Nije istinaSkver je napisao/la:Izgleda opet se zaljubio, desava se to njemu kad se zaljubi, ha ja, yebes SloboduCoraco je napisao/la:Nije sutra skupština, haman nisi upratio vijesti zadnjih dana
Jel odredjen datum ili ce biti naknadno odredjeno ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije istinaSkver je napisao/la:Izgleda opet se zaljubio, desava se to njemu kad se zaljubi, ha ja, yebes SloboduCoraco je napisao/la:Nije sutra skupština, haman nisi upratio vijesti zadnjih dana
Nije, predsjednik skupstine Muharemagic je uvrijedjen i iznenanedjen postupkom Azmira Husica jer mu doticni nije dostavio finansijski izvjestaj za 2014. Muharemagic stiti interese FK Sloboda, jer je Azmir Husic netransparentno trosio svoj novac za ulazak u PL i u ovom jesenjem dijelu, valjda to spada u 2014 g. A kada ce uvrijedjeni Muharemagic zakazati skupstinu jos se ne zna. Svi sa nestrpljenjem ocekujemo da uvrijedjeni i ponizeni Muharemagic svecano objavi datum kada ce se skupstina odrzati.harry_90 je napisao/la: Jel odredjen datum ili ce biti naknadno odredjeno ?
ooo pa dobro onda..napredujemoultrasstyle_tz je napisao/la:negativci danas pola grada izlijepili :p...kaze Jasmin bice karika ako bar 10 pozitivaca odradi nesto mimo tastature
Ne brini se brate, biceTzBulevar87 je napisao/la:Gdje je onaj sto vodi Fb stranicu FK Sloboda Tuzla, NYKnicksFan cini mi se? Ovo obavezno treba objaviti tamo...
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
harry_90 je napisao/la:Nije istinaSkver je napisao/la:Izgleda opet se zaljubio, desava se to njemu kad se zaljubi, ha ja, yebes SloboduCoraco je napisao/la:Nije sutra skupština, haman nisi upratio vijesti zadnjih dananego citam ovdje sve se spominje 11 maj pa zato..ipak cu cir dobiti na kraju
![]()
Jel odredjen datum ili ce biti naknadno odredjeno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.