Poraz na kraju, šteta za prvi set. Ali generalno odličan turnir, naredne sezone bi trebala doći i prva titula ako ovako nastavi.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
-
- Kontakt:
Mislim 90 % osigurao je AO , to je neki cilj za ovu zavrseno sezonu ...SantiCazorla08 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:06Poraz na kraju, šteta za prvi set. Ali generalno odličan turnir, naredne sezone bi trebala doći i prva titula ako ovako nastavi.
Damir definitivno zavrsio sezonu, nema ga u zrijebu za celendzer u Estorilu, iako je bio prijavljen. Katastrofalna sezona, bez pobjede na atp touru 

https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... /201120047
Dakle, zato ga nije bilo zadnjih mjesec dana! Hajde, bolje korona nego neka povreda
Dakle, zato ga nije bilo zadnjih mjesec dana! Hajde, bolje korona nego neka povreda

Nerman je bas postao dominantan na ITFu, vrijeme je lagano na challengere preci, vjv bi bio u top300 da nije bilo korone, ali eto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Još jedno finale, naravno opet ubjedljiva pobjeda
Omjer na sljaci ove sezone 23/1 ne ukljucujuci egzibiciju gdje je pobijedio sve redom (kao i Lajovica npr.).
ITF World Tennis Tour, M15 Antalya, Turska (US$15,000,zemlja), 07.12.-13.12.2020.
Polufinale: (7) Nerman Fatić (ATP, 387) – Georgi Kravchenko UKR (ATP, 626) - 6:2 6:1
Finale: (7) Nerman Fatić (ATP, 387) – Dragos Nicolae Madaras SWE (ATP,778) - 13.12
Nadam se da iduce godine ide prema top250 ili top200 da ga vidimo kakav je na challengeru jer je odavno presisao itf nivo.
Omjer na sljaci ove sezone 23/1 ne ukljucujuci egzibiciju gdje je pobijedio sve redom (kao i Lajovica npr.).
ITF World Tennis Tour, M15 Antalya, Turska (US$15,000,zemlja), 07.12.-13.12.2020.
Polufinale: (7) Nerman Fatić (ATP, 387) – Georgi Kravchenko UKR (ATP, 626) - 6:2 6:1
Finale: (7) Nerman Fatić (ATP, 387) – Dragos Nicolae Madaras SWE (ATP,778) - 13.12
Nadam se da iduce godine ide prema top250 ili top200 da ga vidimo kakav je na challengeru jer je odavno presisao itf nivo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da.
Btw Tomo se priprema na humanitarnom turniru kod sebe kući gdje sam i ja trebao igrati, ali me spriječila prometna nesreća

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2531178669
Brz oporavak.Galion je napisao/la: ↑02 jan 2021, 13:23Da.
Btw Tomo se priprema na humanitarnom turniru kod sebe kući gdje sam i ja trebao igrati, ali me spriječila prometna nesreća
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2531178669

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Osamnaestogodišnji Dražen Petrović ove sedmice u kvalifikacijama Futuresa u Antaliji(15k)
Protivnik u 1. kolu neki Francuz, također 2002. godište.

Protivnik u 1. kolu neki Francuz, također 2002. godište.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sto se tice Francuza i ja mislim da bi trebao to dobiti jer je Drazenov proslogodisnji juniorski ranking dosta bolji od rankinga protivnika, a sto se tice drugog neka skuplja iskustvo ipak je mlad momak

Mada Martinez je 1872. nije ni on neprolazan.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Petrović u 2. kolu kvalifikacija, dobio Francuza 6-4 6-2.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Petrovic ocekivano porazen od Martineza, 6-1 6-1.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Damire legendo, ova ti je do sad najbolja 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Gledam neki dan cini mi se da je bio utorak ono druzenje sa njim na BH Telecomu, i pitaju ga neki ima li djevojku. Kaze ne bih zelio puno o privatnom zivotu iznositi u javnosti i na kraju kaze samo cu reci da imam. Nije proslo ni sedam dana po medijima vec objavljuju novu djevojku.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Točno kako sam predvidio.

Evo Mirza na IG objavio story iz Antalije, da li se i on vraca carima 15k turnira

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.