Primili su od Širokog jedan gol... a ti gore nemaš nikakvo pravo da nekom braniš da se nada tituli, ako se ti ne nadaš to je tvoj problem, isto koda nećemo uzet titulu samo zato što si ti tako reko... neki ljudi stvarno svom mišljenju daju preveliki značaj...ChWilla je napisao/la:a borac i dalje nije primio gol ovu polusezonu. mislim, nije gotovo dok nije gotovo, al' mi ćemo morati puno, puno bolje, a oni puno slabije da ih stignemo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- partibrejker1921
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/st ... eske-drine
p.s. Nadam se da će neko postaviti izvještaj iz Zvornika za nas koji nemamo program BHT-a. Pregled je večeras pola sata poslije ponoći...
p.s. Nadam se da će neko postaviti izvještaj iz Zvornika za nas koji nemamo program BHT-a. Pregled je večeras pola sata poslije ponoći...
a jes', taj sam zaboravio.
opet je impresivno, i opet ostaje da su izgubili samo dvije tekme cijelu sezonu. a mi dvije ključne zaredom izgubili kod kuće, da smo ih dobili sad bi bili na -1. ono, stvarno mislim da je malo kasno za "dozivanje", i čak iako se "dozovemo", više ne ovisi samo o nama.
opet je impresivno, i opet ostaje da su izgubili samo dvije tekme cijelu sezonu. a mi dvije ključne zaredom izgubili kod kuće, da smo ih dobili sad bi bili na -1. ono, stvarno mislim da je malo kasno za "dozivanje", i čak iako se "dozovemo", više ne ovisi samo o nama.
Teško jest, al šta nas košta da vjerujemo, samo ćemo sebi učiniti ostatak prvenstva zanimljivijim... što je najgore, ako bismo im se u narednih par kola uspjeli približiti, onda bi se "stručnjaci" ko ovaj što nas je već otpiso promptno prikačili s pričom o titulama, ligi prvaka, sega-mega Želji i ostalim folklorom koji nas je pratio prošle sezone... ne kažem da je to nešto loše, ali treba vjerovati i kad ne ide baš najbolje...ChWilla je napisao/la:a jes', taj sam zaboravio.
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 17 apr 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Najbolje je da mi uopšte ne pričamo o odbrani titule, važno je da Željo pobjeđuje i da se igra popravlja, naša liga je takva, titulu ni Barcelona ne bi odbranila, nek igrači lagano dižu formu, a Borac ako kiksa kiksa, ako ne kiksa sportski im čestitati i kraj priče...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.
Dalje, mi imamo 7 poraza. Borac ima 2 poraza. 7 bodova razlike. Jah. Teško. Realno.
Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupa
Meni je srce ko Trebević
Da je tako kod svih, bilo bi bolje.
Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga"
Ko se našao u ovom beskičmenjak, neka je, to je bio cilj
Dalje, mi imamo 7 poraza. Borac ima 2 poraza. 7 bodova razlike. Jah. Teško. Realno.
Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupa
Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga"
ma lijepo je vjerovati, ali nije više do nas u situaciji kad nam bježe sedam bodova. mislim da nije realno očekivati titulu - k'o čovjek i navijač se uvijek nadam - ali mislim da nije realno u ovakvoj situaciji. kako smo igrali do sad - kup i drugo mjesto bi bili i više nego što smo zaslužili.
banovan je napisao/la:Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.
Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupaMeni je srce ko Trebević
Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga"![]()
jah samo realnost je da igramo lose
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
realno je da je borac u kontinuitetu puno bolje odigrao i da nema objektivnog razloga da se to promjeni u ovim zadnjim kolima. i po meni i široki ima bolju ekipu od nas - ove sezone dvije pobjede i dvije neriješene u međusobnim duelima - samo im je rasulo u klubu (o tome se ne piše, jer nikoga ne zanima, al tako je) i imaju teških problema u glavu.
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Pa ti nick i nemoj izlaziti,ako ti se ne izlazi
Samo da se kazem da je i meni srce kao Trebevic sto smo u finalu kupa i na drugom mjestu ispred komsinica
Samo da se kazem da je i meni srce kao Trebevic sto smo u finalu kupa i na drugom mjestu ispred komsinica
Joint Union
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma kakav Trebević, moje ko Bjelašnica, ali fktbanovan je napisao/la:Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.
Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupaMeni je srce ko Trebević
Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga"![]()
Uzmimo za primjer ostale velikane, Real Madrid, Inter, Chelsea, Bayern, Lyon, neki od njih sigurno neće osvojiti trofej ove godine, tako da ne osvojiti trofej u jednoj sezoni uopšte nije sramota...
Ž '21!
Zanimljivo je da na gostovanjima, u drugom dijelu sezone, igramo "mnogo bolje" nego na Grbavici.
Opet, to blago rečeno nije dovoljno da bi nešto ozbiljnije uradili u Europi. Realno, bolje je da igramo u EL nego u LŠ; Sa ovakvom ekipom vrlo lako možemo opet da doživimo debakl u kvalifikacijama za LŠ.
U EL ima ipak skalbijih ekipa pa se i moglo, možda, nešto napraviti(ako opet ne izvučemo nekakve izraelce)
Bogičević je definitivno naš najjači štoper, ubjedljivo. Nijema je isto tako odličan. Valjalo bi ga zadržati. Ukoliko čovjek ne produži, to će biti moja prva ozbiljnija zamjerka stručnom štabu. Čovjek sigurno ima kvalitet za prvih 11 ;
Nama i dalje fali kreacije u ofanzivi. Nekako smo bezidejni. To se mora riješti u narednoj sezoni. Odbrana je dobra. Defanzivna verzna linija također, ofanzivna vezna linija je loša(po meni), krila po principu toplo-hladno. Lazar ko Lazar
Opet napominjem. Od 60-70 momaka u Zvorniku, niko mu nije rekao ni jedne ružne riječi. Čisto informacije radi. A da je negdje prohodao po pekari, to je definitivno
Opet, to blago rečeno nije dovoljno da bi nešto ozbiljnije uradili u Europi. Realno, bolje je da igramo u EL nego u LŠ; Sa ovakvom ekipom vrlo lako možemo opet da doživimo debakl u kvalifikacijama za LŠ.
U EL ima ipak skalbijih ekipa pa se i moglo, možda, nešto napraviti(ako opet ne izvučemo nekakve izraelce)
Bogičević je definitivno naš najjači štoper, ubjedljivo. Nijema je isto tako odličan. Valjalo bi ga zadržati. Ukoliko čovjek ne produži, to će biti moja prva ozbiljnija zamjerka stručnom štabu. Čovjek sigurno ima kvalitet za prvih 11 ;
Nama i dalje fali kreacije u ofanzivi. Nekako smo bezidejni. To se mora riješti u narednoj sezoni. Odbrana je dobra. Defanzivna verzna linija također, ofanzivna vezna linija je loša(po meni), krila po principu toplo-hladno. Lazar ko Lazar
Opet napominjem. Od 60-70 momaka u Zvorniku, niko mu nije rekao ni jedne ružne riječi. Čisto informacije radi. A da je negdje prohodao po pekari, to je definitivno
ma gledaj u EL ima slabijih ekipa po imenu to jest anonimusa ali ruku na srce gledajuci nasbanovan je napisao/la:Zanimljivo je da na gostovanjima, u drugom dijelu sezone, igramo "mnogo bolje" nego na Grbavici.
U EL ima ipak skalbijih ekipa pa se i moglo, možda, nešto napraviti(ako opet ne izvučemo nekakve izraelce)![]()
Nama i dalje fali kreacije u ofanzivi. Nekako smo bezidejni. To se mora riješti u narednoj sezoni. Odbrana je dobra. Defanzivna verzna linija također, ofanzivna vezna linija je loša(po meni), krila po principu toplo-hladno. Lazar ko Lazar![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pozdrav manijacima, od veležovca iz šehera, čestitam vam na pobjedi, vaš konkurent borac za titulu, smiješan danas kao djeca igrali. Nadam se u subotu pravoj fudbalskoj fešti dva velika kluba. Pozdrav još jednom.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma ljudi samo smireno. Nama je sada bitno da dobro pripremimo ekipu za kup i da euforiju dignemo. Titula ako se bude mogla, uzet ce se, ali nije ni bila u prvom planu, niti je bila u prvom planu prosle god, pa smo je uzeli. Samo bez pritisaka prema igracima, i sve ce biti ok. Ovo sto igra Borac je smijesno. Mada nismo ni mi nesto bolji, jer kada neigra Culum mi isto izgubljena djeca po terenu. Jbg, dobro Amar kaze, imamo mlaku ekipu i fali nam par igraca tipa Culum koji ce klepati..jbg
Ima tu jos dosta da se uradi, ali sve ce to doci na svoje. Po meni EL je za nas ove godine nesto najvise sto mozemo igrati i gdje se mozemo nositi sa par ekipa kao sto smo mi. O LC da ne govorim, jer zalosno je reci da smo za 80 rodendan bili 10 puta jaci nego za 90. Ali zapamtite, budemo li opet pustali igrace poput, Cocalica, Kerle, Bekrica, Simeta, Bucana, Mesanovica, tesko da mozemo napredovati.
Ima tu jos dosta da se uradi, ali sve ce to doci na svoje. Po meni EL je za nas ove godine nesto najvise sto mozemo igrati i gdje se mozemo nositi sa par ekipa kao sto smo mi. O LC da ne govorim, jer zalosno je reci da smo za 80 rodendan bili 10 puta jaci nego za 90. Ali zapamtite, budemo li opet pustali igrace poput, Cocalica, Kerle, Bekrica, Simeta, Bucana, Mesanovica, tesko da mozemo napredovati.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Saće pregled, nisam se malo iznervir'o što moram čekat 30 sati da vidim golove, pa ovo samo u nas ima...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ne puštamo mi nikoga, nego NEMAMO PARA DA IH ZADRŽIMO.
Postoji razlika između nekoga pustiti i nemati mogućnosti da ga zadržiš.
Ako misliš da pare rastu na grani, varaš se. Ne rastu. Ako gledamo našu publiku, jah, mrka kapa. Isto tako imamo "velikog" biznismena na čelu kluba.
Al možemo skupiti pare da zadržimo nekog dobrog igrača. Samo neko treba svoj stan da složi
Postoji razlika između nekoga pustiti i nemati mogućnosti da ga zadržiš.
Ako misliš da pare rastu na grani, varaš se. Ne rastu. Ako gledamo našu publiku, jah, mrka kapa. Isto tako imamo "velikog" biznismena na čelu kluba.
Al možemo skupiti pare da zadržimo nekog dobrog igrača. Samo neko treba svoj stan da složi
Bježao je i BVB 15 bodova pa su tek juče riješili pitanje prvaka. 4 kola prije kraja. 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što je Bogi momački zakuca
Napokon jedan gol iz prekida
Napokon jedan gol iz prekida
Ž '21!
Bogicevic-Nyema novi stoperski par?
Kad sam vec spomenuo Nyemu. Momak uradio debi za nacionalni tim u kvalifikacionalnoj utakmici za kup Afrike al je Liberia ipak izgubila (nisam siguran)
Kad sam vec spomenuo Nyemu. Momak uradio debi za nacionalni tim u kvalifikacionalnoj utakmici za kup Afrike al je Liberia ipak izgubila (nisam siguran)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 apr 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Pact1921, Paromlinac i 12 gostiju.