FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2021, 21:19

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 15 mar 2021, 21:20

fks74 je napisao/la:
15 mar 2021, 21:09
Saban123 je napisao/la:
15 mar 2021, 21:06
Uglavnom, sad se svi slažemo da nam treba neko bolji od Hadžije.
J.bi ga ne mora značiti da je do Hadžije, ako je prelazni loše odrađen.
Ne pravdam Hadziju, ali bilo je nekih problema na koje on nije mogao uticati. Ali morao je bolje odrait prelazni rok, i ako osvojimo titulu, AKO, ovo njegovo poslovanje se treba stavit pod upitnik, i trazit boljeg covjeka na njegovoj poziciji. Uzasno lose odradjen prelazni rok, jest da je kriza u svijetu, korona i sve sto se desava, ali moralo se bolje. Da je prelazni rok odradjen ne dobro, vec OK, titula bi bila sigurna.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 mar 2021, 21:20

Prva dva kola su najvažnija.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 15 mar 2021, 21:22

FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2021, 20:38
Neftci doveo legendarnog japanca Hondu pred zadnjih 8 kola borbe sa Qarabagom za titulu
Ma tesko Azerbejdzan, najrealnije je Armenija + Vels/Lux
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 mar 2021, 21:31

Napapijri je napisao/la:
15 mar 2021, 20:56
Tatamata1946 je napisao/la:
15 mar 2021, 20:48
Pobijediti Krupu i onda protiv Sirokog zapeti svim silama i vratiti ima za sve od sinoc. Kazniti ih za ono valjanje po terenu i sudijske greske. Te dvije tekme dobiti za pocetak pa cemo dalje utakmicu po utakmicu
Ko ce, brate, zapeti? U ovoj ekipi mogu zapeti samo Djokanovic i Velkoski, s tim sto ovaj drugi nema vise taj nivo kvaliteta da igra konstantno na visokom nivou. Ostalima je svejedno. Koliko god to zvucalo kao floskula, mnogi ovaj klub i ne osjecaju. Takvima nije mjesto u FKS. Ovo je specificna sredina i motiv/pritisak je nesto sto moras prihvatiti. Za ova 3 nastupa u ligi se nekome mora naj.ebati majke jer ovima je lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu. Tanka je nit izmedju heroja i scenarija Rustemovica i Crnkica poslije finala Kupa.
Dobro pomirili smo se da nismo nesto dominantniji od ostalih i da nas svako moze pobijediti kao sto mozemo i mi svakoga
Otprilike smo u rangu s ostatkom ekipa iz vrha tabele i uz malo srece, pameti i zalaganja mozemo zavrsiti prvi
Cak sto vise u prednosti smo na konkurente jer imamo tih 5-6 bodova vise od njih i solidan raspored

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 mar 2021, 21:35

"Ubjedljivo smo najbolja ekipa među ovih šest ekipa. Devet bodova za Sarajevom je puno, oni ne gube bodove gdje ne trebaju. Oni gube bodove od Zrinjskog koji je dobar, od Želje koji nije loš, od Širokog koji je neugodan. Kada to vidiš onda je teško reći da ćeš stići..." A.O.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 15 mar 2021, 21:35

Leon Benko s Vratnika je bas ono osjecao klub svojim haha e suplje nmgu vjetovati... Ili si profesionalac ili nisi, kakvo osjecanje kluba svojim. Ti "nasi" su nas bezbroj puta zaklali !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 mar 2021, 21:36

15 mar 2021, 21:31
Napapijri je napisao/la:
15 mar 2021, 20:48
Pobijediti Krupu i onda protiv Sirokog zapeti svim silama i vratiti ima za sve od sinoc. Kazniti ih za ono valjanje po terenu i sudijske greske. Te dvije tekme dobiti za pocetak pa cemo dalje utakmicu po utakmicu
Ko ce, brate, zapeti? U ovoj ekipi mogu zapeti samo Djokanovic i Velkoski, s tim sto ovaj drugi nema vise taj nivo kvaliteta da igra konstantno na visokom nivou. Ostalima je svejedno. Koliko god to zvucalo kao floskula, mnogi ovaj klub i ne osjecaju. Takvima nije mjesto u FKS. Ovo je specificna sredina i motiv/pritisak je nesto sto moras prihvatiti. Za ova 3 nastupa u ligi se nekome mora naj.ebati majke jer ovima je lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu. Tanka je nit izmedju heroja i scenarija Rustemovica i Crnkica poslije finala Kupa.
Dobro pomirili smo se da nismo nesto dominantniji od ostalih i da nas svako moze pobijediti kao sto mozemo i mi svakoga
Otprilike smo u rangu s ostatkom ekipa iz vrha tabele i uz malo srece, pameti i zalaganja mozemo zavrsiti prvi
Cak sto vise u prednosti smo na konkurente jer imamo tih 5-6 bodova vise od njih i solidan raspored
Problem i jes u tome što smo došli od ekipe koja je odigrala polusezonu bez poraza s onako dobrim fudbalom, ekipe koja je bježala konkurenciji haman 10 bodova do toga da uz malo sreće možemo uzeti titulu. S konja na magarca, to je veliki pad.

I ja sam mišljenja da ćemo titulu uzeti, samo iz razloga što konkurencija na svu sreću ništa bolja nije. Ali ne valja ovo, na ljeto je potreban restart u igračkom kadru.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 mar 2021, 21:37

Valjda ce se Salcin oporavit do Krupe
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 mar 2021, 21:38

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 mar 2021, 21:40

Ja bi doveo Zahovica za SD. dobar posao radio u Mariboru.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2021, 21:44

Samo stranac za SD .

Valja sad ovo sklepat na ljeto 7-8 ovih "nebitnih" ostaju bez ugovora na kraju sezone,plus ces gledat da prodas 2 barem,10 mjesta i 10 plata se otvara,valja to sve dovesti,a ljeti kratka pauza bukvalno mjesec imas .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 mar 2021, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 mar 2021, 21:45

bodi123 je napisao/la:
15 mar 2021, 21:36
Napapijri je napisao/la:

Problem i jes u tome što smo došli od ekipe koja je odigrala polusezonu bez poraza s onako dobrim fudbalom, ekipe koja je bježala konkurenciji haman 10 bodova do toga da uz malo sreće možemo uzeti titulu. S konja na magarca, to je veliki pad.

I ja sam mišljenja da ćemo titulu uzeti, samo iz razloga što konkurencija na svu sreću ništa bolja nije. Ali ne valja ovo, na ljeto je potreban restart u igračkom kadru.
Sta je tu je, necemo sad plakati, tjerati na pola sezone, vrijedjati i slicno. Idemo se svi mobilizovati, uozbiljiti i izvuci maksimum iz sezone...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 mar 2021, 21:46

Teska situacija, hladne glave bas ne znam sta ocekivati u nastavku. Igra nam ne lici ni na sta, a nemam onaj optimizam kao na pocetku sezone da ce se poboljsati. Nadajmo se da ce ostali biti gori od nas i da cemo proslavit titulu. Poselamit se sa Emirom na kraju, bez obzira na sve, ovo je moralo biti bolje odradjeno.
Amer Dupovac!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 mar 2021, 21:48

Ove utakmice do sad bih i mogao nekako svarit ali ako ne uzmemo u naredne dvije utakmice 6 bodova onda neko mora odgovarat.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 15 mar 2021, 21:49

Ova Bergerova tablica je super, svim ekipama se sviđa raspored. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2021, 21:50

bodi123 je napisao/la:
15 mar 2021, 21:36
Napapijri je napisao/la:

Na ljeto nam je restart htijeli ili ne,ceka nas sigurno najveci dolazak igraca od onih vremena Jesica,bez ugovora ostaju: Dzafic,Hodzic,Handzic,Ahmetovic,Milanovic,Velkoski,Hebibovic...I sigurno ce biti jos neka posudba tipa Dal,Zinedin. gledat ces da prodas Kovacevica/Milicevica.

Ludilo u najavi,svaki dan ce biti potpisi ugovora :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2021, 21:54

Zeko87 je napisao/la:
15 mar 2021, 21:49
Ova Bergerova tablica je super, svim ekipama se sviđa raspored. :D
Bas svijumi i ja gledam svi odusevljeni po drugim temama,isto da ocekujes Real da ti bude pa vidis da ga nema pa eto super smo prosli.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 mar 2021, 21:55

https://www.transfermarkt.com/luca-nemb ... iner/44938
Kad smo vec krenuli s ovima iz Italije :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 mar 2021, 21:58

Stroj1946 je napisao/la:
15 mar 2021, 16:47
Sad su Benjo i Amar krivi što nisu htjeli produžiti, odnosno što su dali od sebe i hoće da obezbjede egzistenciju. Znači treba čekat na milost igrača da potpiše ugovor novi. Ko da je 1999 yebem ti hljeb... A nije kriv SD što je dopustio da uđu u zadnje mjesece ugovora..... Bošnjakluk klasični, svi su krivi, treba čekat na sadaku i nafaku, biće aBd, samo nek ne puca... A nedo Bog da Bošnjo nešto sam uradi, da se potrudi :crazy: :facepalm:
+1

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, keli, kogmagie46, mosarajvosa83, senad82, Tatamata1946 i 80 gostiju.