Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sam admin je priznao, a i svi to znamo je li, da naslov prodaje pricu odnosno da su klikovi jedino bitni. Zato je svaki drugi clanak CR i gole zene, zapaljen internet i slicne nebuloze.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
pa da budu odmorni za sevillumuxa je napisao/la:Al sa njima igrate onaj tamo četvrtak, tako da mi je to bezveze. Sad 3 dana pauze pa onda 7.Chinaglia je napisao/la:vjerovatno zbog sevillemuxa je napisao/la:Zasto Lacio igra danas pa opet u četvrtak
ne vidim drugi razlog
- Juventinisimo
- Kontakt:

Evo ga, trehno ko kruska..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nego ove sezone ce bas biti borba za ulazak u LP, sa jos jednim kiksom Intera ni oni vise nece biti u nekoj sigurnoj zoni, a kako igraju vrlo je lako moguce da ce i kiksati protiv Parme, u tom slucaju imamo Inter, Milan, Atalantu, Lazio i Romu u borbi za dva mjesta u LP, ako vec nije zanimljiva borba za titulu bice barem ovdje 
Bit ce jaka borba za 3 i 4 mjesto..
Inter
Milan
Roma
Lazio
Atalanta.
Odma su iza tu i Sampdoria i Fiorentina ali tesko da oni mogu nesto ..
Bit ce svasta
Inter
Milan
Roma
Lazio
Atalanta.
Odma su iza tu i Sampdoria i Fiorentina ali tesko da oni mogu nesto ..
Bit ce svasta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zaboravi cestitati nasim kinezima u Milanu
...Happy Chinese New Year Milano..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Najbolje krilo lige putevima Alkoholičara
Još samo fali da pokara Ronaldovu trebu i da joj otme djecu :urnebes
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ili da siluje Pjanica pod tušemOsim13 je napisao/la:Još samo fali da pokara Ronaldovu trebu i da joj otme djecu :urnebes
Prati li ko ovo Jubetovo pranje para?
Ko će me ubjediti da je totalno normalno prodati Sturara za 18 miliona, Audera za dvadesetak, Mandragoru isto tako, a postoji još dosta takvih prodaja koje sam upratio zadnjih godina. Sve prosječni igrači u prosječne klubove za basnoslovne cifre, bar za njihove uvjete.
Da su to bar kvalitetni igrači na kojima možeš zaraditi kasnije, nego neko sranje od igrača sa kojim ne možeš izvući ni uloženi novac, a kamo li zaraditi.
Zamisli Udinese skršio 20 miliona za nekog tamo Mandragoru, a do prije dvije godine im Riad Bajić za 5 miliona bio najskuplje pojačanje u historiji kluba
Ko će me ubjediti da je totalno normalno prodati Sturara za 18 miliona, Audera za dvadesetak, Mandragoru isto tako, a postoji još dosta takvih prodaja koje sam upratio zadnjih godina. Sve prosječni igrači u prosječne klubove za basnoslovne cifre, bar za njihove uvjete.
Da su to bar kvalitetni igrači na kojima možeš zaraditi kasnije, nego neko sranje od igrača sa kojim ne možeš izvući ni uloženi novac, a kamo li zaraditi.
Zamisli Udinese skršio 20 miliona za nekog tamo Mandragoru, a do prije dvije godine im Riad Bajić za 5 miliona bio najskuplje pojačanje u historiji kluba
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sturaro pranje para, a Romero kosta 30M sa 5 utakmica u ligi. I opcenito svaki iole solidan igrac koji se pojavi u Genoi se cijeni 20+ miliona.
Mandragora je vrlo solidan igrac, jos 97 godiste, nije napravio iskorak, ali na danasnjem vaktu mozda ne vrijedi 20, ali 10/15 da. Audero je odlican golman, jedan od rijetkih dobrih izdanaka Juventusa zadnjih godina.
Mandragora je vrlo solidan igrac, jos 97 godiste, nije napravio iskorak, ali na danasnjem vaktu mozda ne vrijedi 20, ali 10/15 da. Audero je odlican golman, jedan od rijetkih dobrih izdanaka Juventusa zadnjih godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gledaj ti Milaneza, ffp ih istrenirao mogu ekonomiju sad u roku završiti 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze kakva trampa? Vi ste u tome dobriSiamoNoi je napisao/la:
Sturaro je prevara od igrača kojeg su tjerali gdje god je otišao, a Genoa obori klupski rekord s njim. Još povrijeđen, da stvar bude bolja. 
Milan im nudio govedo (koji nije ništa lošiji igrač od njega) skoro za džabe jer je u završnoj godini ugovora i nisu ga htjeli.
Audero je ok golman, ali mi je smiješno kako Sampdoria odjednom ima sredstava skršiti 20 miliona. Za Mandragoru i Udinese da ne pričam, 4x skuplji od njihovog najskupljeg kupljenog igrača ikada, a realno momak je u fudbalskim okvirima prosječan igrač, nema šanse da će izvući iz njega bilo kakav profit u budućnosti.
Mislim nije više fazon ni koliko je ko od pomenutih igrača dobar nego odakle tim klubovima te pare, koji rijetko ili nikako ne premašuju cifre od desetak miliona eura na transfere. I zanimljivo, uvijek Jubetovi igrači, kad god ovi odluče magično izvaditi neobično veliku svotu novca.
Milan im nudio govedo (koji nije ništa lošiji igrač od njega) skoro za džabe jer je u završnoj godini ugovora i nisu ga htjeli.
Audero je ok golman, ali mi je smiješno kako Sampdoria odjednom ima sredstava skršiti 20 miliona. Za Mandragoru i Udinese da ne pričam, 4x skuplji od njihovog najskupljeg kupljenog igrača ikada, a realno momak je u fudbalskim okvirima prosječan igrač, nema šanse da će izvući iz njega bilo kakav profit u budućnosti.
Mislim nije više fazon ni koliko je ko od pomenutih igrača dobar nego odakle tim klubovima te pare, koji rijetko ili nikako ne premašuju cifre od desetak miliona eura na transfere. I zanimljivo, uvijek Jubetovi igrači, kad god ovi odluče magično izvaditi neobično veliku svotu novca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Plusvalenza. Tako se to radi. Samo kontra Ffpa. Italijani ce i dohakat uefa-inim glupostima sa posudbama i ovakvim transferima.
Jbt Atalanta je uknjizila Bastonia da je presao u Inter za 31 milion eura.
A u istom tom transferu Inter pravi plusvalenzu od 10-15 miliona za 2 cini mi se igraca iz primavere...
Ovaj Sturarov transfer ce sigurno imat veze sa buducim transferom Romera.
Jbt Atalanta je uknjizila Bastonia da je presao u Inter za 31 milion eura.
Ovaj Sturarov transfer ce sigurno imat veze sa buducim transferom Romera.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Eto vam Candreva za 40M.tuzlak1987 je napisao/la:Moze kakva trampa? Vi ste u tome dobriSiamoNoi je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.