis na terenu
- Da ima objektivan i iskren odnos sa medijima i navijacima
- Da daje odmjerene i pametne izjave
- Da ima dobar odnos sa savezom i igracima
- Da putem prijatelsjkih utakmica napravi jedan siri izbor igraca kako bi se odredjeni igraci preko reprezentacije prodali u bolje klubove i kako bi samim tim sama reprezentacija imala koristi (Primjer Dzeko Teplice)
Kad se ove stvari potpuno ili djelimicno poprave ili vecina od ovih stvari rezultati ce sami doci....Ne kazem da cemo se plasirati na EURO jer i da dodje Mourinho to je skoro nemoguca misija ali da izvucemo maksimalno iz situacije a i moramo misliti na duge staze....
Prvi spisak i ne treba uzimati za nesto ozbiljno, trebat ce svakom novom barem 3-4 utakmice da vidi sa cime raspolaze...Belmin6 je napisao/la:Ti stvarno misliš da ce sljedeci selektor to uraditi ?Husika je napisao/la:Ne nego cemo izvesti na teren ono sto najbolje imamo u datom trenutku i igrati po pravilima ove igre, a kako ce zavrsiti utakmica odluciti ce samo jedan faktor, a to je bolji tim...
Pa mislim da ce nakon prvog spiska biti yebavanja mamica, tatica novom selektoru.
Problem ce nastati ako igraci tipa Vrsko budu opetovano tu, a do tad igrati se Hodja i Bula gatara...Jok...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Kipru 7,8 komada u gostima i to u za njih istorijskoj utakmici, nema teorije. I tri gola bi bilo jako tesko pa sve da nas vodi cak i Vaha. I jos zadnja utakmica znaci veliki pritisak nesto kao protiv Litvanije.Virtu4l je napisao/la: Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 nov 2014, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Safet je pokušavao sa nekim formacijama, koje realno ja ne bi pokušao igrajući FM.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Objasnio.Batko je napisao/la: Pa ako novi selektor bude isti kao Papke sigurno da hoce...... Medjutim to je tesko jer bivsi selektor je sto je vrijeme odmicalo radi sve vise negativnih stvari a sve manje i skoro nikako pozitivnih na svom kraju...
Od novog selektora se traze slijedece ili vecina ovih stvari:
- Da bude objektivan pri izboru igraca, dakle da zove nase najbolje igrace
- Da prati potencijalne igrace i da se bori za mlade igrace u dijaspori
- Da prati protivnike i analizira i da shodno tome kuje taktiku
- Da napravi pozitivnu atmosferu u reprezentaciji
- Da bude autoritet i da se prepoznaje njegov rukopis na terenu
- Da ima objektivan i iskren odnos sa medijima i navijacima
- Da daje odmjerene i pametne izjave
- Da ima dobar odnos sa savezom i igracima
- Da putem prijatelsjkih utakmica napravi jedan siri izbor igraca kako bi se odredjeni igraci preko reprezentacije prodali u bolje klubove i kako bi samim tim sama reprezentacija imala koristi (Primjer Dzeko Teplice)
Kad se ove stvari potpuno ili djelimicno poprave ili vecina od ovih stvari rezultati ce sami doci....Ne kazem da cemo se plasirati na EURO jer i da dodje Mourinho to je skoro nemoguca misija ali da izvucemo maksimalno iz situacije a i moramo misliti na duge staze....
Ma koje najbolje igrače, da je spisak od 30 njih, opet bi bilo gdje će ovoga zvati, što nisi ovoga. Manite se te priče, tako je bilo uvijek i biće, to smo mi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Sarkastican je. Misli da novi selektor nece puno poboljsati nasu igru i rezultate.Ajax je napisao/la:Kipru 7,8 komada u gostima i to u za njih istorijskoj utakmici, nema teorije. I tri gola bi bilo jako tesko pa sve da nas vodi cak i Vaha. I jos zadnja utakmica znaci veliki pritisak nesto kao protiv Litvanije.Virtu4l je napisao/la: Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.